Магазини Sinsay - тема 10

• 45 148
  • 783
  •   1
Отговори
# 765
  • Пазарджик
Здравейте, точките, събрани в Sinsay Club могат ли да се използват и във физическите магазини за намаление?
Да.

# 766
  • София/Севлиево
Да,но има нова тема.Отново моля тази да се заключи.Благодаря...

# 767
Здравейте, точките, събрани в Sinsay Club могат ли да се използват и във физическите магазини за намаление?
Могат, но трябва да го активирате предварително и да ви го маркират

# 768
Здравейте!
Има ли инфлуенсърски код валиден в момента?

Благодаря!

# 769
Ама хайде пишете в актуалната тема.

Моля модератор да я заключи.

# 770
  • София
Да,но има нова тема.Отново моля тази да се заключи.Благодаря...
Ама хайде пишете в актуалната тема.

Моля модератор да я заключи.
Модераторите не четат всяка тема и с подобни молби няма да постигнете нищо. Ако искате да се заключи, им пишете. Под всеки коментар има бутон за информиране на модератор.

# 771
Здравейте! Имам нужда от помощ относно връщане на артикули. Поръчвам от много време, но за първи път се налага да връщам. Заявих си връщане, но куриер не дойде на адреса. Аз бих предпочела да върна от офис, но не ми даде тази възможност при заявката.
Какво да направя, два пъти пускам заявка за връщане и двата пъти не идва куриер на посочения адрес на определената дата.
Мога ли да отида в офис на Спиди и да ги изпратя към тях?
Аз връщам в магазин. Преди това съм заплатила предварително и ми връщат парите в картата, седмица - две след това. Връщам само това, което не е точен размер например, не цялата пратка.

# 772
Момичета, моля за препоръки за ежедневни, плътни, памучни рокли с дълъг ръкав и клинове за малки момичета. Simple Smile
Във физическите още не са пуснали, а времето си стана като за такива. От сайта не винаги може да се прецени плътността на материята.

# 773
  • София
Аз ли нещо не се оправям или не намирам вече дрехи за бременни онлайн ? търся по категория , търся по ключова дума - но Нъц, един черен клин излиза само.

# 774
  • 🌊
Аз ги търся като "мама", но отново не е голямо количество - 3 панталона, 2 чифта дънки, няколко рокли, няколко блузи

# 775
  • София
Излезнаха ми повече неща така, много благодаря !!

# 776
Здравейте, когато получите съобщение, че пратката трябва да се вземе от магазин до определена дата, например до 10-ти, това означава ли и въпросната дата включително, през целият ден?
Някой взимал ли си е пратката в последния посочен ден?
Човек, както е ясно, не може да се свърже с тях по никакъв начин...
Благодаря!

# 777
Бях забелязала, че при вземане от магазин на същия ден от смс ти дават 25 бонус точки. Този бонус от точки дават ли го и при друг вид доставка- например до офис на куриери или автомат.

# 778
  • Пазарджик
Бях забелязала, че при вземане от магазин на същия ден от смс ти дават 25 бонус точки. Този бонус от точки дават ли го и при друг вид доставка- например до офис на куриери или автомат.
Не,само при получаване във физ.магазин е.

# 779
Много ме е яд - изгубих 250 точки и сега трябва да се занимавам с връщане!
Ппръчах тези дънки - 42, имам много дънки от Синсей, всички са 42-ри номер, последните са купени това лято и ми стават нормално, даже някои са ми широки на кръста. Тези не само са ми малки, а са по-малки с десетина сантиметра на ширина в таза от другите (наложих ги). Просто е необяснимо, защо са им сложили този номер!

Подведох се от хубавите ревюта, които очевидно са неискрени, защото няма как другите ти панталони да са 42 и това да ти стане - не е възможно.
https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-wide-leg-867ev-85j

Общи условия

Активация на акаунт