BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 731
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 90
  • USA
На Веселка килограмите са най-малкият проблем. Характера, характера,с него какво ще правим, защото определено не е свежарски и младежки, каквито съм виждал при далеч по-грозни и по-пълни жени. Факта, че е без партньор до себе си, също кореспондира с горното. Да не коментирам изказа, поведението и цялостен социален принос. Тя какво работи отвън?
Какво пък й е на характера? До сега е буквално един от най-обраните и позитивни съквартиранти, ако трябва да ги сравняваме. Шегува се с килограмите си, не се вкарва в излишни драми, какво повече да направи? А и този коментар за партньора ми се струва страшно старомоден и ненужен.

Не искам да разтягам повече темата с килограмите, но тя отслабна 2кг за 1 седмица, не знам колко се е лишавала, но явно има как.

# 91
Бюджетът на Атиджа:
Скрит текст:

# 92
Аз хванах краят на лайфа, когато Ланеца, който е евангелист, обясняваше на Радо, защо Пешо е облечен така и носи кръста.Трябвало да изкупи греховете си и още подобни и подробни религиозни теории.. Радо само го слушаше и отвреме навреме мъцаше....ъхъъ, дааа...

Ланеца е евангелист ли??
Да, каза го.
Не понасям еваглисти, сори!

# 93
Веселка не е лошо момиче, но на моменти много простее.

# 94
Бюджетът на Атиджа:
Скрит текст:

Още тогава се втрещих на количеството макарони и броколи. 🙄

# 95
# 96
https://www.facebook.com/share/v/1B5EGNp3Nc/?mibextid=WC7FNe - промото…
Теодора и Виктор искат да са в топ 2 на този сезон… но това няма как да стане 😂

# 97
Бюджетът на Атиджа:
Скрит текст:

Каймата излиза 3 бр., а не 3 килограма(май съм объркала с мои си списъци), какво значи 3 бр.? 3Х 0,500 кг ли? Или 3х 0,250 кг.? Картофи няма, с нещо друго съм се заблудила.
Отстрани колоната започва със 6500 лв, а май трябва да е 65.00 или 650.0.
Храна няма, но има моркови. Neutral Face
Макарони 20 пакета ли? Или 200?
Необмислено. Нелогично.
Атижа май следва американско меню- много паста, яйца и броколи. Може да допадне на Гого Кроацията.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:55 от DNT177

# 98
Последните страници тук станаха букет от Hell's Kitchen и предаването на д-р Щонова 😏

# 99
Петър нарежда “България как може да е толкова лицемерна” и обижда…

# 100
Петър нарежда “България как може да е толкова лицемерна” и обижда…

Ще разбере той.. чак като излезе

# 101
Теодора се оказа страшно безпринципна и безхарактерна. Очаквам, че тази седмица ще я номинират. Аз лично предпочитам номинации от съквартирантите със сборуване на гласове, не на база мисия и еднолично решение.

# 102

Още тогава се втрещих на количеството макарони и броколи. 🙄

Тя обясни, че въпросното "бр." означава "брадъра", защото не ѝ стигнало времето да ги сметне.
Предполагам, че "брадър" е въображаемата валута в къщата и това просто значи "броколи за толкова пари".

# 103
Вие (там, които си знаете) сериозно ли с положително за Веселка?

# 104
Какво толкова е направила Веселка? Да, облича се неадекватно, но до там. Нито е обидила някой, нито се бута в конфликтите. Даже ходи и успокоява всеки, дори тези, които се държат грубо с нея. Чисти, готви. Има самоирония и не е тънкообидна. Дори сама каза, че не препоръчва никой да качва колкото нея и да я възприема като модел на подражание, просто се е адаптирала. Та - какво толкова ѝ е лошото?

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 16:11 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт