Коя смятате за най-лошата черта в един мъж

• 10 996
  • 160
  •   1
Отговори
# 105
И аз не обичам море и не ходя. Намираш си такъв като тебе и си свиркате. Понякога е до вкус, да.
А и не е нужно да има същите интереси и предпочитания като мен. Прост пример – набила съм адски много пари в парфюми, които не мога да използвам с години напред. Нито очаквам някой мъж да го одобри, нито да го приеме. И не спирам да го харесвам за това.

# 106
Точно така си е, Натке Joy

Rockstar, аз точно за храната си угаждам много Joy Не бих казала, че ям много, но много подбирам какво и цената обикновено не е водеща при избора ми.

BasilA, съгласна съм, че е до напасване. На мен прахосник няма да ми допадне, но ако се възпира да харчи за разни неща, за които и аз съм пас, ами Ок, супер Grinning

# 107
  • София
Шегувам се, ако не разбрахте. Аз също си угаждам за храна. Ако някой "не е гладен" - аз отивам да ям някъде другаде....

# 108
Шегувам се, ако не разбрахте. Аз също си угаждам за храна. Ако някой "не е гладен" - аз отивам да ям някъде другаде....
Заради "тамън ще отслабна" не схванах съвсем шегата.

Аз да отслабвам нямам нужда, но си угаждам Simple Smile

# 109
Манипулатор!
Това за мен е най-лошото, което може да ти се падне.

# 110
Стиснат , дребнав , мрънкащ , комплексар .

# 111
Хахах сетих се за бившия.
Паразит. Долен гнусен дребнав комплексар манипулатор паразит.
Е тва е най-лошата черта. Вервайте ми.

# 112
Хахах сетих се за бившия.
Паразит. Долен гнусен дребнав комплексар манипулатор паразит.
Е тва е най-лошата черта. Вервайте ми.

Малее, като е толкова долен и гнусен как си го залюбила, как си го прегръщала, целувала и правила секс с него?
Не знам, но някои в темата сте и много крайни, все пак вие сте си избирали бившите, нали?

# 113
Отивай пали свещ, че не знаеш как. Че не можеш да си го представиш даже. Благодари на Вселената и на който Богтам вярваш, че не знаеш.

# 114
Женственост, не в смисъл гей (въпреки че доста гейове отговарят), ами в смисъл на лицемер, клюкарка.

Прави ти се на приятел в лицето, а те прави на пух и прах зад гърба ти, като използва информацията, която си му дала, и слабостите ти.

Доста жени са такива, но за мъже е рядкост и такива ме изкарват извън нерви. Нямам предвид бивши приятели, защото не бих избрала такъв мъж, ами колеги и познати.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 23:02 от shadowpanda

# 115
  • Швейцария
Абе да е стиснат не е чак толкова лошо. Аз съм развей прах и ММ донякъде ме балансира. Иначе като е стиснат голяма работа. Аз пак си купувам каквото искам, помрънка малко и се кротне. По-лошо би било да харчи всичко, че и повече. Аз откакто съм омъжена за стиснат мъж имам толкова пари, колкото никога през живота си, а съм имала мъж с много високи доходи, които той профукваше и взимаше и моите пари след това.

# 116
maiathebee, понеже наистина много си набрала на бившия. Позволявам си да ти напомня да се въздържаш пред детето да споделяш пряко мнението си. Децата се отъждествяват и с двамата си родители. Ти си му избрала този баща. В този смисъл детето вина няма. Ако и пред него редовно оплюваш баща му, страшно много ще вредиш на детето си (а не на бившия). Всички сме имали разочарования при развод, но аз рязко си държа устата под ключ и не коментирам отрицателно това, което мен е наранило, пред децата. Трая си. То вече не ми и пука отдавна, говоря за началните години.
Качества като несериозност и подобни и самите деца ще видят през годините, ако ги има случайно у някой родител. Но като е избрал човек партньор, от когото се е разочаровал, не е хубаво да стресира и детето си със своите чувства излишно. Казвам го съвсем  за добро. Понеже доста литература по въпроса съм изчела през годините. Децата са ни най-важни все пак Simple Smile

# 117
На бившия най- лошата черта е майка му. Със сегашната ми свекърва мога само да се гордея, да е жива и здрава!

# 118
Инертност.

Това е нещо, което ненавиждам и у мъже, и у жени, но при мъжете ми е рядко противно. Познавам няколко такива индивида, включително относително близък роднина. Цял живот - каквото дойде, и както стане. Бавно, леко, по течението, с обяснение за всичко "това е положението" и "аз какво да направя". Няма желания, няма мечти, няма съпротива, няма бунт. Само навици, рутина, и плъзгане по пътя на най-малкото съпротивление.Такива хора са склонни на какви ли не низости, само и само да не им се нарушава спокойствието, и да не им се налага да се адаптират.

# 119
Стигнат мъж не понасям аз. Дори не мога да си представя да ми мрънка, че съм си купила нещо. Моят мъж ми казва, когато сме на шопинг, ако се колебая: вземай ги и двете! То аз си печеля и това е само емоционална подкрепа, не финансова. Стиснатите мъже са стиснати всякак обаче, за съжаление. Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт