Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 477
  • 203
  •   1
Отговори
# 120
Страшно бих се вбесила, ако ми сервират такава новина и бих прекъснала отношения. Според мен такова нещо следва да се обяви преди да се започне връзка, а не месеци след началото й. Бих се почувствала излъгана и направо омърсена.
Все ми е едно познати, колеги и хората в парковете какви са, но за човека, с когото аз си лягам ми е много важно да не тича по двата бряга.
Доколкото се познавам, това ще ни бъде последния разговор и среща.

# 121
  • София
Страшно бих се вбесила, ако ми сервират такава новина и бих прекъснала отношения. Според мен такова нещо следва да се обяви преди да се започне връзка, а не месеци след началото й. Бих се почувствала излъгана и направо омърсена.
Все ми е едно познати, колеги и хората в парковете какви са, но за човека, с когото аз си лягам ми е много важно да не тича по двата бряга.
Доколкото се познавам, това ще ни бъде последния разговор и среща.
На теория има логика, но как си го представяш на практика? Натискате си се вие и той ти вика, бе знаеш ли, че съм го правил с мъж. Или отивате на кино, взимате пуканки и той вика, бе аз съм го правил и с мъж.

# 122
Е, не е баш така! Винаги има как да се вмъкне в разговора нещо такова преди да се задълбочат взаимоотношенията.

# 123
  • София
Е, не е баш така! Винаги има как да се вмъкне в разговора нещо такова преди да се задълбочат взаимоотношенията.
Сигурно, просто не си представям как, освен ако не сте част от еко-био-веган прогресивна компания, в която това си се подразбира. Не е нещо за хвалба, по-скоро бие на тайна, и едва ли някой ще си я развява пред всеки. То изобщо е странно, че и е казал, затова и от началото се чудя защо. Извън заявката, че ще си бъде и с мъже, това е нахално, но ясно. И пак не разбирам.

# 124
Бояна, приемам, че хората преди да влязат във връзка, излизат, говорят, опознават се малко. За мен това е deal breaker, който следва да се оповести в самото начало. Бях регистрирана известно време в сайт за запознанства, хората директно си го заявяват в профилите и аз съответно тези профили ги пропусках.
А тук героят излиза от гардероба след 3 месеца чак. Не е коректно по мое мнение.

# 125
И аз съм против тия неща да се казват късно.
Или поне, щом са си толкова близки, че да станат интимни, нека ѝ каже преди това. Важи и ако е бил с жена (и примерно се знае, че има хпв или нещо). Отсрещната страна има правото да знае всякаква спорна информация и да си реши дали да се отказва

# 126
Малко ми е трудно и на мен да си го представя. То едва ли не пълно портфолио още преди първа среща с кой какво харесва в секса Grinning Че има и други неща дето повечето хора и за по-шокиращи биха ги счели вероятно. Не че няма случаи да си заявяват кой точно какво търси в това отношение, но като че ли е по-скоро когато само секс се търси и просто "прескачат формалностите" и минават на това че то друго няма. Като тоя моя познат - ами той си има партньорка, тя също си има него, те като си търсят трети не го търсят да си го приберат и него у тях... И там с това се започва и е ясно всичко. И никой на никого не се чуди и сърди. Но като не търсиш нещо мимолетно, си е рисковано с това да започнеш, може и никога да не получиш шанс да се опознаете повече.
Със сигурност не е от най-лесните разговори, нито е нещо което човек си "носи на челото" че да се знае винаги отначало. А и дори и тук имаше немалко мнения как изобщо не бивало да си казва младежът, може би и той да се е чудил дали да го направи или не. 3 месеца хем не са малко време, хем не са и чак толкова дълго, зависи и колко бързо са се развивали нещата. Или пък е преценил че би казал само ако нещата стават сериозни, а иначе не е нужно. Не сме му в главата.
Това последното "ако е бил с жена" да го разбирам като "не е девствен", предполагам? За повечето хора това би било по подразбиране, на днешно време повече ще се изненадам ако се хвана с някого и той не е бил с никоя друга преди мен.

# 127
  • Обран бостан ;)

И да остане на сухо. Даааааааа бееееее Wink

# 128
  • София
Бояна, приемам, че хората преди да влязат във връзка, излизат, говорят, опознават се малко. За мен това е deal breaker, който следва да се оповести в самото начало. Бях регистрирана известно време в сайт за запознанства, хората директно си го заявяват в профилите и аз съответно тези профили ги пропусках.
А тук героят излиза от гардероба след 3 месеца чак. Не е коректно по мое мнение.
Права си, просто не си го представям, защото съм на възраст, вероятно. А и никога не съм излизала по срещи с непознати. Движа се в тесен кръг и си знаем всичко, в общи линии. Та сори, че досаждам, но нямах идея как точно се започва с това.

# 129
Това последното "ако е бил с жена" да го разбирам като "не е девствен", предполагам? За повечето хора това би било по подразбиране, на днешно време повече ще се изненадам ако се хвана с някого и той не е бил с никоя друга преди мен.
По-скоро идеята ми беше, че без значение с мъж или жена е бил, ако има информация за някакво състояние или примерно вирусно усложнение (ППБ, което се лекува трудно или не се) пак е длъжен да уведомява
Не знам правят ли го хората, но аз ще откача, ако някой знае, но крие нещо такова, а прави секс с мен

# 130
Това е напълно нормално да не си ОК с него, но то би било така независимо от пола или ориентацията на човека с който правиш секс...

# 131
Това казвам, че ако жена толкова се страхува какво би могло да ѝ се случи ако мъжа ѝ е правил секс с друг мъж, същото важи и за всичките му предишни контакти, без значение пола

И пак - фокусът е, че всеки е редно да знае ключови моменти, свързани със здраве, от партньора с който прави секс. И в по-широка перспектива - и да си казва за експериментите със същия пол, защото има хора като авторката примерно, които биха се отказали от секс. контакт

# 132
Пак да напиша, понеже някои потребителки са го пропуснали -би сексуалност не е нещо случвало се някога си в миналото, това е нещо, което неизменно ще присъства и в бъдещето. Има си такива потребности и дали ще ги подтиска за напред, което неизбежно ще се отрази на психиката му силно негативно ( меко казано) или ще си ги задоволява като се плющи с мъже все е проблем. Така че и аз съм на мнение, че такива неща трябва да се съобщават още на много ранен етап всеки да може да си преценява, въпреки че мъжете както коментирахме повече са склонни да приемат би сексуална жена от колкото обратното

# 133
  • София
Пак да напиша, понеже някои потребителки са го пропуснали -би сексуалност не е нещо случвало се някога си в миналото, това е нещо, което неизменно ще присъства и в бъдещето.

Съвсем не е задължително. Младежите минават през период на експериментиране, и когато средата го позволява и дори насърчава, спокойно могат да минат през "би" период заради едното фукане и мода.
Това не е нещо ново, ето хипитата например са направили такава велика сексуална революция, че от "би" само нагоре е вървяла сексуалната свобода. И в крайна сметка повечето са изтрезнели и мирясали и са изгледали цялото следващо поколение, без да се увличат по ЛСД оргии с представители на всички полове, възрасти и раси.
Та някой съвременен градски младеж с тюркоазен перчем спокойно може да изкласи като нормален мъж след някоя и друга година.

От друга страна, селско момче, където всякаква форма на хомосексуалност е най-голямият срам, и въпреки това да кажем търси по апове варианти за контакт, пътува по тайни срещи и се крие и т.н. - явно го влече твърде силно и ще си е така цял живот. Няма лошо, просто не става за гадже в търсения контекст.

# 134
Пак да напиша, понеже някои потребителки са го пропуснали -би сексуалност не е нещо случвало се някога си в миналото, това е нещо, което неизменно ще присъства и в бъдещето. Има си такива потребности и дали ще ги подтиска за напред, което неизбежно ще се отрази на психиката му силно негативно ( меко казано) или ще си ги задоволява като се плющи с мъже все е проблем. Така че и аз съм на мнение, че такива неща трябва да се съобщават още на много ранен етап всеки да може да си преценява, въпреки че мъжете както коментирахме повече са склонни да приемат би сексуална жена от колкото обратното
Може и така да се развият нещата, а може и да не се. Съгласна съм че не е фаза която да я израстеш и да ти "мине", но не съм съгласна че такъв човек не може да бъде щастливо моногамен, понеже имам пример пред очите си. Много добра приятелка ми е. Бисексуална. Щастливо омъжена от 17 или 18 години, както писах и на предна страница. Това че възприема малко по-широк набор от хора отколкото аз като евентуално сексуално привлекателни, не значи че ги иска всичките... Все още ако я питаш, би казала че е бисексуална. Другото което би отговорила ако я пита някой дали би си легнала с жена при възможност - казва че тя партньор си има и не търси други, независимо от пола. Него не личи да го притеснява с нещо, хем той е малко по-консервативен от нея по доста въпроси, освен че е и малко по-религиозен, тя хич не е.
Оферти за тройка също отклонява, че това е сигурно най-често питаното при бисексуална жена. И за нея, както и за мен, сексът е между двама души, трима вече са прекалено много и казва че така е смятала и преди да срещне съпруга си.
Сигурно има и такива, които цял живот ще търсят и от двата пола и няма да ги устройва да се установят само с един партньор, но не мога да се съглася че са всички или че задължително отиват на другия бряг и си остават там.
Та и тези неща са си до човека най-вече. Всеки пише някакъв пример какъвто е видял пред себе си, евентуално. Макар че някои май си пишат възоснова на късните филми, ама и това няма как да знаем. Колко още такива хора има, които просто не го обсъждат и по нищо не личи за хора незамесени в сексуалния им живот... за тях няма какво да кажем, те си живеят живота и не занимават никого със себе си освен партньора си. Виждат се тези при които прекалено видимо нещата не са се получили, но те не са всичките.

Общи условия

Активация на акаунт