Отговори
# 150
Момичета, НеоВитро предлагат безплатни спермограми този месец. Който мисли, че ще му е от полза тази информация. Качили са го във фейсбук страницата си.

# 151
Понеже на 14.11 имам час при Сигридов за първоначална консултация след аборти и подготовка за бременност, видях в темата му изследвания, които е добре да се направят и си подготвям папчицата, аз повечето ги имам де, но има само едно което се чудя как се изследва. Та, мога ли просто утре сутринта на гладно да отида в лабораторията с Пожарникаря за изследване на хемостаза (APTT,фибриноген)?

# 152
Alina Аз съм ги пускала в Надежда и Токуда. Май Надежда беше лабораторията с пожарникаря или бъркам ?

# 153
Баш Надежда е! Новият е със сурикат на крехкото раменце, голямо колкото джантата на колата ми.

# 154
Привет, привет Simple Smile Шмугвам се при вас след дълго отсъствие, причината за което спи в съседната стая Simple Smile Радвам се, че не виждам много познати имена Grinning
Съвсем накратко за моята особа - малко над две години от "махаме презервативите" до положителен тест. Много прегледи, много неизвестни, надежди, разбити надежди, усмивки, псуване, още прегледи, изследвания, операция, изкуствен климактериум, инвитро ииии положителен тест Simple Smile Две черти така и не видях даже на тест за О Grinning Какво да се прави Simple Smile Предвид цялата тази веселба започваме с М работа по това да правим зверчето кака, няколко месеца опити на собствен ход и ако ударим греда се връщаме в кабинета на д-р Станулов Simple Smile Направихмте обширни кръвни, всичко ток. Ще действаме по усет, пък каквото сабя покаже Simple Smile

Прибирам прашец в бурканче, да си имам.
Благодаря на Пълнолуние за орисването! Помня те! Heart
Успех на всички!

# 155
Inferiya, добре дошла отново в редиците ни! Пожелавам ти да не ходите повече при д-р Станулов, а догодина да сте вече четирима! Heart

# 156
Отчитам се след първи преглед днес - видя се  ембрионче с пулс, съвсем точно отговарящо на седмицата. Успокоих си, стана ми по-реално и започвам да се настройвам, че се случва наистина.
Успех на всички в темата, орисването на Пълнолуние да ви донесе същия положителен резултат! Ще минавам да ви стискам силно палци! Flowers Four Leaf Clover

# 157
  • На изток от Ада
Инферия добре дошла отново!
Бързо да стане!
Може би,ме помниш!

Eunoia, много добри новини! Все така да е!

# 158
Инферия Добре дошла отново ❤ Дано не стигате до Станулов и нещата да се получат спонтанно.

Eunoia Прекрасни новини. Пожелавам ти все така всичко да е наред.

Miraclee Съжалявам за неуспеха. Дано скоро да имате успех.

Анди Забравих да ти честитя. Честита да си момиче, здрава и щастлива.

# 159
Честита да си, Анди!
Добре дошла на Инферия, всичко да се случи бързо и естествено!
А на теб, Eunoia, да ти става все по-спокойно с всеки изминал преглед ❤

# 160
Inferiya, този път по-малко псуване, по-кратко разочарование и с домашни опити  да се умножите. Hug

Eunoia, само хубави новини да получаваш от прегледи и една спокойна бременност! Heart

# 161
Честита розова радост, Муунлайт! Здрава и щастлива да е!
Кенди, стиснати палци! Късмет!
Анди, честита да си!
Еуноиа, супер новина!
Инферия, пожелавам сбъдване на мечтата!
При мен всичко е на 180 градуса. Съдружника на ММ си тръгна и аз сега имам да оправям фирми, клиенти,доставчици и да свиквам с новото ежедневие. Край на хоум офиса!
Другата седмица отивам на цитонамазка и да се почва вече тази стимулация. Бебета трябват, план има да се изпълнява.
Хубав ден!

# 162
Вчера пуснах репродуктивни хормони + вит. Д в Геника. Чакам да излезе само Инхибин В, останалите май изглеждат като да са ок. Само пролактинът е висок, но не се учудвам, предвид че не стоях в покой преди изследването, а направо се метнах да ме бодат. Хвана ме яд малко че не изчаках, ама така или иначе пролактинът ще го пускам пак  след О, че доколкото разбрах трябва да се прави тогава, а не на 3ти ден от МЦ както другите. Може ли да хвърлите едно око как ви се виждат стойностите? За АМХ знам, че се влияе от Вит.Д, което при мен за пореден път е ниско. Вече два месеца пръскам спрей BetterYou, ама явно няма много ефект и ще трябва повече. Дано като оправя Вит.Д да се вдигне и АМХ, че не знам тази стойност колко е обнадеждаваща за успех.
На 36г. съм, изследванията са на 3ти ден от МЦ.
Скрит текст:

# 163
  • Замък сред облаците
Висок естрадиол имаш. Ето ти тук да си прочетеш за оптималните фертилни нива: https://besthealthacupuncture.com/2018/07/03/fertility-hormones- … reference-ranges/

# 164
  • София
Добре дошла отново Инферия, стискам палци този път да не стигате до инвитро!
Eunoia, нека всичко е безаварийно до финал!
Аз съм почти сигурна, че покрай пътуванията този месец изпуснахме О.

Общи условия

Активация на акаунт