Магазини Sinsay - тема 10

• 45 298
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, пропуснала съм тази тема, ще се връщам да я чета. Но моля да ми припомните дали мога да върна дрехи от онлайн поръчка във физически магазин? Пристигна едната голяма поръчка с подаръци. Добре, че огледах нещата. Единият суичър беше надраскан с химикал, другият с изтеглени нишки на места. Искам възможно най-бързо да ги върна. Дали връщаха и парите тогава или ще си ги чакам по карта?
Благодаря ви Simple Smile

# 91
Може, да. Даже така по-бързо признават връщането и ти пращат обратно парите.

# 92
Момичета, пропуснала съм тази тема, ще се връщам да я чета. Но моля да ми припомните дали мога да върна дрехи от онлайн поръчка във физически магазин? Пристигна едната голяма поръчка с подаръци. Добре, че огледах нещата. Единият суичър беше надраскан с химикал, другият с изтеглени нишки на места. Искам възможно най-бързо да ги върна. Дали връщаха и парите тогава или ще си ги чакам по карта?
Благодаря ви Simple Smile

Може да се върнат във физически магазин, но парите винаги се връщат по банка

# 93
Благодаря ви Simple Smile, но ще трябва чрез куриер. Има много умалено бельо, което не става във физически Sad

# 94
  • Бургас
Здравейте, някоя поръчала ли е дървените коледните адвент календари и с какво качество са били. Четейки коментарите, всички са с дефекти.

# 95
Здравейте, някоя поръчала ли е дървените коледните адвент календари и с какво качество са били. Четейки коментарите, всички са с дефекти.

Нашият също беше счупен - едната стряха на къщичката, но понеже още се държеше (не беше изцяло отчупена) предпочетох да я залепя отколкото да се занимавам с връщане.

# 96
Здравейте, има ли някакъв телефон на който да се свържа със Синсей?Имам връщания от 9 и 16 ноември,а пари по сметката няма...Опитах в чата да попитам какво се случва но се включва само тъпия чатбот😡😤

# 97
# 98
# 99
Здравейте, има ли някакъв телефон на който да се свържа със Синсей?Имам връщания от 9 и 16 ноември,а пари по сметката няма...Опитах в чата да попитам какво се случва но се включва само тъпия чатбот😡😤
И аз имах рекламация, срокът за отговор вече изтичаше, но информация дали е одобрена липсваше. Писах на чат ота и помолих да ме свържат с агент (или консултант, не помня точно), след 1-2 минути се включи оператор и получих адекватен отговор. Може да опиташ и по този начин.

# 100
  • София
Аз за съжаление за първи път получавам счупени неща - коледни плато и купички. Кашона беше смачкан, допълнително лепен и изглеждаше сякаш е търкалян 😠

Трябва ли да ги връщам или мога да изпратя снимки. Толкова ме е яд! Изглеждат хубави и практични.

# 101
Връщат се - в случая е рекламация, а не обикновено връщане.

# 102
Опишете всичко подробно, пратете снимки вътре и на кашона задължително, те в последствие ще си търсят правата от доставчика. Очевидно са били опаковани добре.
Моите преди месец си дойдоха цели, доставчиците са луднали и бързат. Мъжът ми получи кашон с огромна, очевидна дупка отвън, но поне всичко беше цяло.

За връщанията, като им пишете email, още на същия ден ще оправят плащанията.

Допълвам ѝ че талонът днес е за безплатна доставка при минимум два артикула.

Аз за съжаление за първи път получавам счупени неща - коледни плато и купички. Кашона беше смачкан, допълнително лепен и изглеждаше сякаш е търкалян 😠

Трябва ли да ги връщам или мога да изпратя снимки. Толкова ме е яд! Изглеждат хубави и практични.

# 103
Днес ми излезе код за безплатна доставка в приложението, мисля че го копирах, но явно не съм, не си го и записах. Някой знае ли го?

# 104
Днес ми излезе код за безплатна доставка в приложението, мисля че го копирах, но явно не съм, не си го и записах. Някой знае ли го?

MOBLC4LX7PJZ4CE
Безплатна доставка
при покупка на мин. 2 бр. Само в АРР. Промоциите не се комбинират.
Кодьт е валиден до: 24.11.2024

Като влезеш в кошницата, най-отдолу “добави код” ти предлага актуалният от приложението. Няма нужда да го помниш и търсиш

Общи условия

Активация на акаунт