Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 878
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 740
Новото и гадже , актьор.

# 1 741
  • Sofia
А какво е това ИЗПОВЕД?

# 1 742
Заглавие на статия. В нея цитират интервюто в "Ничия земя"

# 1 743
Тоз Дамиано е много не хубав с гърбавия и силно пречупен нос на долу. Чара, който виждате най - вероятно иде от скулестото му и издължено лице, гъстата гелосана коса и добре поддържаното му тяло. Обаче облеклото му е силно гейско и отблъскващо, но те на, всички моми и жени го харесват.

# 1 744
А не!Не всички.На мен ми е бозав недорасляк.Joy

# 1 745
На мен ми е откровено отблъскващ .

# 1 746
Аз много трудно "стоплих" към него, но сега ми е уау. Всичко Simple Smile Глас, песни, всичко. На Евровизия бях потресена, но след това много ме спечелиха.

# 1 747
  • България
Аз избягвам да го гледам. Само слушам песните от първия и втория албум. Има един клип на Манескин, в който Дамиано е илюзорно чисто гол.

# 1 748
Като гледам новината изобщо не е прясна, но за мен е...
Любимецът ми Damiano David с ново гадже. Dove Cameran - за мен непозната, с вид на глезена старлетка.. Малко ме разочарова с избора си, за човек като с него, с типична екстравагантност, очкавах нещо по-различно. Та, явно са го хванали в движение да се целува с новата и бил се оправдал, че те тъкмо се били разкарали със Giorgia Soleri, дългогодишната му приятелка..
Тук може да поразгледате новата двойка.
https://www.tiktok.com/discover/damiano-david-new-girlfriend?lang=en

Не ми отваря снимките, защото нямам тик ток. Някоя добра душа да пусне 2-3?
Аз имам,но и на мен не ми отваря

# 1 749
За гласа му ,спор няма.
Ето какво слушам в момента.И това е удивителен глас.
Скрит текст:

# 1 750
  • Варна
Аз много трудно "стоплих" към него, но сега ми е уау. Всичко Simple Smile Глас, песни, всичко. На Евровизия бях потресена, но след това много ме спечелиха.
И аз като теб! Едно към едно.

Сега ми е ужасно секси, ебаси парчето 🤣, на мама агънцето 🤣🤣🤣😜😜😜

# 1 751
  • София
"Който е безгрешен, пръв да хвърли камък." - аз съм безгрешна в това отношение и ще хвърлям много големи и много тежки камъни! 20 години съм шофьор, 20 години не съм карала след капка алкохол.

За Бога, детето ми е по улиците, родителите ми са по улиците, роднини, близки, приятели, аз също съм по улиците... живеем в това общество... Кой малоумник подкрепя шофирането пиян, кой намира извинения??? Не ми го побира ума! Ще кажат ли "С теб съм Бубе, Димо, Андре и т.н., ако някой от тях убие детето им на пътя???"
ти си имало сериозни наказания, но как така не се прилагат ефективно? Кои са заставали зад тези лозунги? Това с бубето съм го изтървал SatisfiedTriumph
Идната седмица Димчо ще го видим как ще се измъкне и той.

https://banker.bg/2024/01/18/%D0%B1%D1%83%D0%B1%D0%B5-%D1%81-%D1 … 0%BA%D0%B2%D0%BE/

# 1 752
Дамяно се раздели с Джорджа през юни миналата година, с Дав тръгнаха официално през есента на 2023. Била съм на много концерти на групата, в момента той развива соло кариера. Пусна колекция за Дизел преди дни.https://bg.diesel.com/en/ (тяхно рекламно лице е също).
С него имаме общи познати от години, публичният му образ е съвсем различен. Външността му и възприемането му е въпрос на лични предпочитания.

# 1 753
Страхотен е Дамяно, дано да му провърви в соловата кариера. Монескин по последния англоезичен албум работиха с най-хитовия продуцент в историята, но се откроиха 1-2 песни само в Европа, а като гледам целта е САЩ. Доста по-трудно е вече да се "произведе" звезда.

# 1 754
  • Пловдив
За мен най-добрите им песни са в първия им авторски албум - Torna a casa ми е любима.

Общи условия

Активация на акаунт