BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 706
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 105
  • На морето!
Бюджетът на Атиджа:
Скрит текст:

Каймата излиза 3 бр., а не 3 килограма(май съм объркала с мои си списъци), какво значи 3 бр.? 3Х 0,500 кг ли? Или 3х 0,250 кг.? Картофи няма, с нещо друго съм се заблудила.
Отстрани колоната започва със 6500 лв, а май трябва да е 65.00 или 650.0.
Храна няма, но има моркови. Neutral Face
Макарони 20 пакета ли? Или 200?
Необмислено. Нелогично.
Атижа май следва американско меню- много паста, яйца и броколи. Може да допадне на Гого Кроацията.
"Бр." е "брадъра", т.е. вакутата на шоуто. Бюджетът им е примерно 1000 брадъра, тя поръчва кайма за 3 брадъра. Това разбрах аз.

# 106
Тази Атижа само броколи ли яде?

# 107
Нека сме обективни, в голямата си степен първо се появява наднорменото тегло и после всички други проблеми. Веселка в случая явно няма проблем с теглото си, жалко е, че се опитва да промотира, че това е нормално, защото не е нормално жена на 25-30 години да е висока 160-170 и да тежи 130 кг.

Тя няма избор. Тя ако си приеме състоянието за ненормално, в добрия случай няма да излиза от вкъщи, в лошият трябва да се самоубие, за да не живее с това тяло. Защото тя няма напрактика полезен ход. Нормално тяло може да постигне с много воля, ако човек е пълен до някаква степен. 30, 40 кг. Макс наднормено тегло е постижимо, с много трудности в ежедневието, съпроводени с постоянна умора и лошо настроение в следствие на гладуването и физическите натоварвания. Защото  спортуването не е трудно за тялото, и повдига духа, ама като не гладуваш. Спорт плюс глад за отслабване е мъчение за тялото, и съответно за духа. Т.е. трябва голяма мотивация, а такава е възможно само ако красивото тяло е постижимо. При нея не е постижимо, защото си представете едно отслабване от 130 до 50-60 кг, колкото е нужно да тежи една жена между 160 и 170 см какво ще стане с тялото и. Ще е с увиснали и сбръчкани кожи, и няма да е по красиво тялото и. Вярно е че има естетическа хирургия, ама не знам какви резултати може да се постигнат с нея, при случаи като нейният.

Аз свалих само 15 кг. Последната година. Не колкото тя има да сваля, и без специално да го търся, от само себе си стана, заради здравословни проблеми. И на места кожата ми изглежда, ужасно сбръчкана и зле заради отслабването, все едно съм старец, а не съм, в зоните където се е топяла мазнина. Корема, плюс задника ми, са с бръчки вследствие на отслабването, и изчезналите мастни депа в тия зони. Защото кожата като остане без мазнина под нея, която я е изпълвала и изглаждала се сбръчква. Особено корема ми е много смешен, като правя лицеви опори, една кожа около пъпа увисва надолу, като празен кожен мех, който преди е бил пълен с мазнина и за това не е увисвала и не се е сбръчквала кожата при лицеви опори. Но не се оплаквам, тъй като се доближих до доброто тегло за ръста ми, и въпреки сбръчканите участъци, много по добре ми изглежда тялото в момента, въпреки бръчките и увисналата кожа. Но си представям каква кожа щеше да виси от всякъде ако бях като нея, със 70, 80 кг наднормено тегло.

Това съм аз изправен.

А това съм аз като правя лицеви опори. Снимано отдолу.

Виждате за какво става дума, след само -15 килограма за една година, как ужасно увисва кожата. При другите със същото тегло близко до оптималното за ръста ми, но без преди това да са били пълни, няма виснали и сбръчкани кожи, въпреки същото тегло. А си представете при нея, на какво ще заприлича тялото и кожата и, при - 70, 80 килограма. Което е демотивиращо, защото хубаво тяло може да направиш от наднормено тегло, само до един момент. Ако излишните кг не са твърде много.

# 108
Нека сме обективни, в голямата си степен първо се появява наднорменото тегло и после всички други проблеми. Веселка в случая явно няма проблем с теглото си, жалко е, че се опитва да промотира, че това е нормално, защото не е нормално жена на 25-30 години да е висока 160-170 и да тежи 130 кг.

Тя няма избор. Тя ако си приеме състоянието за ненормално, в добрия случай няма да излиза от вкъщи, в лошият трябва да се самоубие, за да не живее с това тяло. Защото тя няма напрактика полезен ход. Нормално тяло може да постигне с много воля, ако човек е пълен до някаква степен. 30, 40 кг. Макс наднормено тегло е постижимо, с много трудности в ежедневието, съпроводени с постоянна умора и лошо настроение в следствие на гладуването и физическите натоварвания. Защото  спортуването не е трудно за тялото, и повдига духа, ама като не гладуваш. Спорт плюс глад за отслабване е мъчение за тялото, и съответно за духа. Т.е. трябва голяма мотивация, а такава е възможно само ако красивото тяло е постижимо. При нея не е постижимо, защото си представете едно отслабване от 130 до 50-60 кг, колкото е нужно да тежи една жена между 160 и 170 см какво ще стане с тялото и. Ще е с увиснали и сбръчкани кожи, и няма да е по красиво тялото и. Вярно е че има естетическа хирургия, ама не знам какви резултати може да се постигнат с нея, при случаи като нейният.

Аз свалих само 15 кг. Последната година. Не колкото тя има да сваля, и без специално да го търся, от само себе си стана, заради здравословни проблеми. И на места кожата ми изглежда, ужасно сбръчкана и зле заради отслабването, все едно съм старец, а не съм, в зоните където се е топяла мазнина. Корема, плюс задника ми, са с бръчки вследствие на отслабването, и изчезналите мастни депа в тия зони. Защото кожата като остане без мазнина под нея, която я е изпълвала и изглаждала се сбръчква. Особено корема ми е много смешен, като правя лицеви опори, една кожа около пъпа увисва надолу, като празен кожен мех, който преди е бил пълен с мазнина и за това не е увисвала и не се е сбръчквала кожата при лицеви опори. Но не се оплаквам, тъй като се доближих до доброто тегло за ръста ми, и въпреки сбръчканите участъци, много по добре ми изглежда тялото в момента, въпреки бръчките и увисналата кожа. Но си представям каква кожа щеше да виси от всякъде ако бях като нея, със 70, 80 кг наднормено тегло.

Това съм аз изправен.

Виждате за какво става дума, след само -15 килограма за една година, как ужасно увисва кожата. При другите със същото тегло близко до оптималното за ръста ми, но без преди това да са били пълни, няма виснали и сбръчкани кожи, въпреки същото тегло. А си представете при нея, на какво ще заприлича тялото и кожата и, при - 70, 80 килограма. Което е демотивиращо, защото хубаво тяло може да направиш от наднормено тегло, само до един момент. Ако излишните кг не са твърде много.
Брътвежите ти по повод на Веселка и теглото й са обидни и грозни, трябвало да се самоубива..., ти добре ли си?!!! А и хич те няма нито в дебело, нито в слабо скини-фет тяло, за да даваш такъв акъл, сори.

# 109
  • София
По въпроса за теглото, само ще кажа,,че преди 2 месеца изпратихме близък приятел,,който вследствие на наднормено си тегло, натрупа куп болести. Мъж 185см и над 140кг...Трябва да се внимава с теглото и дори човек да има няколко кг. в повече, да не е свръхтегло.
На Веселка не знаем какъв й е случаят, но лошото е, че модните агенции, които я използват за модел, я толерират и изкуствено й вдигат самочувствието, а това което мен ме дразни е, че парадира с този външен вид.
Винаги е имало и ще има свръх пълни хора, но те се обличат нормално за фигурата си. Не може на лайфа, Ванеса да е облечена с дънки и блуза, а до нея Веска по сутиен...

# 110
Тя няма самочувствие. Опитва се да си самовнуши, че има и по този начин се надява да помогне на себе си и на жени като нея. Но реално каквото и да направи, няма как една жена да е 121 кг. и да е щастлива и доволна от себе си. Цялата тази работа с боди позитивизма е фалш.

# 111
Винаги е имало и ще има свръх пълни хора, но те се обличат нормално за фигурата си. Не може на лайфа, Ванеса да е облечена с дънки и блуза, а до нея Веска по сутиен...
Може, всичко може, всеки е различен  и е индивидуалност. Биг Брадър не е дал дрес код.

# 112

Това съм аз изправен.

Брътвежите ти по повод на Веселка и теглото й са обидни и грозни, трябвало да се самоубива..., ти добре ли си?!!! А и хич те няма нито в дебело, нито в слабо скини-фет тяло, за да даваш такъв акъл, сори.

Изглежда не ме разбра. Това което казвам, е че тя няма избор, освен да бъде такава каквато е. Важи не само за нея, но за всички в нейната ситуация. Чрез приемането на тялото си, бодипозитивизма и т.н., е единственият начин да води нормален живот. Защото другият вариант е, да изпадне в депресия, неприемайки го и криейки го. Което искат всички осъждайки я, заради късите поли, деколтета и т.н. Иска се голяма смелост, в нейната ситуация да не се срамуваш от тялото си. Не виждам какво лошо има в това. За това репликирах потребителката, която не харесва нейната освободеност по въпроса за тялото и.

# 113
  • София
Може, всичко може, всеки е различен  и е индивидуалност. Биг Брадър не е дал дрес код.
Разбира се..всеки може да се излага, както и където намери за добре.

# 114
Скривайте ги тези чашафи,не цитирайте целият текст.
Какво го нападате Никола,сподели опит и някоя снимка,голяма работа.Добре си,Никола нищо ти няма.
Веселка ако се ориентира към подходящи аутфити ще бъде много приемлива.И както е приятен незлоблив човек бързо ще си намери половинка(нали няма?).Но, смятам че прекалява с разголването,просто е пошло ако ще да беше и Анджела с нейните 30-40кг.Трябва си естетика малко,а и най вече не е ок за здравето с тези килограми.Да се погрижи най вече за това.
Относно Атижа,съжалявам че ще го кажа,но май е глупавичка.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 19:06 от *Амбър*

# 115
Що за глупости? Как така Веселка да няма избор? Винаги може да спре да яде боклуци и да се движи. Пълно е с хора, които са свалили десетки килограми и си живеят чудесно. Не смятам за най-правилно да се прибегне до тази стъпка, но вижте Геро, който се сложи гастрален пръстен и в момента изглежда съвсем добре.
Ако теглото на Веселка е в следствие на здравословни проблеми, тогава може да потърси лекарска помощ, за да нормализира теглото си. Избор винаги има.

# 116
Геро не сме го виждали без дрехи.
Не разбрах, ББ в крайна сметка отрязал ли е храната на съквартирантите.

# 117
Май не я е отрязал, а просто Атижа не направи добре бюджета, защото не беше ориентирана какво да поръча. Тя май изобщо не се е завъртала в кухнята, а основно готвят Радо, Веселка и Ивонне. Един човек, който не готви и особено не готви за 10+ човека, трудно ще направи сметка какво и колко да купи.

# 118
  • София /Абсурдистан
Спокойно може да се отслабне и само с хранене по Зоната и без спорт. Виждала съм чудеса направо. Хем си ядеш всичко и не си гладен и ядосан, хем отслабваш. Веска като роди едно дете, не ми се мисли колко кила ще стане. И да, кожата увисва при отслабване с много, а операцията за прибиране струва скъпо.

# 119
Май не я е отрязал, а просто Атижа не направи добре бюджета, защото не беше ориентирана какво да поръча.

Личеше си, че момичето е притеснено… тя направо беше в паника и трепереше

Общи условия

Активация на акаунт