Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 19

• 14 358
  • 442
  •   1
Отговори
# 435
gyga, сигурно много съм я задържала. Винаги я държа над 90 мин., ама тоя път ми пламтят ушите и главата 2 дни след къносване.
Как те изгори?Какво имаш предвид?Повече време престоя си къната ли?

# 436
  • В полите на Пирин планина
Това може да е алергия от индигото.

# 437
Да, и на мен като алергична реакция ми звучи.Дали антихистамин няма да помогне?

# 438
Ами на мен ми се струва, че има промяна в състава на Cultivator's, ама все пак тея опаковки ги ползвам няколко месеца. Освен, че много я държах, може да не съм я изплакнала достатъчно добре, доста я плакна принципно. Ще видим с тази Light Mountain. Благодаря Ви за загрижеността, gyga и Lady Brinne! Азара, какви са тия маски? Аз гледам преди всяко миене на главата, да слагам стимулант за коса на Икаров.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 21:32 от anmasu

# 439
Anmasu, а изми ли се с шампоан?

# 440
Ами на мен ми се струва, че има промяна в състава на Cultivator's, ама все пак тея опаковки ги ползвам няколко месеца. Освен, че много я държах, може да не съм я изплакнала достатъчно добре, доста я плакна принципно. Ще видим с тази Light Mountain. Благодаря Ви за загрижеността, gyga и Lady Brinne! Азара, какви са тия маски? Аз гледам преди всяко миене на главата, да слагам стимулант за коса на Икаров.
Khadi vitality growth ползвах последните месеци и сега взех strong amla, от зоя поръчвам, аз много говоря за тези масла. Фаворит са ми.
И не са толкова тежки за измиване, два пъти със шампоан ми е достатъчно (аз толкова слагам по принцип).
Сори ако съм досадна 😅 но като намеря нещо и ми изглежда работещо искам да го споделя.

# 441
Mila, не, никога не мия с шампоан, поне това спазвам от инструкциите.
Anmasu, а изми ли се с шампоан?
О, не ми е досадно на мен, интересно ми е. Ще ги видя, много благодаря!
Khadi vitality growth ползвах последните месеци и сега взех strong amla, от зоя поръчвам, аз много говоря за тези масла. Фаворит са ми.
И не са толкова тежки за измиване, два пъти със шампоан ми е достатъчно (аз толкова слагам по принцип).
Сори ако съм досадна 😅 но като намеря нещо и ми изглежда работещо искам да го споделя.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 22:37 от anmasu

# 442
Аз също съм правила реакция към индигото, когато е прекалено много. Толкова ме е сърбял скалпа и така се чесах, че не се търпеше, дори леко ми се бяха подули лимфните възли зад ушите. Когато е в по-ниска концентрация няма проблем. Сега средно русото на Кхади не ми дразни скалпа изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт