Отговори
# 165
Aa, благодаря за линка, много полезно ми беше да прочета. Ще направя една консултация с лекар при първа възможност, да каже какво да правя за тоя естрадиол.

# 166
  • Замък сред облаците
Повечето ще ти кажат нищо. Може да прочетеш за ксеноестрогените и храните полезни в различните фази на цикъла за регулиране на хормоните.

Инферия, добре си се завърнала!

Аз да измрънкам, че си пуснах назначеното от ендото и цъфнах с инсулин 13 и КЗ 5.3 (хома 3). Пролактина и той завишен към 650, ама айде той е нестабилен и може да не е достоверен. Отлагам и имунологичните пак че от вчера ми излезе херпес в носа.

# 167
  • На изток от Ада
Тези имунологичните хич.не им е сезона сега. Аз още съм хремава.
Пък Михайлова ги иска и на определени дни от МЦ и става трудно

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:36 от nasito8988

# 168
Лорейн, аз три години не успях да си вдигна витамин Д със спрейове и добавки. Винаги е бил в комбинация с к2. Накрая ми поставиха инжекция 300000IU. Ефект никакъв. Сега ми поставиха друг вид инжекция, та си чакам контролата в понеделник.
Някои хора си го вдигат много бързо витамин Д с добавки, при други като мен си е голяма мъка(имам и генетично предразположение да не усвоявам).
Дано при теб се вдигне по-бързо!

# 169
Аз вчера напълно случайно забелязах нещо в при моите изследвания. От първото изследване на хормони 1 г след раждането до сега, естрадиол и тестостерон вървят тенденциозно надолу. Даже според доста материали, които изчетох, долната граница на нормален тестостерон за жени преди менопауза е 0.4-0.5 и май ще мина и през ендокринолог да погледне цялостната картинка (а отклонение там би обяснило някои неща в ежедневието ми)
Скрит текст:

# 170
  • На изток от Ада
Интересно 2402 !

Честит празник на всички празнуващи!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 15:05 от nasito8988

# 171
Юху, влизам с резултатите от днешните изследвания. Та-да, АМХ е 2.99. Как, за Бога от 10 и 12.5 стана на 3, не знам. Или аз не съм била в ред, или тия от Геника искат да съм с ПКЯ 😅

TSH се е вдигнало, но аз от лятото не съм пила л-тироксин 25мкр, та преди това беше 3.13, тъй че не е фатално. Явно доктора като казва, че нямам ПКЯ, не било шега.

Ако виждате нещо притеснително, моля кажете, за да го имам предвид при прегледа във вторник при д-р Сенкова.

Скрит текст:

# 172
Такова АМХ вече е друга работа - не знам дали е възможно предишните и двете да са били лабораторна грешка, но сега си изглежда всичко точно. TSH-то е още високо, та трябва пак да си почнеш  л-тироксин-а, вероятно и д-р Сенкова ще ти каже същото на прегледа.

# 173
Аз да кажа за вит. Д, че при различните хора се усвоява различно в зависимост от формата. Примерно при мен спрейчетата грам не действат - пръсках БетърЮ уж по 6,000 единици и грам не мръдна, после минах на таблетки и за два месеца и после пауза от над 20 дена си мина съвсем в норма. Така ме пробвайте различни видове.
АА, какво казва ендото за тоя инсулин? Аз се подготвям за глюкофаж, ама ще изчака да мине уикендът.

# 174
Аз да кажа за вит. Д, че при различните хора се усвоява различно в зависимост от формата. Примерно при мен спрейчетата грам не действат - пръсках БетърЮ уж по 6,000 единици и грам не мръдна, после минах на таблетки и за два месеца и после пауза от над 20 дена си мина съвсем в норма. Така ме пробвайте различни видове.
АА, какво казва ендото за тоя инсулин? Аз се подготвям за глюкофаж, ама ще изчака да мине уикендът.

Какъв вит. Д на таблетки приемаш?

# 175
  • Замък сред облаците
Дудъл, чак на 21 ми е вторичната консултация, тогава ще разбера.

# 176
BeLive1211, аз съм на този и съм с добри показатели. Поръчвам от IHERB

# 177
Един петъчен въпрос: Има ли изследване за преживяемост на сперматозоидите?

# 178
Един петъчен въпрос: Има ли изследване за преживяемост на сперматозоидите?

Има. В надежда правят

# 179
Анди, бъди жива и здрава! Другата година да празнувате трима Simple Smile
Инферия Добре дошла отново Simple Smile
Еунония, супер, все така добри новини:)
Miracle, скоро да имате успех!
Аниго, има такова изследване в повечето репро клиники

Общи условия

Активация на акаунт