BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 760
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
На няколко пъти споменаха хакерите.  Явно някой  е “хакнал” ББ и затова така им говори и ги тормози.

# 1 546
Да, то ясно, че ще има от 22.00 извънреден по телевизията. Мислех, че ще си има и онлайн от 16.00, в същия ден.

# 1 547
Бебобеб  последно поколение 

# 1 548
Велин в лайфа е казал, че ББ изобщо не му е дал да напише писмо на Теодора, а да не говорим той да е отказал?

# 1 549
Точно преди лягане ли? Ще сънувам кошмари Joy Joy

# 1 550
  • София
Велин в лайфа е казал, че ББ изобщо не му е дал да напише писмо на Теодора, а да не говорим той да е отказал?

Няма да е за пръв път ББ да лъже съквартирантите и публиката. Според мен наистина са му предложили да влезе и е отказал. Сега понеже не влезе да им прави сеир и създават недоверие между тях.

# 1 551
Гласът на калайджията  има тембър и артикулация като на Велко Кънев
(лека му пръст).
Ламята Спаска май ще затегне колана с още една дупка. Само се подпира на копанята.
Храна опипвана  с голи ръце по този начин - изключено да приема.
Не видях и да ги мие преди това.
Не се вижда и как Ванеса си получава порцията. Поне на записа.
Уж на живо...

# 1 552
  • Враца
Теодора:
"Ние сме обсъждали самата игра , а не реално погледнато." - и изречението свършва.. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Виктор, както е облечен, като от БКС-ето, трябва и Теодора така и да и връчат една метла. Simple Smile

Кокалите, както ги облизват, после ги слагат в тенджерата да се варят ли ????

# 1 553
Между другото направи ли ви впечатление колко груб беше Брадъра днес? Не говоря за гласа, а за самия изказ. По принцип се държи любезно и манипулативно. Този днес беше откровено деспотичен. Не ми хареса.

# 1 554
  • София

И аз това се зачудих!
А Кукушев е топ, чуек! Joy

# 1 555
На 19-годишния лайфа записан ли е?

Да ви кажа лошо впечатление ми прави Биг Брадър тази година.Открито заядлив и отмъстителен. И преди е било така, но малко по-обрано. Сега дори постовете, които пишат в социалните мрежи, са заядливи и подигравателни.

# 1 556
Май са стигнали ситуация, в която са склонни да направят всичко за някакви калории. Така и не разбрах защо са им взели храната, но едно пиле за 10 човека е крайно недостатъчно. Ланеца коментираше, че някой може да припадне.

# 1 557
На 19-годишния лайфа записан ли е?

Бил си е на живо в ТикТок, после е останал в профила му явно. И някоя добра душа е свалила видеото и е качила във ФБ, та да видим и ние, дето нямаме ТикТок, хахаха.

# 1 558
  • София
Между другото направи ли ви впечатление колко груб беше Брадъра днес? Не говоря за гласа, а за самия изказ. По принцип се държи любезно и манипулативно. Този днес беше откровено деспотичен. Не ми хареса.

Не е Брадъра това. Мисията е, че хакери са превзели къщата и сега те им дават задачи и така нататък. Затова и гласа е друг и им говорят по този начин.

# 1 559
Благодаря, това съм го изпуснала.

Ъъъ, въпрос - как по-точно хакерите крадат мебели и храна?

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 23:53 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт