Коя смятате за най-лошата черта в един мъж

• 10 991
  • 160
  •   1
Отговори
# 45
Гледам си Биг Брадъра и сбирщоляка събран там и се зачудих какво не ми харесва най-много в мъжете - еми, грам не харесвам лабилни типове.

Стиснат, нестиснат, простак, непростак, честен, нечестен - някои крайности нормално не са ми Ок, но по мога да ги преглътна, отколкото и малката проява на лабилна психика.

Доколкото съм чела, за съжаление това е черта, която е вродена, почти не може да се промени и се наследява.

# 46
Да лъже и да не държи на думата си.

# 47
Гледам си Биг Брадъра и сбирщоляка събран там и се зачудих какво не ми харесва най-много в мъжете - еми, грам не харесвам лабилни типове.
Скрит текст:
Стиснат, нестиснат, простак, непростак, честен, нечестен - някои крайности нормално не са ми Ок, но по мога да ги преглътна, отколкото и малката проява на лабилна психика.

Доколкото съм чела, за съжаление това е черта, която е вродена, почти не може да се промени и се наследява.
Точно. Лабилност. Не понасям, та дори леко се плаша от лабилни типове. Твърде драматичните, истерично влюбени мъже, с които ни пълнят главите по ром-комите, също са от тях. Според мен точно такива мъже са главни герои в черните хроники, които четем. Или най-малкото ще те побъркат, ако решиш да напуснеш връзката.

# 48
  • София
И аз се подписвам с две ръце срещу лабилността. Така както реве, в следващия момент ще те заколи.
Някога, много отдавна намирах това за чаровно. Един ден плаче и ти подарява 2метрова мечка, на следващия прави драма от ревност, крещи и удря врати.
Никога повече!

# 49
Ревнивец, женкар и егоист.
Това са качествата, от  които получавам обриви и с които никога не бих се примирила.

# 50
Абе, много и най-различни гадни черти имат пустите мъже, но най-гнусна и непоносима би ми била агресията, явна или пасивна, и желанието за контрол над мен. Тоест, тези екстремни черти, които превръщат живота в мъчение.

# 51
Чета тук и не мога да повярвам, че сте успели да опишете всички мои черти на характера ми. Все едно за мен говорите!!!
Simple Smile

А, сори Артисте, ама бая роли има да изиграеш докато ме стигнеш.
---------------------------

Да не уважава чуждия труд и да обезценява усилията на другите.

Що за абсурдно твърдение???
Още малко ще кажете, че освен мен и китайците, някой друг влага някакви усилия в нещо си там?
Чак пък и труд ??? Неуспешен опит за сарказъм.

# 52
  • По света и у нас
Доста лоша черта би било, да му е мини…или да не му става. Това си е трагедия.

# 53
  • София
Доста лоша черта би било, да му е мини…или да не му става. Това си е трагедия.
Това е огромна отделна тема, Примадона. Все повече установявам, че мъжете наистина мислят с онова долу. Много мъже имат най-различни проблеми там. Не става, става за малко, свършва бързо и....още. И всичко това много, ама много влияе на цялостното им поведение.

# 54
Мразя мъж да се раздразни за нещо и да го показва, не дай Боже - да си го изкарва на другите/ а масово такива си го изкарват я на жена и дете, я на другите шофьори и тн.

Раздразнителния прави забележки, дребнав е, мнителен, язвителен, досаден, нападателен, хаплив и прочее прояви от мегдана

И обратното: силно раздразнен мъж, който успява да се овладее и да остане резонен ми е върха на уважението към техния пол.
Аз това владеене го умея горе-долу, но когато мъж се справи идеално, просто за мен това е силен и оправен човек

# 55
Отвратителни са тясно скроените мъже. Свидливите мъже. И мъжете, които говорят повече от жените.  Аз не бих могла да живея с такъв. Просто ще се задуша.

# 56
  • София
Отвратителни са тясно скроените мъже. Свидливите мъже. И мъжете, които говорят повече от жените.  Аз не бих могла да живея с такъв. Просто ще се задуша.
Да! Ама 1008 пъти "да". Това може да ме изкара извън нерви. По принцип не съм от най-разговорливите, но ако някой ми дудне непрекъснато, се усещам как започвам да му ръмжа едносрично. Или когато ми обясняват нещо с 50 думи, а то може да бъде казано с 5.

# 57
Има мъже, които са ми много приятни за слушане, изразяват се изключително добре и може много да се научи от тях. Нищо против да бъда повече слушател в тяхната компания.

Обаче има едни празноглави многознайковци, които ги пере яко сачмата и бълват налудничави небивалици с такава необоснована самоувереност, че просто не мога да ги изтърпя.

# 58
"Мъж" озлобен към света, наричащ всички жени "курви" и "боклуци"
Нарцисист, такъв който ти вменява вина за всяко нещо, който никога не пада по гръб, не признава вина никога, не се извинява, винаги е прав, грубиян, жесток и злобен, на който му прави удоволствие да мачка психически...

# 59
Бившата му е жива. 😁

Общи условия

Активация на акаунт