Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 19

• 19 147
  • 620
  •   1
Отговори
# 105
Няма да ми пасне като цвят, аз съм рижава като се къносам, особено отгоре където се вижда най-много и около лицето, където пък е най-побеляла. Светла съм и със светли вежди, които направо изчезват от поглед ако направя косата тъмна и съответно избягвам.

# 106
Разбирам. С рижавото няма да се съчетае добре. Но пък по-внимателно нанасяне и единственото решение или някаква прическа с бретон назад да скрие пътя ако там да повечето бели коси.

# 107
А, примирила съм се. То ясно че 20 годишна няма да стана тепърва. Но пък на 20 само си мечтаех за такова рижаво, косата ми е тънка и не би понесла изсветляване, за да го постигна, а исках Grinning
Повечето ми бели коси са буквално ивица около цялото лице, там са едни 2 пръста примерно дето е повече бяло отколкото не. Бретон няма как да скрие нищо, просто ще лъсне където той е отделен напред, освен и че не искам такъв.
Така ще е то вече, избягвам да се ядосвам за неща които не зависят от мен. Няма да робувам на това по 2-3 пъти в месеца, че сакън някой да не види че имам и бели коси на тия години.

# 108
Здравейте, моля за помощ спешно. От години купувах индийска пакетирана къна от един магазин на Женски пазар, но магазинът е затворил, запасите свършиха, а всичко, което купувам и пробвам, не боядисва изобщо. Хенафокс примерно седи от 24 часа и не е отделила цвят, а е в срок. С досегашната къна цветът се отделяше веднага, а с тази тук нищо не става, не боядисва дори леко, дори светло, бледо оранжево. В ужас съм с 2 ММ покарала сребърна коса, откъде купувате вие?

# 109
Тази ползвам аз, слагам произволен линк който пръв ми се изпречи, колкото да я покажа
https://tnt-21.com/produkt/trichup-kana/
Купувам я от магазин за здравословни стоки, т.е. на същите места където се предлага и тази на Хенафокс, която и на мен спря да ми допада преди известно време. Не винаги я чакам по толкова часове колкото пишат, отделя си цвят бързо.
Ако не си я пробвала, според мен си струва да се пробва, поне не е трудна за намиране.

# 110
Ох, много благодаря, дано е читава партида, явно трябва да се запася, предния път бях купила кило и половина...Сърдечно Благодаря!

# 111
Ако имаш къде наблизо, вземи една и я пробвай, поне не е и скъпа. Поне аз не съм попадала на лоша партида от нея, тук в тази тема я препоръча някой и май вече две години ще станат откакто съм на нея. Дано и ти да си доволна, знам какво е да се разочароваш и то след всичките часове на цапане, стоене, че и после и лъскане на банята... и да не се получи. Аз имам навик да пробвам дали е отделила цвят и боядисва - мацвам малко на ръката си, примерно на вътрешната страна на китката или малко по-високо. След 1-2 минутки отмивам, трябва да е станало добре очертано оранжево петно на кожата за това време. Не винаги я чакам по няколко часа де, пак става, особено ако съм я забъркала с гореща вода, слагам и малко оцет или лимон.
Малко убити излизат цветовете като кача снимката тук във форума но пак си личи.
Скрит текст:
И аз трябва да се заредя с няколко пакета, че съм на последния който имах. Но пък смятам да скъся косата доста и както не ми е и много гъста, ще ми отива по половин пакет само, та ще ми изкарат доста време.

# 112
Тази, която ми свърши със заливането с вода пускаше цвят и се виждаше веднага. Явно е била изключително качество.
А с тази тричуп става ли наситено червено или само оранжево? Утре ще снимам моята глава с последната къна, наситен махагон.

# 113
  • София
Каква е била досегашната къна? Да не е имала разни добавки, чак толкова моментално отделяне на.цвят?

# 114
Повечето не пускат пигмента веднага. Не знам какво ги правят когато ги влагат в тези билковите бои които също са базирани на къна, че там да не трябва чакане.
Не е примерно черешово червено, рижаво си е с тази къна. Имала съм и по-червена, някаква турска насипна беше но нещо я развалиха и я изоставих и нея. А и беше преди няколко години, тогава по-малко бели коси имах също, не е същият цветът върху почти русите бебешки коси около лицето и върху вече бели.

# 115
Между другото, едно време къната на Herbul беше много силна. Направо бетон. Ньма падане. Кега са сменили формулата. Пада, червенее и въобще не действа като преди.

# 116
Момичета, сутринта си приготвих смес къна с малко амла, с идеята вечерта да се боядисам, но се налага да пътувам и ще мога най-рано утре вечер да я използвам. Мога ли да я прибера в хладилника? Ще изгуби ли свойства ?

# 117
Не, няма.

# 118
лято!, не, пакетирана, фина. Получавах много комплименти. Язък. Сега купувам, пробвам, хвърлям, нищо не може да се сравни с нея

# 119
  • София
Здравейте, момичета. Аз ползвам тази къна,но в основата ми се получават лилави оттенъци,а по - принцип е черна. Защо може да бъде така? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт