Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 992
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 280
Jokerr, ще е епично. Наскоро ми попаднаха няколко рийлс от Пацово участие в подкаст, забележителни истории от сексуалната си биография сподели. Simple Smile

# 2 281
Кой е точно преди Бареков?

Забравили са Диона и Елена Петрова (нали за нея скоро бяхте писали тук, че е една от първите провинили се?).

Избирам си пийняците и Пацо.

# 2 282
Пийняците са топ, поне няма да се качат зад волана пили.

# 2 283
Новата мацка на мъжа на Златка била дъщеря на жената на Веселин Маринов. Тоест доведена дъщеря на Веско. Млада, но вече с тунинг. Това не знам дали е вярно, вихри се из медиите.

# 2 284
  • София
Отрепките в БГ станаха бетер кралски особи и се заплождат само в средата си. Не е зле всъщност. Еволюцията все ще надделее.

# 2 285
  • София
Иван на Андрей май е отказал алкохола или поне така казва. Ако е така адмирации от мен, има хора които не могат с едно и по добре без хич.

# 2 286
  • Пловдив
На мен пък ми попадна това. И да се изразя по форумски ЖДНБ.

Скрит текст:

# 2 287
Ами тя Златка Димитрова не е толкова тъпо парче, работи върху себе си, и като инфлуенсър в инстаграм, и от опита й с жълтите медии има какво да разкаже на студентите. За мен тр да има повече такива разговори от реалния живот. Имиджът на Азис си е супер тема за една дипломна работа.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 20:38 от zlatenceto

# 2 288
Златка е говорила на тема развитие на инфлуенскърски профил. За мен е изключително подходяща. Не знам как, но успя да се измъкне от това да е "Златка", отдала се е изцяло на спорта, не се пише нищо за личния й живот, не се движи в средата на племейтките отдавна, май след ББ беше започнала и да чете повече книги (не беше ли приятелка с Патрашкова) ... в профила й рекламира предимно и май само дрехи... не знам, според мен са направили добър избор тя да е лектор.... Николета Лозанова или Светла да викнат? Или другата Златка (нейните познания са в друга област) ?

# 2 289
Ами тя Златка Димитрова не е толкова тъпо парче, работи върху себе си и като инфлуенсър в инстаграм, и от опита й с жълтите медии има какво да разкаже на студентите. За мен тр да има повече такива разговори от реалния живот. Имиджът на Азис си е супер тема за една дипломна работа.
Ама вие си мислите, че я хвалим ли? Тия пет изречения с десет тавтологии е имала време да ги съчинява цял ден. Представям си свободната й реч колко е съдържателна.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 08:16 от dariVale

# 2 290
Гледам Натали Трифонова в прогнозата за времето тази вечер. Облечена е в черен костюм с вталено сако и пола до коленете. Хареса ми. Ето така не ми изглежда чак толкова евтино.
Станала е Жена на годината ли или не съм чула правилно?

# 2 291
Ами не, не мисля, че я хвалите, правилно разбрах коментара, но пък съм на мнението на Little heart.

# 2 292
Гледам Натали Трифонова в прогнозата за времето тази вечер. Облечена е в черен костюм с вталено сако и пола до коленете. Хареса ми. Ето така не ми изглежда чак толкова евтино.
Станала е Жена на годината ли или не съм чула правилно?
Правилно си чула. Жена на годината в категория "Медии" на списание Грация.
И на мен ми хареса как беше облечена тази вечер в прогнозата, даже ММ отбеляза, че изглежда много добре.

# 2 293
  • София
Иван на Андрей май е отказал алкохола или поне така казва. Ако е така адмирации от мен, има хора които не могат с едно и по добре без хич.
Иванчо отказа алкохола преди 100 години и добре му се отразява. Като бебе е.

# 2 294
Jokerr, ще е епично. Наскоро ми попаднаха няколко рийлс от Пацово участие в подкаст, забележителни истории от сексуалната си биография сподели. Simple Smile
Тоя пък не се на*ба в тоя живот! И аз съм попадала на участието му в подкаст - няма такава простотия!
За Димо и компания - мисля си кой знае колко пъти са ги хващали и срещу усмивка са ги пускали.  В един момент свикват с протекциите и смятат, че са недосегаеми. Друго обяснение нямам за безотговорното им поведение.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 21:27 от мекичка*

Общи условия

Активация на акаунт