Бързи въпроси и отговори деца- 8

• 22 283
  • 791
  •   1
Отговори
# 135
Нормално е.Моят също има няколко пломби вече,зъболекарката ни предупреди никакви твърди храни два часа след слагане и до 48 часа е възможна чувствителност там,ако е възможно да дъвче от другата страна.

# 136
За жалост е твърде малък за да ме разбере . Благодаря ви за бързите отговори

# 137
Здравейте! След преглед при УНГ на 3 годишен ни казаха да направим снимка на 3 сливица , къде се прави това и как? За София става въпрос.

# 138
Ние сме правили в Здравето в Овча купел. Но най-вероятно ще искат бележка от лекаря какво точно да снимат.

Тази възглавница струва ли си парите? Дъщеря ми, на 5 години, спи на наша възглавница, но според мен й идва висока и искам да й взема детска възглавница. Скъпее ми и й се чудя
https://cuclo.bg/bgbg/kido-4-7.html

# 139
Моите и двамата спят на такива,малкият от 2+,големият на  3 + години започнаха.Спяха без като бебета,после като почнаха по нашите да заспиват и им купих големи направо заедно с големи легла.Но те и кошарите не ползаха,при нас спяха на спалнята първите година две.Щом и е удобна вашата възглавница,купете и същата.

# 140
Препоръка за боси обувки ? Ботушки имаме вече ,обаче понякога излизаме с маратонки и искам да ги сменя с боси . Купувала съм на Кк ,когато прохождаше,но не останах очарована ,така че съм отворена за предложения

# 141
Лещичка, благодаря Hug Ще ги видя

Ради, ние сме с DD Step, удобни са им на децата

# 142
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм за ДД степ. Детето проходи с такива и са супер леки и удобни. Имат варианти на обувки, боти, ботуши със и без подплата. Супер широки са, а зимните са и топли много, въпреки тънката подметка.

# 143
Мнение за тези?

# 144
  • до най-прекрасния мъж
Тези са пролетно-есенни. За мен вече е студено за тях. Иначе купувам и аз същия модел и ги продавам неразличими от нови. Много издържливи и здрави, поне при моето дете.

# 145
Той си има ботушки апрески  ,ще прикача снимка,търся просто да са боси обувки ,защото в момента има някакви обикновенни маратонки пък четох някъде,че е добре децата да носят боси обувки. Често излизаме с маратонки,защото все още се вози в количката и ботушките рядко ползваме 

# 146
  • до най-прекрасния мъж
Да, добри и сравнително бюджетни боси обувки са. За качествата им няма спор. Единствено дали пазят топло не мога да отговоря категорично. Дъщеря ми носи зимни миналата година, ботички с вълна. Въпреки тънката подметка, краката й винаги бяха горещи. Виж дали няма някакви ниски с вълна. Не съм сигурна, че само кожата ще топли. Ако ги искаш за топли дни, да, супер са!

# 147
Да,за топлите дни . Благодаря ти ☺️☺️

# 148
Аз зимни боти никога не съм купувала, включително и за себе си. Поддържам по един чифт апрески за всеки (без мъжа ми) за сняг и шейни на планината и всички си караме с есенни боти през зимата.

# 149
  • София
Наскоро бяхме при Фурлакис. Лично той не разбира манията по боси обувки. Каза подметката е важно да се огъва във всякакви посоки, не само като охлювче както рекламират масово босите и не е нужно да е тънка. Показа няколко модела на Колев и Колев, Пума, Декатлонски, Конвърски (което мен лично много ме изненада, но бяха наистина с много добра подметка) - много гъвкави подметки, по-различни от босите, които често срещам по групи, повече напомнят bare foot friendly, защото самите подметки не са толкова тънки. Аз сега съм пред голяма дилема за обувките за прохождане на малката, защото май трябва да са зимни като гледам как е тръгнало. И рових всякакви модели, та препоръчвам Колев и Колев и ДД степ като по-бюджетни варианти. Синът ми е носил и двете марки и издържаха сезона (той им разказваше играта с баланс колелото).

Иначе за зимни обувки каза тежки и твърди подметки, но май по-скоро имаше предвид нашия случай конкретно, защото детето ходи на пръсти и трябва да отучи навика.

Общи условия

Активация на акаунт