Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 470
  • 203
  •   1
Отговори
# 60
Няма да го погледна вече и хич не ми пука, че в някакъв форум ще ме обявят за тесногръда. Колкото и да са стойностни като хора, някой с пера в задника няма място в леглото ми и до близките ми хора. Те помежду си да правят каквото искат.
Бляк.

# 61
  • SF
На мене ми е по-комфортно да се събирам със себеподобни. Тези с различно отношение към нещата от живота са ми интересни, но за малко. Колкото да стане лаф за нещо, което не съм виждала и чувала. За живот бих избрала да съм някакво хетеро като мене, пък дано да е с готин характер.

# 62
Единственото, за което трябва да се пита, коя лаборатория е най-надеждна.

# 63
Нямал връзка, но имал интимни преживявания с мъже.
Съветът за лаборатория е много на място.

# 64
  • Пловдив
Ама то съвет за лаборатория е на място за всяка връзка със секс. Особено ако ще се стига до моногамна връзка. Презерватив, презерватив, ама то ти все пак го целуваш този човек. СПИН, хепатит, сифилис, и това-онова друго.

# 65
  • сф
Имам нужда да си сверя часовника... Няма с кой друг да обсъдя, ще се радвам на всякакви мнения!

Имам нов приятел и сме заедно вече три месеца. Преди няколко дни той ми сподели нещо, което меко казано ме изненада... реших, че се бъзика и ми трябваше време да повярвам... че не е шега... Призна ми, че е бисексуален, което значи, че харесва и мъже и жени и че е имал интимни преживявания с мъже! Изненадах се толкова много и защото той изобщо не изглежда такъв тип човек! На момента не реагирах, но не исках да го засегна и му казах, че ще ми трябва време да го осмисля, защото ме е изненадаш много... Истината е, че оттогава като си мисля за приятеля си в такъв контекст ми става гадно! Макар че не съм хомофоб!

Както казах няма как да обсъдя с някой друг... Пускам темата с надеждата да чуя искрени мнения - как бихте постъпили вие, ако приятелят ви се окаже би?

аз бих се чувствала супер, но аз съм си аз.
хомофоб сте, защото проявявате би-фобия, която е вид хомофобия. не е изненадващо, нито странно че проявявате бифобия - обществото нито е особено толерантно, нито пък информирано. и е страхотно, че си давате ясна сметка с кое сте ок, с кое не сте и за кое имате нужда да помислите още.
проявявана от хетеросексуални към бисексуални, бифобията се изразява най-често в следните предразсъдъци:
 - "бисексуалността е просто фаза и ще премине" - не е. някои от нас просто харесваме и мъже, и жени
 - "нормален си си, просто си объркан. ще мине време и ще избереш" - не. някои от нас просто харесваме и мъже, и жени
 - "щом е би, обезателно ще ми изневерява, понеже аз в крайна сметка съм жена, а той харесва и жени, и мъже" - всъщност хетеросексуален не е равно на моногамен и бисексуален не е равно на немоногамен. колко ще ви е верен, не зависи пряко от сексуалната ориентация, а от ценностната му система основно.
 - "като си мисля за приятеля си в такъв контекст ми става гадно!" - това е откровен предразсъдък. любовта си е любов.

бифобията, проявявана от хомосексуални към бисексуални е още по-силна и разпространена.

дайте си ясна сметка, че необичайното в тази ситуация е не толкова сексуалната ориентация на приятеля ви, а факта че говори открито за нея с вас. преценете дали пък това не е нещо ценно за вас?
помислете и какво всъщност ви притеснява и си отговорете честно. и помнете, че в крайна сметка не сте длъжна да приемате нещо, което не искате да приемате.

# 66
  • Обран бостан ;)
Ха, интересна гл.т.! Жените като гнусен избор, не си го представяхте така, нали?

Ooooo, не знаеш колко си права. Trollface

По темата:
Как решихте, че мъжът е гей ? Ако беше темата нямаше да я има.

# 67
  • SF
Ама вие много държите да ни наречете хомофоби, защото споделяме мненията си.
Ако темата предизвиква хомофобски събор, и е място за изливане негативите, ако дава трибуна на невъзприемчивост и непризнаване, тя е в разрез с правилата на форума и нека бъде заключена!
Аз не видях някой да е писал, че мрази раса, пол, принадлежност и ги наказва жестоко. Това е хомофобия.
А ако гаджето ми не е гей, то е поради други причини, чисто технически. Не съм казала, че ги мразя и не ги приемам, а че не е гей и няма да как да бъде. Моето твърдение не съдържа омраза, но някой минава след това и се изказва: значи си хомофоб!

# 68
Хайде пак същите глупости. Тук явно много жени са ок мъжете им да си го слагат с други мъже, ама ако реално им дойде до главата много се съмнявам да са толкова толерантни.

# 69
Ха, интересна гл.т.! Жените като гнусен избор, не си го представяхте така, нали?

Ooooo, не знаеш колко си права. Trollface

По темата:
Как решихте, че мъжът е гей ? Ако беше темата нямаше да я има.
Ей така, защото това ни е мнението от наблюдения, понеже не сме вчерашни.
Всеки може да си прави неговите си заключения.

Вие как решихте, че има автентично привличане към нея, а не я иска за параван?

# 70
Скрит текст:
Ама то съвет за лаборатория е на място за всяка връзка със секс. Особено ако ще се стига до моногамна връзка. Презерватив, презерватив, ама то ти все пак го целуваш този човек. СПИН, хепатит, сифилис, и това-онова друго.
С риск да прозвуча изключително политнекоректно, рискът от прихващане на опасна зараза при анален секс (да се изразя така, за да успокоя нежните фобобовски души, т.е. не правя разлика между мъжко и женско дупе) е много по-висок, отколкото при вагинален.
При нашия герой има и една важна подробност - не е имал трайна връзка и е било "чук и бег".
Чисто технически, дори и презервативът е по-лесно да се скъса в анус, отколкото във вагина.

# 71
Жената спомена за сексуални контакти с мъж, които въпросният е споделил, че е имал в миналото.
Вие тука епруветките извадихте.
Може да се е разцепвал в университета и купон. Това че е спал с няколко мъже или с 1 няколко пъти е различно. Но пак е в графата изтрещяване на младини.
То едни теории, едни зарази, едни сценарии за триъгълници и многоъгълници се развиха, леле-мале.

# 72
Интимно изживяване между мъже изобщо не означава задължително анално проникване, много се изпростява вече в тази тема Close Изобщо не е ясно какът точно е опита на младежа, та да се стига до такива крайности като в темата. Ако някоя мъжка пеперудка му е направила тутурутка в тоалетната на заведение, то тогава мъжете в половин България са би-сексуални...

Излишно натоварвате авторката с личните си погнуси и фобии. А и нещо много са светнати всички по темата, да се чуди човек откъде Trollface

# 73
Мен изобщо не ме интересува какви са интимните изживявания между мъже. Просто не са ми интересни. Даже като се появят по Тв подобни моменти, сменям канала, наистина не ми се гледа.

И с човек, който има интерес и към собствения си пол, и то консумиран такъв, как ще си обсъждаме това, ако аз нямам подобен интерес и никакъв житейски опит с друга жена. Няма да сме равнопоставени един вид Simple Smile

# 74
  • София
Основният въпрос е защо мъжът и го споделя. Правил каквото правил, но защо е нужно да го съобщава? Иска да се покаже прогресивен или е заявка, че още тича по двата бряга. Контекстът е важен, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт