BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 731
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 120
Вико в рекламите, "сигурно вече са ми измислили прякор Ревльото или меме" 😀 Ох, чуек, фейсът ти посвети цяла емот иконка, заслужи си я с много рев 👌😀

# 121
  • София /Абсурдистан
Аз хванах краят на лайфа, когато Ланеца, който е евангелист, обясняваше на Радо, защо Пешо е облечен така и носи кръста.Трябвало да изкупи греховете си и още подобни и подробни религиозни теории.. Радо само го слушаше и отвреме навреме мъцаше....ъхъъ, дааа...

Ланеца е евангелист ли??
Да, каза го.
Не понасям еваглисти, сори!
По-добре да са евангелисти, отколкото крадци.

# 122
Едното не пречи на другото.

Пак ли ше гледаме Виктор, чуек? Скучна работа.

# 123
  • София /Абсурдистан
Каква е тази тъпотия, която анонсират -Пешо влиза отново с голям дървен кръст?

# 124
  • Враца
Аз, за това не гледам, само ви чета .

# 125
  • София
Изглежда не ме разбра. Това което казвам, е че тя няма избор, освен да бъде такава каквато е. Важи не само за нея, но за всички в нейната ситуация. Чрез приемането на тялото си, бодипозитивизма и т.н., е единственият начин да води нормален живот. Защото другият вариант е, да изпадне в депресия, неприемайки го и криейки го. Което искат всички осъждайки я, заради късите поли, деколтета и т.н. Иска се голяма смелост, в нейната ситуация да не се срамуваш от тялото си. Не виждам какво лошо има в това. За това репликирах потребителката, която не харесва нейната освободеност по въпроса за тялото и.
Всъщност, има премного избор, просто ѝ липсва мотивация и осъзнаване на проблема. Естетическата гледна точка не е единствената, от която да гледаме в случая.

Става дума за здраве. И не - не по онзи начин, тип "яйцето или кокошката" (дали първо е напълняла, или първо се е разболяла).

Тя може да има здравословен проблем, от който да пълнее по-лесно, и по-трудно да сваля. Но това не променя факта, че излишното тегло води до още куп други здравословни проблеми. Само на първо четене ми идва наум, че товари сърцето и скелетно-мускулната система (не знам дали сте виждали на рентген как се деформират краката при такова тегло). Със сигурност увисналата кожа дългосрочно е по-здравословна за нея.

ПП. При всички положения, аз също ѝ се възхищавам поне за това, че с присъствието си слага въпроса на масата за обсъждане, и че не се срамува.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 19:38 от Billie Eve

# 126
Здравето просто, може да не е достатъчна мотивация. Тя трябва по здравословни причини да отслабне разбира се. Ако е възможно, защото не знаеме здравословно какви проблеми има в организма, като те може да не са следствие от наднормено тегло, а причина за него. Но каквато и да е истината със сигурност здравето психологически си мисля, че не може да е толкова силен мотив, колкото естетиката. Първо защото всички сме смъртни, ако бяхме безсмъртни, щеше да е различно, защото тогава здравето щеше да е разликата между живота и смъртта. А сега не е, сега е само разлика в продължителността на живота. Заради това естетиката според мен е по силен стимул от здравето.

Каква е тази тъпотия, която анонсират -Пешо влиза отново с голям дървен кръст?

Това според мен означава, че ще бъде в ролята на Исус Христос, Петър. На християнска тематика ще е новата мисия. А символично той ще е в ролята на Христос, като възкръснал от смъртта. /Завърнал се в къщата след изгонване от зрителите/.

Между другото Петър ме изненада приятно. С политическите си позиции в мисията за и против, в основните обществено политически деления на днешният ден. Но най изненадан останах от бургаската батка. Той не е баш батка, патриотар-консерватор, ами си е чист либерал. Той, Петър и Ивоне са най либерално настроени политически. За Ивоне ясно, то си и личи от характера, но Петър, и особено батката Виктор, ме изненадаха много с либералните си политически възгледи.

# 127
Аз само да попитам по отношение на казуса на Веселка - защо никой не се възмути, че Анджела също влезе по гол з***ик ? Точно толкова грозно и пошло е.
Освен това Веселка като черти на лицето е най-красива там, обаче като редиха класация по красота в едната мисия беше последна дупка на кавала. Защо ли ? Все двойни стандарти са това. 
Друг е въпросът, че действително е нездравословно.

# 128
Ох, чуек, фейсът ти посвети цяла емот иконка, заслужи си я с много рев 👌😀
Отделно предстои и новият чалга хит “Не чуек, а сълзица” Joy

# 129
cashmere, не си чел/а темата имаше възмутени и от голото д на Анджела. Споменах го и преди няколко поста, всичко е въпрос на естетика.

# 130
  • До сърцето...
Аз само да попитам по отношение на казуса на Веселка - защо никой не се възмути, че Анджела също влезе по гол з***ик ? Точно толкова грозно и пошло е.
З*дникът на Анжела въобще не беше грозен, за пошло няма да споря. Стегнатите задни части са поне приятни за гледане, а нашарената с целулит кожа на Веселка и тресящите се мазнини предизвикват неудобство.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 20:46 от Радика

# 131

Чуек, по-добре Виктор, отколкото Блекота с разпятието, идва ми too much

# 132
З*дникът на Анжела въобще не беше грозен, за пошло няма да споря. Стегнатите задни части са поне приятни за гледане, а нашарената с целулит кожа на Веселка и тресящите се мазнини предизвикват неудобство.

Именно. Не е проблемът, че жена си е показала голото д в праймтайма на може би най-гледаната телевизия, а че на зрителите не им харесвало въпросното д как изглежда. Ми тя по тази логика и на плаж да не ходи ?

# 133
Е, на плажа човек знае какво да очаква. Но не стоят ли по малко по-различен начин нещата по тв? освен ако не е специфичен канал с различни…хм…жанрове JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 134

Чуек, по-добре Виктор, отколкото Блекота с разпятието, идва ми too much
Чуек, секи тря’а да си носи кръста, раз’ираш ли ме? Казал е ч’ше го носи и ше го носи, неговата дума е закон!

Общи условия

Активация на акаунт