BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 727
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Благодаря, това съм го изпуснала.

Ъъъ, въпрос - как по-точно хакерите крадат мебели и храна.

Това не знам 😃 но има някакъв телефон, който те трябва да вдигат по всяко време. Може да са отвлекли истинския ББ и съквартирантите  да изпълняват заповеди, за да го върнат невредим 🤣

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 00:22 от Rhae Rhae

# 1 561
  • София
Не, утре ще има извънреден епизод от 10.
Мисля, че не е извънреден, просто вече ще излъчват и в понеделник. А за лайфовете пише “вече в неделя”, явно този не е изключение.
И аз разбрах, че ще бъде извънреден епизод и се надявах, че е заради изритването на жителката към Левски Г, понеже не се подчини на наложеното й наказание Rolling Eyes Все пак тая надежда..

Странна мисия са имали днес, аз нищо не разбрах, но ви благодаря за разясненията Joy Облизват кокали, после ги варят, пък хакери им крадат мебелите... Ама както каза Кукушев, ние гледахме как мравки мятат гюбеци, така че вече нищо не може да ни фрапира Joy Joy

# 1 562
  • София
Прекалявате малко с коментарите за Левски Г. Кварталът е разделен на две части - нова и стара. В новата част, откъдето е Теодора, почти няма цигани. Доколкото знам са се изнесли/разпродали апартаментите си още 95та година заради някакъв случай, в който циганин застрелял две млади момчета. В Левски Г са основно хора работили едно време в Кремиковци и техните наследници. В старата Г част все още си има роми.  Отделно си има Левски В, частта с къщите. Близо е до квартал Христо Ботев, но нямат общо.

# 1 563
  • София
Rhae, никъде нищо не съм казала за цигани, казах че е жителка на този квартал, както мога да кажа -жителката на Дианабад.

# 1 564
Погледах една минута Велин. Каза, че много обича Теодора. И че Виктор играел игра като “оня дето рева, за да спечели”. Преполагам визира Миро. Каза също, че Виктор е същият като Миро - женкар. Предполагам искаше да каже “женчо”. 🙄

Оня дето е ревал,надали го е видял Велинчо Сополанков щото 2004г май не е бил роден Smiling Imp
В ББ от 2004 година не е бил Миро. Тогава беше първият сезон с Найден,Гроши, Дими, Здравко, Пипирудата и тн.
Форматът с Миро е бил по-късна година, но не съм го гледала, за да бъда точна.

# 1 565
За днес аз си мисля следното:
След отказа на Велин да напише писмо, Бебета е поискала да се чуе с него , за това и извънреден лайф.
Не мисля, че нещо е станало в събота,  Беба е казала, че напуска и са го решили, нямаше толкова време просто да го вземат това решение.
Водещите го обявиха така ,все едно са го знаели преди това.
За мен днес лайфа  е свързан с друго

# 1 566
  • SF
Прекалявате малко с коментарите за Левски Г. Кварталът е разделен на две части - нова и стара. В новата част, откъдето е Теодора, почти няма цигани. Доколкото знам са се изнесли/разпродали апартаментите си още 95та година заради някакъв случай, в който циганин застрелял две млади момчета. В Левски Г са основно хора работили едно време в Кремиковци и техните наследници. В старата Г част все още си има роми.  Отделно си има Левски В, частта с къщите. Близо е до квартал Христо Ботев, но нямат общо.

Ние тези демографски факти не ги знаем, така че може спокойно да си прекаляваме.
Има отделна тема за кварталите в София. Мини там да го разясниш, защото хората, пишещи в нея, имат интерес към състоянието на кварталите. Ние сме тук, за да нахейтим Теодора. Тя пък взе, че става за хейт и ни услужи.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 07:08 от Esmee

# 1 567
Мани Теодора, аз не знам как има хора, които ѝ симпатизират :д угабунга пълна

# 1 568
Цитат
Цитат
Оня дето е ревал,надали го е видял Велинчо Сополанков щото 2004г май не е бил роден Smiling Imp
В ББ от 2004 година не е бил Миро. Тогава беше първият сезон с Найден,Гроши, Дими, Здравко, Пипирудата и тн.
Форматът с Миро е бил по-късна година, но не съм го гледала, за да бъда точна.
Е, цяла една година по-късно, 2005.

# 1 569
  • Ню Йорк
Опитах се да пусна Нова плей, но не ми дава. За чужбина не става ли?

# 1 570
Има някакъв проблем с платформите на нова и бтв в други държави. Има някакви сайтове може да се гледа доколкото знам.

# 1 571
Опитах се да пусна Нова плей, но не ми дава. За чужбина не става ли?

До скоро поне- не.

# 1 572
Сега гледам повторението на лайва, че вчера ми прекъсна. Гошката и Ати са много готини с този разговор:
Г: Айде разкажи нещо за живота в Америка. Ходила ли си в Далас?
А: Не.
Г: Дали е хубаво е там?
А: Не съм ходила, не ми харесва Тексас.
Г: У, мраза го тва Тексас! Като чувам по телевизията - много криминални неща, убийства, изнасилства, заподозрени...
А: ...
Г: От Америка идва най-големия разврат, нали, Ати?
А (не много убедено): Да.
Г: Идва ли? Идва ами, да... Щото там са много раси. Нали?
А: Ми... те са най-различни хора... всеки си е от някъде...
LaughingLaughingLaughing

# 1 573
Георги винаги ме развеселява с разговорите, които води дори и тези сам със себе си. Joy

# 1 574
Мани Теодора, аз не знам как има хора, които ѝ симпатизират :д угабунга пълна
Чак пък симпатизират. Обикновена кифла, водеща се успешна в средата си, където думата ѝ се е чувала и тя си мисли, че ще е така навсякъде. Изхвърля се повечко, попрекалила е с тунинга, но и как ѝ се сипва, считам за прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт