BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 59 092
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 420
Абе, Теодора нали се биеше в гърдите и разправяше, че приятелят ѝ Велин следвал само нея в ИГ и че нямал право да следва никоя друга… май не е баш така. 🤣
Скрит текст:

# 421
  • София /Абсурдистан
Бебата няма връзка с кораба майка.

# 422
  • Ню Йорк
Абе, Теодора нали се биеше в гърдите и разправяше, че приятелят ѝ Велин следвал само нея в ИГ и че нямал право да следва никоя друга… май не е баш така. 🤣
Скрит текст:

Какъв приятел, молА ви сА. Тоя е платен фигурант.

# 423
Май си е изтрил снимките с нея или поне тази, която бяха им качили в по-предишната тема, но пък я следва.

# 424
  • Враца
Колко хубаво го каза, Esmee..

# 425
По темата с Ивонне - според мен наистина се коментира сред съквартирантите, че тя не е съвсем жена. Виктор вчера реагира много странно, когато тя така го запрегръща и започна да се отърква в него.

# 426
Айде поредната след Теодора красива и умна 😀 "Чувствам се много тъпа, а по принцип съм много умна" Атижа

# 427
  • София
Учудих се, че Атижето може да пише на български, когато им направи поръчката..Мислех, че само говоримо го владее.

# 428
Атижка посредствена песничка и клипче (то ѝ филтрирали толко муцинката, че чак се губят чертите от равност на моменти), но предполагам, че тя си го прави за хоби момичето.
Каза, че работи като счетоводител и животът ѝ/ежедневието е много скучен.

# 429
Атижа е хубаво момиче, но тази проклета нужда постоянно да лягат под ножа и да слагат филтри, докато не заприличат на надуваеми кукли, не я е подминала. Въпреки това, ако някой в този сезон може да приеме градивна криткика (а не да си самовнушава, че това е злоба или завист), това е тя. Дано рефлектира след предаването.

# 430
Не знам, но Георги като излиза, да вземе Ревльо и Амеба с него към Карлуково и да ги заведе до сградата на спокойствието. JoyJoy

Ще се забавлявам много ако първо изгонят Теодора, Виктор да пореве малко и да се кротне. След седмица-две и него да изгонят. Двамата заедно ми напомнят за един може би позабравен образ от ББ - Недялко Лазаров, не знам защо. Joy

# 431
  • гр.Пловдив
Падам като гледам Бебката как старателно си реше опашката -все я опъва и къдри с машата Smiling Imp
Не може да диша без нея ,а Хадиджето как се обслужва с тия орлови гнусни нокти ..не ми се мисли направо...и косата й има нужда от ножица ...а бе момите са на ниво Smiling Imp

# 432
Време е пълнежите да се поразредят.
ТЕзи Пацо, Ванеси, бате Рдко (поне номинация), Веселка супер стар. Те засега са представени само като пълнеж. А! И Гого детето – и той мамино златно бебе.
Да идат на номинации, пък барем се посъживят малко.

# 433
Хм, мой колега подкрепя Ивоннче- заслужавала да спечели..
Без думи съм, някак крайно вулгарно ми влезе с тия коментари за чуждите тела и размери.
И как се окефи тоя Ланец на забивката й- всичко прави, за да е под прожекторите? Умира да го снимат, смешно беше това с прането. Как очаква един предполагаем мъж да разбира от пране по цветове ?
Много ще ми хареса да изхвърчи Пешко- много заблуден егоманиак.
Що си въобразява, че се е представил достойно и е заблудил цяла България? Лъсна му подлизурското , престорено поведение на съсел.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:00 от Mysadness123

# 434
Падам като гледам Бебката как старателно си реше опашката -все я опъва и къдри с машата Smiling Imp
Не може да диша без нея ,

И я пере на мивката от време на време. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт