Коя смятате за най-лошата черта в един мъж

• 10 991
  • 160
  •   1
Отговори
# 120
Инертност.

Това е нещо, което ненавиждам и у мъже, и у жени, но при мъжете ми е рядко противно. Познавам няколко такива индивида, включително относително близък роднина. Цял живот - каквото дойде, и както стане. Бавно, леко, по течението, с обяснение за всичко "това е положението" и "аз какво да направя". Няма желания, няма мечти, няма съпротива, няма бунт. Само навици, рутина, и плъзгане по пътя на най-малкото съпротивление.Такива хора са склонни на какви ли не низости, само и само да не им се нарушава спокойствието, и да не им се налага да се адаптират.
Инертността и мен супер много дразни, не я понасям даже. За съжаление точно подобни индивиди развиват други токсични качества, с които да се катерят нагоре и са готови да смажат всеки, застрашил техния рахатлък.

# 121
  • Бургас
Няма само една, много са😁 Да не е Мъж /ако трябва да обобщим/.

# 122
Да е стиснат, да не си държи на думата, лоша хигиена, мързел, вечни оправдания. 😂

# 123
Стигнат мъж не понасям аз.
Аз също. Да си стиснат, не само във финансите, означава да дърпаш назад. Вместо да вървиш напред и се развиваш, търсиш нови идеи и занимания, инвестираш, опитваш... ти удряш спирачки непрекъснато. ММ точно с това ме плени, че се рздаваше и продължава да го прави, и душевно и материално. Основно за семейството, разбира се. Другото, което съм забелязала, е че колкото повече даваш, толкова повече получаваш по някакъв начин. Става въпрос за разумно харчене, не прахосване. Преди години, ММ участвал с някаква неголяма сума в откриването на фирма на приятел. 10 години по-късно го изненадаха приятно с връщане на инвестицията в троен размер.

# 124
  • Deutschland
Браво. А мъжа ми инвестира във вилата на сестра си и години наред не става и дума за връщане на сумата. Даже се намеква и за още €.

# 125
В днешно време най-глупавото е една жена да търси мъж, който да я осигурява финансово и да пренебрегва в същото време възможностите да придобие знания и умения, на базата на които сама да може да си подсигури добри финанси.

Ролите се изравниха, очакванията и изискванията също. Покрай мен при все повече двойки се получава така, че жената изкарва повече пари от мъжа. Това е съвременната реалност.

# 126
Кого обидих с мнението си, че замина в коша?

# 127
  • София
Кого обидих с мнението си, че замина в коша?
Напоследък някой трие на общо основание, не знам каква е системата!

# 128
  • София
И вас ли ви застигна? В политическите теми отдавна се трие на общо основание.

# 129
Да избива комплекси. Това е черта, която влияе крайно негативно върху всички около него, нанася сериозни травми на цялото семейство, приятелския кръг и дори колеги и непознати често биват потърпевши.

# 130
Писах отговор на Абуто и го няма....
Смисълът беше, че при инвестиция винаги има риск. Въпросът е, дали си смел и готов да загубиш определена сума, но да опиташ или от страх да не пиеш студена вода, да не предприемаш нищо.

# 131
Най - лоша черта в един мъж смятам , че е липсата  на хигиена , възпитание и състрадателност.

# 132
  • Sofia, Младост 3
Невъзпитан, неамбициозен, емоционално осакатен. Ако са в комбинация е страшно 😁

# 133
  • София
Невъзпитан, неамбициозен, емоционално осакатен. Ако са в комбинация е страшно 😁
Ми то с такъв даже не мога да се запозная, камо ли да общувам, та да разбера нещо за емоциите му.

# 134
При запознаване има известна загуба на зрение, слух и обоняние.
Въпросните лоши черти се виждат най-добре в присъствието на бракоразводен адвокат.
Почти всички жени, които описват "най-лошите" черти, говорят за някой бивш, който е бил "страхотен, единствен, и неповторим" в началото.
После жената поумняла и прогледнала. Акълът дошъл, ама после.

Общи условия

Активация на акаунт