Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 84 (м. ноември)

• 25 522
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 110
Извинявайте, от кой чай се вдига инсулина?
Аз се отказах и от хром-а. Пих го над 6 мес. Не усетих спад в апетита за сладко от него.
В провинцията си купувам от аптека без рецепта хормон, антибиотик с хартиена стара рецепта. Примолвам се,че е спешно. Записват на ллекар името. Има начини. Ако не става в Сф пробвайте в друг град като ходите. Без Софарма си  и др.големи вериги аптеки. Те са по-стриктни. В Сф може да пробвате в Марешки.
Между другото течния хормон може да мине изцяло по здравна каса, ако го пусне ллекар.
Може да се пие гръцки и турски хормон. Има фб групи, в които с продават лекарства от Турция. Гръцкият преди време можеше да се поръчва от аптека Промахон във вайбър.

# 1 111
И на мен Линдт не са ми вкусни, сестра ми пък тях предпочита и обявява тея от Лидл за кисели и отказва да ги пипне... Всеки башка луд, както казваше баба ми Grinning

Аку Тирокс по спомен не беше на 100% реимбурсиран май, но пак оставаше малка част от цената за пациента, повечето го поема касата. Не знам защо не го предписват по-често. По здравна каса обаче са малко повече формалности, не че е нещо сложно но трябва да се гледат малко повече датите че не може когато си искаш да отидеш за рецептата или в аптеката за лекарството. Иначе към 18лв поема касата от цената на опаковката, ако е повече си я доплаща пациентът.

# 1 112
Супер са си лидълските шоколади. Тъмните им не са толкова накъртващо сладки и цената им е приемлива.

# 1 113
Как се казват тия лидълски шоколади да ги пробвам Grinning че тия на Линд са ми твърди много пък на мен и не се топят грам като са ти в устата.

# 1 114
Е сега ще ти го снимам.
6,2 на втори час. Та така. Кратка беше радостта ми 🤣

# 1 115
От лидълските си купувам по висок процент какао 70-80% черен шоколад харесват ми.
Линд нали излезе информация, че има в тях олово и кадмий ...
Доста линд съм изяла.

# 1 116
Дано да са търговски войни. И на мен ми носеха бонбони, уж елитни, в офиса си ги опуквахме с колегата за храна на мозъка, понякога и с уиски 😀. Времена.
Борислава, снимах в предния пост.

# 1 117
А на мен този от  85 на лидл не ми харесва много, обаче от 95 новия им е уникат.

# 1 118
Аййй,нищо не съм разбрала.Ще ги сменявам значи.На Рошен пробвах миналия път 80% и ми хареса,обаче си благнееше.Ще търся от тях,ако има по-голям процент,ще видя и тия от Лидл като слизам да ги пробвам.Да си призная по веднъж на ден си хапвам по 1 парче черен шоколад след ядене.Та ми стана смешно преди,че си викам прекалявам с тоя шоколад всеки ден...по 1 шоколад за 1-2 седмици...пък преди го омитах вместо закуска Grinning
Tays имай на предвид,че тия глюкомери не измерват чак пък точно и може и да е малко по-малко...и все пак си в границите.
Благодаря за снимката,сега ще го погледна да знам какво да търся Grinning

# 1 119
А на мен този от  85 на лидл не ми харесва много, обаче от 95 новия им е уникат.
Готова съм и 90 % да глътна всичко ям 😁
След вечеря прегреших с ябълка, но 00:00 е и си направих чушка със сирене.
Не са търговски войни ами са си изследвания Линд си е сериозна марка, не знам как са го допуснали олово в бонбони и шоколад...
Моя глюкомер си мери точно, преди да пусна  изследване меря вкъщи после  пускам в лабораторията 1:1 са.

# 1 120
Боби, баш точно си показва, да ти кажа.
А и ми е лошо. Аз избягвам тотално такива щуротии, просто не ми се прияжда. Но ламята Спаска се разквича внезапно, та си представям и утре как ще огладнея болезнено . Толкова познати гадни последици от вгх, чудя се как съм се мъчила перманентно преди, само и само да набутам в тялото някакви сладки работи. 😀

# 1 121
Как обичам чушка със сирене не е истина Grinning ама нещо няма да се подлъжа така да я хапна,само с някое месо Grinning
Моя не е особено точен,мерила съм на моя и на майка ми на нейния едновременно и не е еднакво.Разликата е малка,но я има.Виж кантара ми е пълна трагедия Grinning качвам се сутрин 84,качвам се на обяд 75...най-често показва 82,та предполагам вече съм там. Още 6 до заветните 10 кг.Махам ги и цигарите,пуша 3та последна Grinning Та да видим как ще ми се отрази и там.
Тайс не се усещаме как прекаляваме с всякакви гадости.Вкарваме си ги в тялото,объркване си целия организъм и се чудим после от къде ни дойде...а като свикнеш с тях не ти прави впечатление и не усещаш вредата.Е сега си свикнала на по-полезна храна за теб и веднага си усетила,че не ти е ок...Помня като пропуших колко гадно ми беше от цигарите,сега не ми прави впечатление,но ако ги махна както със захарта стана ще усетя разликата.
На мен ми се приповдигна настроението малко,че заваля на вън сняг. Най-после.Дано натрупа малко до утре.

# 1 122
А аз мислех че моят кантар не е много умен... Grinning Той наистина не е де, ама ако ми даде такива разлики в рамките на ден, да съм го изселила. Да не би да го местиш или пък да не е сложен върху твърда повърхност?
Не че моят дразнител не стои в един ъгъл в банята, подът видимо не е нивелиран, идея си нямам колко му пречи това, ама яхам го там от време на време. През останалото само го гледам лошо и чат-пат го кълна Joy Така де, няма само той да ме ядосва мен, ама ха!

# 1 123
Моето момиче е вече на 13, official teenager.🥳😁😂

Скрит текст:

Тортата е с J.D. Gross 85%, какао, орехи, крем с ганаш и заквасена сметана и отвън е сметана с маскарпоне и малко парче печено червено цвекло за цвят (което махнах). Има същия вкус като на шоколада, което много ми харесва (не е сладка, какаова е на вкус). Има общо 130 грама еритритол, мога само да си представя така наречените кето торти по сладкарниците с колко много подсладители са...😂 След като направих "свещичките" ми остана тъмен шоколад и си направих шоколадови капки (много отпускащо занимание😊) и си ги запазих в пликче за някой път. На тортата боцнах съвсем малко количество.
Ребрата бяха уникални, пекох ги около два часа под фолио. Не успях да снимам, за другите имаше и малко картофи в тавата, освен това гъби и салата от печено червено цвекло със заквасена сметана.🙂 Месото падаше от кокала😋, чудя се защо не правя ребра по-често...😃
Гущер, мерси, ще пробвам и в плик някой път.🙂
Тайс, добре е според мен КЗ 6,2 след изяденото.🙂
Елора, и 85%, и 95% ми харесват на J. D. Gross. А имаха и един уникален шоколад, 56% какао, но с натрошени какаови зърна🥰, много сполучлив. Заради какаовите зърна в състава по спомен нямаше повече вгх от тези в шоколад 70%. Много жалко че го спряха, страхотен беше.🤕
На Линдт нещо не ме кефят шоколадите. Не съм ги хвърляла, но просто не са ми вкусни като J. D. Gross.
Имам два кантара, и двата са еднакво умни. Мерят точно всеки път, показват едно и също при няколко последователни измервания, то неслучайно вторият е същата марка като първият.🙂

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 01:25 от dolce miele

# 1 124
На едно место си седи,с ламинат сме,равно е...много е тъп просто.Псувам го,обиждам го,заплашвам го,ама все си е тъп.
Долче аз си мислех,че мен ме бива със сладкишите,ама теб можем да те пуснем в сладкарница за главнокомандващ там.Поздрави,изглежда много красиво тортата...пък колко вкусно изглежда ще гледам да не го мисля Grinning

Общи условия

Активация на акаунт