BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 728
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 135
Веселка е в риалитито точно за това - да предизвика общественото мнение, ''за'' и ''против'' наднорменото тегло. Бай Гошо също. Ланците правят впечатление. И провокират зрителите към коментари. За етноса, за необразоваността, за откровената тъпота...Ивонне - чуденето мъж или жена е...Както и всеки друг от  участниците. Психолози са подбрали точно такива образи, които хем будят симптия с нещо, хем имат и трески за дялане. Нали идеята е да се събуди зрителския интерес.Пък и българите обичат да коментират другите хора - ''Не съм от тез как' Сийке.''

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 21:40 от Карла_Карла

# 136
Аз само да попитам по отношение на казуса на Веселка - защо никой не се възмути, че Анджела също влезе по гол з***ик ? Точно толкова грозно и пошло е.
З*дникът на Анжела въобще не беше грозен, за пошло няма да споря. Стегнатите задни части са поне приятни за гледане, а нашарената с целулит кожа на Веселка и тресящите се мазнини предизвикват неудобство.
Анджела си е доста плоска отзад, че и отпред горе, и няма много за стягане обаче.

# 137
Едното не пречи на другото.

Пак ли ше гледаме Виктор, чуек? Скучна работа.
Чуек, по-добре Виктор, отколкото Блекота с разпятието, идва ми too much
Чуек, секи тря’а да си носи кръста, раз’ираш ли ме? Казал е ч’ше го носи и ше го носи, неговата дума е закон!
Закон закон, ама не е като думата на Беба, чуек, нейната дума е категоричен закон, кат каже нещо, край!

# 138
Как мислите - дали ще започне навреме? Да ги чакам ли или да си лягам?

# 139
Как мислите - дали ще започне навреме? Да ги чакам ли или да си лягам?
Е, мигар ще пропуснеш етап от еволюцията -мекотело се сдобива с кръст??? Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Аз само да попитам по отношение на казуса на Веселка - защо никой не се възмути, че Анджела също влезе по гол з***ик ? Точно толкова грозно и пошло е.
З*дникът на Анжела въобще не беше грозен, за пошло няма да споря. Стегнатите задни части са поне приятни за гледане, а нашарената с целулит кожа на Веселка и тресящите се мазнини предизвикват неудобство.
Анджела си е доста плоска отзад, че и отпред горе, и няма много за стягане обаче.

Анджела е изключително отблъскваща и с визия, и с глас, и с характер; не знам колко тежък сбърканяк трябва да си, за да плащаш на тази за "съдържание" в онлифенс.

# 141
  • До сърцето...
Именно. Не е проблемът, че жена си е показала голото д в праймтайма на може би най-гледаната телевизия, а че на зрителите не им харесвало въпросното д как изглежда. Ми тя по тази логика и на плаж да не ходи ?
А, не съм разбрала, че сравняваме телевизията с плажа. Много странен аргумент...
То и на обществени събития и празници (примерно първи учебен ден, сватба и пр) да се ходи с джапанки и шорти, щото нали така може да се ходи и на плажа.

# 142
  • София
Май до към 22:20 ще започне 😃

# 143
# 144
  • София
Стига Пешо, че и аз ще ревна JoyJoyJoy  Страшна драма, ечемик му излезе от реване..на лявото око. Драма кинг..

# 145
Пешо го удари Дънинг - Крюгер.. реши , че е голяма работа и сега не може да проумее какво се случва..

# 146
Имаме нов участник за наградата Сълза на сезона 😥 и защо "България е толкова лицемерна" Чуеци, чувствам се на подсъдимата скамейка 😳

# 147
  • София
Петър е супер нагъл. Хората не те харесват, никой не ти е длъжен. Да не беше приемал да си Енигма.

# 148
Пешо много разочарован че зрителите не го харесват 😂

# 149
С тия приказки как не го обича България, няма и да го заобича. Изперка тоя.
Напомня ми на Слави - ПЕЯ ЗАРАДИ ВАС, И ЗАРАДИ ВАС И ЗАРАДИ ВААААС!

JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт