BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 843
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 380
Критикувахме Брадъра за кастинга, а какво се оказа- подбрани са противоречиви образи, сложни, колоритни.
Така е и трябва да бъде.Брадъра е социален експеримент и трябва да изкара на показ ,това което се замита от обществото.Нали не си представяме, че каста не е мислен и премислян и случайни хора са избирали участниците.Няма как да изберат що годе нормални и обикновенни хора .Даже е можело и още според мен да се внесе колорит с цел сблъсък на характери.На мен примерно ми липсват лица с  крайни политически  различия,защото това е много наболяла тема.Знам ли обаче може и да са се въздържали с цел да  не се стига до физически  разправии.

# 1 381
  • София
На Теодора работата стана като в приказката "Огледалце, огледалце, я, кажи, коя е най красива на света?".
Според мен ТедитУ най-много се жегна от гласуването на съквартирантите. Как ехидно гледаше, когато започнаха анкетата. Беше убедена, че е топ, чуек! Сигурна беше в победата. А вече зрителите я довършиха.

# 1 382
  • Сф
Моля, не наричайте Беба - мутреса. Има много път да извърви до това определение. Особено снощи и с облекло и с речник го докарва на средно ниво прост.утка.
И аз мисля, че ще иска да излезе.Според мен,  тя се досети, че вън се гаврят с нея и затова ББ се държи така. Лошото е, че няма да проумее, че не се харесва като човек/характер на хората, защото и навън в реала е заобиколена от лакеи. Ще я използват и ще я захвърлят.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 11:37 от PureLove

# 1 383
На Теодора работата стана като в приказката "Огледалце, огледалце, я, кажи, коя е най красива на света?".
Според мен ТедитУ най-много се жегна от гласуването на съквартирантите. Как ехидно гледаше, когато започнаха анкетата. Беше убедена, че е топ, чуек! Сигурна беше в победата. А вече зрителите я довършиха.
Е тя нали снощи питаше има ли имена върху анкетата на съквартирантите, да знае кого да подхваща като е казал, че не я харесва.

# 1 384
След снощния епизод вече съм убедена, че Виктор и Теодора са се намерили в тоя живот и няма по-подходящи партньори в двойка.
Никой ни мож ги бутна като съюз, те изповядват едни и същи идеали и ценностна система, критерии за външна и вътрешна красота.
Убедени са и в превъзходството на човека до себе над всички останали. Толкова добро съчетание на организми не бях виждала скоро.
Даже и да имат разногласия, Теодора ще смотае до две Виктор, той ще ѝ опонира изпод масата, че го боли фарът, и  след като се потуши гневът на Торанага сан, пак се възцарява балансът на взаимно обожание.
Никой не е бил по-излишен във връзка от Велин.
😂🤣😂 Идилия. И да, много е важно да си открие човек двойника от другия пол. Умен, глупав, няма значение, важното е да са на един акъл, па макар и с противоположен темперамент. 😁

# 1 385
Чудя се или по-скоро се надявам Атижа най-сетне, след това което чу за себе си от двете амеби, да покаже характер и да докаже, че добродушието не трябва да се бърка със слабохарактерност. В цялата лудница снощи нейният образ остана на заден план и не се разбра до каква степен чутото я жегна и нарани или пък ядоса. Много ще ме разочарова ако се направи на разсеяна в името на мира с тях, защото както тръгнаха нещата едва ли не трябва да се чувства виновна, че Вика и Теодор са в такова положение заради нея и са по-големи жертви от нея. Типично за агресивни манипулатори, които когато се почувстват изобличени и притиснати, обвиняват жертвата за лошото им отношение или че не са разбрани правилно. Ако не бяха в ББ щяха да я изкарат луда и глупава, че не е разбрала думите им правилно и че всъщност трябва да им е благодарна за тази градивна критика

# 1 386
Мъжът ми за първи път вижда Теодора и каза каква е тая кикимора

А моя вика, че му приличала на насекомо
На богомолка например?

# 1 387
Чудя се или по-скоро се надявам Атижа най-сетне, след това което чу за себе си от двете амеби, да покаже характер и да докаже, че добродушието не трябва да се бърка със слабохарактерност. В цялата лудница снощи нейният образ остана на заден план и не се разбра до каква степен чутото я жегна и нарани или пък ядоса. Много ще ме разочарова ако се направи на разсеяна в името на мира с тях, защото както тръгнаха нещата едва ли не трябва да се чувства виновна, че Вика и Теодор са в такова положение заради нея и са по-големи жертви от нея. Типично за агресивни манипулатори, които когато се почувстват изобличени и притиснати, обвиняват жертвата за лошото им отношение или че не са разбрани правилно. Ако не бяха в ББ щяха да я изкарат луда и глупава, че не е разбрала думите им правилно и че всъщност трябва да им е благодарна за тази градивна критика

И аз се моля за това! Време е Атижа да проговори, просто е нужно
Атижа според мен е на финал, и така и трябва

# 1 388
Точно така, те и ББ изкараха, че е пуснал записа манипулативно и че нямали предвид баш това дето се чу. Както каза Виктор "думите ни са изкарани извън контиекста"

# 1 389
  • somewhere over the rainbow
След снощния епизод вече съм убедена, че Виктор и Теодора са се намерили в тоя живот и няма по-подходящи партньори в двойка.
Никой ни мож ги бутна като съюз, те изповядват едни и същи идеали и ценностна система, критерии за външна и вътрешна красота.
Убедени са и в превъзходството на човека до себе над всички останали. Толкова добро съчетание на организми не бях виждала скоро.
Даже и да имат разногласия, Теодора ще смотае до две Виктор, той ще ѝ опонира изпод масата, че го боли фарът, и  след като се потуши гневът на Торанага сан, пак се възцарява балансът на взаимно обожание.
Никой не е бил по-излишен във връзка от Велин.
Няма как поне да не падна от стола от смях Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Теодора, освен че е тъпа, е и много негативна. Все плюе, все се заканва, не съм я виждала усмихната. Черна коса, черна кожа, черен грим и обича да е облечена изцяло в черни дрехи от Джъмбо. Ако си избели кожата, ще реча, че Мортиша е влязла. Напряга ме. Но това е сигурно, защото съм злобна комплексарка.

# 1 390
Черните и дрехи крият от вас, колко е бяла душата и JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 391
Чудя се дали Виктор е до крайност праволинеен и ще продължи да е безпрекословно прикачен към Теодора. Представите му за красотата, интелигентността, ума и и пр., снощи бяха разклатени. Като чу за служебна номинация, веднага се подчини. Той не е забравил, че е там за победа. Дали няма да се пречупи?!

# 1 392
А огледалото й отговаря
" Че мръдни се,за да мога да  видя "

# 1 393
Гледах Пепо по Нова. Един път говори обрано и нормално. Изкара се влюбен в Атижа, може и да е така от негова страна. Но тя навън смятам, че ще се осъзнае.

# 1 394
Атижа на финал, малко ме съмнява, но да видим.
Инак, от историята до момента, тези които печелят този формат са образи, които уж следва да бъдат пример за обществото, ала според критериите на продукция. Апропо - Станка Златева, Черната златка с нейната благотворителност, Тодор Славков и т.н.
Дотук с най-големи шансове е Марио.

Общи условия

Активация на акаунт