Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 680
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 845
Ужасна е. Карикатура.

# 1 846
Атанаска е видна любителка на капалъ чарши. Това е минало покрай диамантите.

# 1 847
  • Пловдив
Не харесвам такъв тип бременни фотосесии. Прекалено разголено и вулгарно.

# 1 848
Пак чужди идеи се копират:

Скрит текст:

# 1 849
И аз гледах Сузанита. Не за първи път говори за зависимостите си и това, което винаги ми е правило впечатление е гордостта, с която разказва "подвизите си". Включително, че без малко щяла да убие майка си (ако това е вярно). Отново разказано с гордост, дори добавя, че рекла на майка си насочвайки ножа "от теб ли да почвам или от кучетата"....Neutral Face
Тя се радва на историите си, разказвайки ги. Няма да се изненадам, ако още употребява. Абсолютно дъно е това момиче - вече жена. Да не говорим, че е заприличала на 35 годишна.

# 1 850
Пак чужди идеи се копират:

Скрит текст:

Ми те винаги копират

# 1 851
Краткотрайна беше славата на Блу Айви. Като отмина турнето, някой досеща ли се за нея?
Е, всеки знае коя е Блу Айви.

# 1 852
Подобни фотосесии гледах преди няколко дни и си помислих колко са пошли и вулгарни, никакви мисли не ми навяват с бременност и майчинство… Явно е някаква мода в момента, иначе не си го обяснявам. Предната ѝ фотосесия беше много нежна и красива с една синя рокля, а това е просто потрес.

# 1 853
Къв е тоя зор бременни жени да се въобразяват на сеХ жрици?! Ми нищо сеХи не виждам в големия корем. Ни при жени, ни при мъже ми въздейства 😅🤣😅

# 1 854
  • Countryside
Е тя, Танаска, толкова си може.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 19:48 от Г-жа Букет

# 1 855
На Атанаска въображението й стига до копиране.

# 1 856
И аз гледах Сузанита. Не за първи път говори за зависимостите си и това, което винаги ми е правило впечатление е гордостта, с която разказва "подвизите си". Включително, че без малко щяла да убие майка си (ако това е вярно). Отново разказано с гордост, дори добавя, че рекла на майка си насочвайки ножа "от теб ли да почвам или от кучетата"....Neutral Face
Тя се радва на историите си, разказвайки ги. Няма да се изненадам, ако още употребява. Абсолютно дъно е това момиче - вече жена. Да не говорим, че е заприличала на 35 годишна.

И аз идвах с това видео,
Ужасно дъно е това момиче!
Не мога да повярвам, че отглежда дете!
https://youtube.com/watch?v=5NE00wk6vFo

# 1 857
Нека са секси бременните жени, но за мъжете си. Не виждам каква е целта на споделянето на такива еротични фотосесии за задоволяване на фетишите на фетишистите онлайн? Не мога да разбера жени, които уж са много щастливи с мъжете си, кого още искат да прелъстяват с разгонени тип онлифенс снимки.

# 1 858
Тази малоумна артикулация на Цанов ме отблъсква, да изгледам каквото и да било.

# 1 859
Ужасна фотосесия на Атанаска - лицето й е като карикатура, прекалено провокативна бременна фотосесия. И отново копира някакви жени със съмнителен морал

Къде останаха нежните бременни фотосесии?

Общи условия

Активация на акаунт