Коя смятате за най-лошата черта в един мъж

• 10 993
  • 160
  •   1
Отговори
# 150
Лъжата и стиснатостта.
Другите са ясни- простотия, насилие, тормоз

# 151
Да не държи на думата си.

# 152
Ревнив,стистнат и нечистоплътен..

# 153
Да се държи неуважително и пренебрежително към околните.
Да има лошо отношение към служители, които го обслужват (по магазини, заведения и т.н.)
Да не зачита по-възрастните от него (особено пенсионери).
Да не изпитва потребност да помага на хората(благотворителност; да подмине човек, който трудно се придвижва/има много багаж/да не отстъпи място на бременна жена и т.н..)
Да проявява лошо отношение към родителите си.

# 154
Имах колега, който е олицетворение на сбор от всички отрицателни черти, които човек би могъл да изброи и ако трябва да  кажа само една, то просто бих я назовала с неговото име. Мързелив и завистлив,  нахален и с претенции, скандално и агресивно поведение, извор на интриги и зло, този човек ме изуми с неизчерпаемостта на отблъскващи негативни черти. 😷

# 155
Имах колега, който е олицетворение на сбор от всички отрицателни черти, които човек би могъл да изброи и ако трябва да  кажа само една, то просто бих я назовала с неговото име. Мързелив и завистлив,  нахален и с претенции, скандално и агресивно поведение, извор на интриги и зло, този човек ме изуми с неизчерпаемостта на отблъскващи негативни черти. 😷
Леле! Напиши му първото име! 😁

# 156
Леле! Напиши му първото име! 😁
Добромир Божидаров.

# 157
Мъж да каже:
нечестност, подлост, друличие, хитруване, ...
все НЕмъжки чертички Trollface

Обратното на това: Самурай по Дух! InnocentHands Pray

# 158
Пожелавам ви да го чуете от снахата си. Не проумявам какво ви бъркат майките на мъжете.
За да не е спам - не търпя глупостта у мъжете.

# 159
Мъж тип зла свекърва също може да се класира тук... С ничия майка не съм си имала ядове, даже много добре сме си се разбирали с всяка една. С бившите ми може и да не си говорим с повечето, но с майките им по-дълго време сме продължили да се чуваме по празници и прочие Grinning С бащата на последния обаче - такива неща само из темите за злобни свекърви съм срещала. Това ако се прежаля да го нарека мъж - за тук е.

# 160
Душевно скопен.

Общи условия

Активация на акаунт