BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 741
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Изгледах лайфа на "куклата".

И последната надежда, че това хлапе ще се осъзнае умря. Заедно са с Беба, Виктор играе, а ББ е лош и ни лъже.

Явно ще си приеме ролята на гадже на Беба от ББ и ще го смята за върховно постижение в живота си, а всички ние явно ще завиждаме.

Аз съм най-изумена от ония 22%, които са посочили Теодора като по-интелигентна от Ванеса.

За външен вид не коментирам, всеки има право да се обезобразява както поиска.

# 1 531
Ако е циганка наистина не е като масата. Завършила е поне средно образование, работи си и т.н. Така че произходът не е проблем. Характерът обаче е.

# 1 532
  • София
Мен ме вълнува дали разбрахме оригинално Ивонне мъж ли е или не?

# 1 533
Те повечето богати цигани завършват училище, не е такъв феномен.

# 1 534
  • софия
Ако е циганка са обясними разсъжденията ѝ, че никой не ѝ е на нивото на образование, възпитание и т.н. нива. Малко от този етнос са ходили, камо ли завършили училище.

# 1 535
Ма как, другият феномен в шоОто е Гош. 😁

# 1 536
Пламен май си пада малко хипохондрик. Болял го кракът, после ходи на всеки да обяснява, че се порязал. В днешния епизод го заболял коремът от чая…

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 09:52 от Lilly_85

# 1 537
  • София /Абсурдистан
И какво сега, малкият ще се бори за кралицата на мрака ли?
/ не съм гледала лайфа/

# 1 538
Ванеса на лайфа от днес казва, че Марио така се бил радвал, защото знаел къде гледат камерите.
Ъъъ, къде го гледате този лайв? Линк може ли?

# 1 539
  • София
Обаче тия хора май наистина не ги хранят. Поредна седмица се оплакват как са гладни. Георги казва, че нямало да чистят днес понеже умират от глад. Да вкарали някой нахранен от продукцията да изчисти.

П.П. Дизи, напиши в браузъра Big Brother Live 10.11.2024 и ще ти излезе. Или в Nova Play приложението.

# 1 540
Пламен май си пада малко хипохондрик. Болял го кракът, после ходи на всеки да обяснява, че се порязал. В днешния епизод го заболял корема от чая…
Хленчи, че го болял кракът, а защо не си спомни вчера на каква тема се афектира, когато хвърляше полусдъвкани трохи и плюнки срещу Марио 😆

# 1 541
П.П. Дизи, напиши в браузъра Big Brother Live 10.11.2024 и ще ти излезе. Или в Nova Play приложението.
Мерси много. Просто не съм знаел, че е имало лайв днес. Обикновено е само в понеделник 16-18 ч, сега разбирам, че е имало и днес. И ми беше свободно по това време, щях да го гледам. Сега го пуснах от Нова плей, но ще гледам на всеки 5 минути по един рекламен блок.

Утре от 16.00 ще има ли?

# 1 542
Не, утре ще има извънреден епизод от 10.

# 1 543
  • гр.Пловдив
Погледах една минута Велин. Каза, че много обича Теодора. И че Виктор играел игра като “оня дето рева, за да спечели”. Преполагам визира Миро. Каза също, че Виктор е същият като Миро - женкар. Предполагам искаше да каже “женчо”. 🙄

Оня дето е ревал,надали го е видял Велинчо Сополанков щото 2004г май не е бил роден Smiling Imp

# 1 544
Не, утре ще има извънреден епизод от 10.
Мисля, че не е извънреден, просто вече ще излъчват и в понеделник. А за лайфовете пише “вече в неделя”, явно този не е изключение.

Общи условия

Активация на акаунт