Свекърви и Тъщи

• 5 520
  • 75
  •   1
Отговори
# 30
Не знам дали правилно разбрах, обаче тука чета между редовете и мението на автора ми звучи така:

1. Ако жена ми и майка ми се карат, проблема е в жена ми. Може и да е в майка ми, обаче не мога да го призная открито, все пак ми е майка. Да се оправят.
2. Ако аз се карам с майката на жена си, проблема е или в майката на жена ми, или в жена ми. Казвам им го направо, защото не ми пука нито за жена ми, нито за майка й. Да се оправят.
3. Ако майката на жена ми и майка ми се карат, проблема е или в жена ми, или в нейната майка. Може и да е в мойта майка, обаче не мога да го призная открито, все пак ми е майка. Да се оправят.
4. Вместо да се занимавам, защото така и така не ми пука, чакай да посъветвам жена си да има едно наум, че един ден ще е и тя свекърва, да не знае много-много сега, дорде е млада... Пък може да даде и някой съвет на майка си, да не знае много-много и тя... Бе тя и моята майка много знае понякога, обаче не мога да го призная открито, все пак ми е майка. Абе да се оправят.

Извод: Който и да е виновен, не съм аз. Какво толкова не могат да се разберат нямам идея. За нищо нямам идея. Е, бъркам се, защото съм мъж, нищо, че нямам идея какво и защо се случва. Въпроса е принципен. Важното е да се направя на важен и ощетен от неразбирателството между тях, за да ме оставят намира и да се оправят както могат. Нямам идея защо не се получава...

Erebus,
чудесно резюме си направила. Липсва само заглавие: "Изкуството да бъдеш мъж"

Авторът в произведението си е казал конкретно и точно. Измишльотините които сте сътворили са пълни фантазии готови за Оскар. Моля придържайте се към текста и не излизайте от рамките му. Форумът не е за сценаристи на сапунени сериали!!!
Благодаря за вниманието.

# 31
   Това ми напомня на една случка с баща ми, който се оказа, че разбира от кърмене и може да дава съвети.
Що да не е забранено със закон ? Мъже да говорят за кърмене.
Все едно да кажеш, че няма жени разбиращи от коли.
Пълна безсмислица.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 19:25 от RoninBG

# 32
  • София
А, всеки има право да се прави на смешен. То и аз мога да прочета за ракетни двигатели, но като не ги правя, толкова и ще разбирам.

# 33
А, всеки има право да се прави на смешен. То и аз мога да прочета за ракетни двигатели, но като не ги правя, толкова и ще разбирам.
А неее, кърменето е много по - сложна работа. Къде, къде по-сложно от реакетния двигател.
До 21 век не се е кърмело. Не е било ясно как.

# 34
  • София
Като е лесна, значи чужд акъл не трябва.

# 35
   Това ми напомня на една случка с баща ми, който се оказа, че разбира от кърмене и може да дава съвети.
Пълна безсмислица.

Жените могат да карат коли, но мъжете не могат да кърмят. И айде малко по-леко с квалификациите.

# 36
Пълна безсмислица.

Жените могат да карат коли, но мъжете не могат да кърмят. И айде малко по-леко с квалификациите.

И само защото има аквариум в къщи значи е педал нали?

# 37
  Ох, това ли било.

# 38

Женска логика.
Върви я разбери

# 39
Пълна безсмислица.

Други забранени теми за мъже?

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 12:57 от RoninBG

# 40
  • София
Например, за да станеш консултант по кърмене задължително трябва да имаш кърмачески "стаж". Гола теория не стига. Иначе всеки може да си приказва, разбира се. Каква тежест имат тези приказки е съвсем отделен въпрос.

# 41
Все едно жена да стане консултант по мъжко еякулира@не. Grinning

# 42
А, тука може, разбират жените от това.

# 43
  Ронин, нещо се опитваш заради мъжка солидарност, ама ти е скучна заяжданката.

# 44
Идеалната постановка е… Thinking свекървата и тъщата да са един и същи човек, като в случая екстра бонус е(не само един при това),че така и “сватите” няма как да имат препирни, като например на коя от двете да бъде кръстено детето Joy

Общи условия

Активация на акаунт