Отговори
# 60
  • Варна
Аз на последната родителска среща разбрах какви зверове отглеждаме в къщите си. Сякаш ние не знаехме.

# 61
Ай ся зверове отглеждали. Ако ти кажат, че отглеждаш спокойно и тихо те, което в междучасията учи, не ползва телефон в училище и т.н. щеше да почнеш да питаш Ама за моето дете ли говорите ???

Петък вечер и навън е ясно и студено. Забелязвам как някакъв котарак препикава навън и усещам как няма да се разберем с него ....

# 62
  • София
Ай ся зверове отглеждали. Ако ти кажат, че отглеждаш спокойно и тихо те, което в междучасията учи, не ползва телефон в училище и т.н. щеше да почнеш да питаш Ама за моето дете ли говорите ???

Е, аз имам избор. Двете крайности. Grinning

# 63
  • София
Моята голямата беше диване в училище. Малкият е кротък, но пък се скатава. И така - няма перфектни, то е ясно.

# 64
  • София
Родителската мина прекрасно. Оказа се всъщност само организационна относно пътуването на децата до Испания след няколко дни. Чудесно настроение създават учителите у децата. Явно са щастливи, че ще ги придружат.
Лан, и при нас често идва един котарак в двора. Кучето от вътре като го види направо подивява. Joy

# 65
Така и не заобичах съвременните родителски срещи: мрън-мрън, "ама вие на кое дете бяхте родител?", ... десет минути чакам да й проблесне,  че има такъв ученик и още десет - добре ли е с успеха или не. Недай Боже да попиташ нещо конкретно  - "ааа, не ни е разрешено така пред всички да говорим. Излезте навън". Навън естествено опашка Joy Единственото, което очаквах и никога не останах излъгана беше, че пак ще оставя едни 50-100 лв.

Добро утро!
Не ни обещаха слънце, то пък взе, че изгря Nature High Brightness

# 66
Вън е лека мъгла и североизточен вятър. Неприятно, но хладно. Това вече е есен.
Иска ми се някоя делнична сутрин да отида на Морска гара, да си взема кафе, да зяпам морето, фара, мъглата, да слушам чайките, да гледам как слънцето се опитва да си пробие път през облаците, студа навън контрастиращ с топлината в заведението, аромат на кафе примесен с това на морето и да не мисля за нищо!

# 67
  • София
Подсети ме, че още не съм имала време да се насладя на новия квартал, да отида до парка, езерото и тъй нататък. Следващия уикенд!

# 68
Иска ми се някоя делнична сутрин да отида на Морска гара, да си взема кафе, да зяпам морето, фара, мъглата, да слушам чайките, да гледам как слънцето се опитва да си пробие път през облаците, студа навън контрастиращ с топлината в заведението, аромат на кафе примесен с това на морето и да не мисля за нищо!
Докато ти го искаш, някой вече го прави. Ако ме разбираш.

# 69
Да Ели, разбирам те но съм затрупан с домашни ангажименти, така че освен да си помечтая Simple Smile

# 70
  • София
Иди, де. Simple Smile
Ем от "Корекома" ще си вземеш я ромче, я коняче. Simple Smile

# 71
skip, skip, skip ... Опааа! Joy

# 72
Аз съм мноо щастлива, щото котаракът /старият, дето го болят зъбите/ днес прояде и се наяде куту попско дете на Задушница. Grinning Вчера по едно време му се карах вече, щото само обикаля, около паничките, около мен и не яде. А е умрял от глад. Ужас ви казвам.

Децата ли - здрави да са. Да не залитат много по глупости. И да чувстват обич и подкрепа. Па те ще си изкласят с порастването, ще си намерят тяхното. Което може да е повече от едно. Човек така или иначе цял живот се учи и променя. Grinning

# 73
Инче, пробвай следното с котарака - няколко маслини без костилки ги скълцвал на много ситно ( или ги пасираш ) и разбъркваш с котешкия пастет дето му даваш.
Онзи, много домакинска работа имам. Иначе трябва да скокна до фришопа точно за коняк и кафе Wink

# 74
Варненци, завиждам ви много! Sad

Общи условия

Активация на акаунт