Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 15

• 5 341
  • 118
  •   1
Отговори
# 75
  • Вече в моята си приказка...
_ilka_, благодаря! Последното ми кормуване беше много добро, направо не мога да повярвам, че се справих! Смятам, че при мен проблемът е, че ме е страх. Страх ме е от всичко. Ако успея да намаля поне на 50% този страх, ще се получи при мен шофирането.

# 76
Как се изкарват шофьорски курсове в Афганистан. Ще паднете от смях:

https://www.facebook.com/TheWorldLastsBecauseltLaughs/videos/1195284331439624

# 77
Здравейте, н е успях да се справя на практическия изпит и за съжаление ще трябва да се явявам отново, но не съм доволна от инструктора си и се чудя дали по принцип тези задължителни четири учебен часа трябва да се вземат при настоящия инструктор или мога инв друга автошкола да  ги мина.

# 78
  • Козлодуй
Изкарах листовките през септември 2024 и от тогава моята автошкола ме пусна само 2 пъти на практически изпит и двата пъти неуспешно като между двата изпита всичко забравих защото много ме забавиха от школата и моя инструктор напусна изобщо пълен провал а съм и на 51 години и много ми е трудно Sad Сега ме е страх да ги помоля дори само за допълнителни часове камо ли да си мечтая за изпит, а ми казаха че изпита по теория важи само година. Моля кажете ми да пробвам ли в друга автошкола или какво да правя?

# 79
pvancheva, може да се консултираш с друга школа какви са ти възможностите от тук нататък. Или да питаш в ДАИ. Не се отказвай. По-трудно е, но смятам че можеш да се справиш. Инструктурът е много важен. С правилния се случват нещата. Стискам ти палци.

# 80
  • 1st floor
Пробвай, разбира се! И не го отлагай!

Имам книжка от пет години. Малко на магия я изкарах от втория път. Реално се понаучих сама. Теорията я знаех перфектно, но сърцето ми щеше да изскочи всеки път, само като седнех зад волана. След това прекъснах шофирането - нямах собтвена кола, а с ММ до мен беше жив кошмар (и все още е). Преди месец си купих кола и твърдо реших, че ако не се науча на тази възраст, няма изобщо да се науча.Първите 2-3 пъти беше ужасно, после свикнах с колата и явно си припомних всички стари умения, които за кратко бях придобила. Сега карам из квартала, като бавно разширявам уменията си и периметъра. Grin

# 81
  • Варна - Черна гора
Изкарах листовките през септември 2024 и от тогава моята автошкола ме пусна само 2 пъти на практически изпит и двата пъти неуспешно като между двата изпита всичко забравих защото много ме забавиха от школата и моя инструктор напусна изобщо пълен провал а съм и на 51 години и много ми е трудно Sad Сега ме е страх да ги помоля дори само за допълнителни часове камо ли да си мечтая за изпит, а ми казаха че изпита по теория важи само година. Моля кажете ми да пробвам ли в друга автошкола или какво да правя?
pvacheva, Поискай твоята автошкола да те отпише. Намери си читав инструктор и смело напред.
Не си губи времето в чакане и не се отказвай.
Ако искаш мога да ти препоръчам инструктор на ЛС, за да не се счита за реклама.
hintt, можеш и в друга школа да вземеш 4-те часа.

# 82
Да, мисля да се преместя, обаче се чудя дали да не си улесня живота и да търся автошкола, обучаваща и на автомобили с автоматични скорости.
Някой има ли такъв опит?

# 83
  • Варна - Черна гора
Да, мисля да се преместя, обаче се чудя дали да не си улесня живота и да търся автошкола, обучаваща и на автомобили с автоматични скорости.
Някой има ли такъв опит?
Мисля, че всеки инструктор има и автомобил с автоматични скорости.
Поне моя инструктор е с два автомобила.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 09:38 от _ilka_

# 84
  • Козлодуй
_ilka_  моля препоръчай ми инструктор защото наистина съм на път да се откажа напълно - много ме е страх Ама за нашия регион изпитите са във Враца едва ли можеш да знаеш инструкторите тук

# 85
  • Бургас
_ilka_  моля препоръчай ми инструктор защото наистина съм на път да се откажа напълно - много ме е страх Ама за нашия регион изпитите са във Враца едва ли можеш да знаеш инструкторите тук
Не се отказвай. Потърси читав инструктор. Аз също карах курса на "стари години". Страх те е, защото вероятно много неща не знаеш и няма кой да ти ги обясни и покаже. Ако наистина го искаш и положиш усилия, ще успееш. Малко са хората, които просто не стават за това.

# 86
  • Козлодуй
Днес се обадих на първия в списъка и ги питах дали ще ме приемат, но взеха да увъртат и ми казаха да се отпиша от старата школа обадих се и там но ми казаха че няма проблем да се запиша където искам и сега в понеделник ще звъня отново на тази новата оф много трудно дано да го докарам до край

# 87
  • 1st floor
Аз направо не мога да повярвам какви са тия фирми?! Как така не си “ухажват” клиентите и са такива незаинтересовани?
Стискам палци да си намериш читав инструктор и всичко да е наред!

# 88
  • Вече в моята си приказка...
pvacheva, непременно си смени инструктора!
hintt, не бързай с автомобила с автоматични скорости! Дай си шанс да усвоиш ръчните!

Момичета, и аз така - нали ви се оплаках, че съм "гола вода", бях стигнала до момента да се откажа. И аз като теб, hintt, мислех да пробвам с автоматични скорости! Да, но размислих! Вече съм при друг инструктор, който ми вдъхва повече доверие, и който не ме унижава като първия. Бяха ми останали 7 часа кормуване. Доплатих още три часа в новата школа, т.е. станаха ми общо 10 часа. Ще видим как ще вървят нещата. До тук изкарах 4 часа с новия инструктор. Надявам се да взема изпита и да придобия повече увереност!

pvacheva, по принцип не би трябвало да имаш проблем с отписването от школата. Трябва да ти дадат от там листа, на който са писали кога и колко си шофирала.

П.П. А и сега учебната кола е много по-хубава от старото поло на първия ми инструктор, който си беше откровен сексист
.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 21:21 от Чай с мед

# 89
Днес станаха точно 6 месеца от ,както съм шофьор. Миналата седмица се върнах от пътуване 1200км ,като шофьор бях само аз (изобщо в колата нямаше друг,човек с шоф.книжка)😁😁 малко смело и леко налудничаво ама....оцелях да разказвам🤭 дето се казва.
Да все още допускам грешки, да все още не мога онова паркиране (до тротоара) но става все по-лесно. Бих казала,че съм доста по-маневрена, малко съм по смела. Все още съм изключително внимателна и пазя околните повече от себе си. Шофирам всеки ден, не си позволявам да се отказвам, тръгвам малко по-рано стараейки се да избегна голямото движение в час пик. Продължавам да не си правя предварителна картография ,къде точно ще завия, нагласям се според трафика и навигацията.
Щом сте се решили да карате курсове ,, на тези " години ( аз съм на 40) най-вероятно не е от прищявка а защото е необходимо и вече няма на къде. При мен е заради образование и наглеждане на извънградски

Общи условия

Активация на акаунт