Осмокласници 2024/2025 - тема 4

• 37 263
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Моята пък, учудващо само по англ. е наредила едни цветни оценки. Да се чудиш английски ли е учила досега или не, ама то при 12 вече оценки по този предмет и постоянно изпитване, тестове и т.н.... Поне двойки няма. Но на тройката много се чудя.

# 121
При моята девойка пък само по английски и ИТ са само шестици. Всичко друго е доволно шарено Joy

# 122
Моят редува по АЕ 6,2,5,6,2,5,2,5 и те така ще си откара до края на света... Ходи на мат към Изимат, ползват сборника на ..... Коала мисля, може и да греша. Добре е - лекторът е младо момче на близка до тях възраст, и според мен децата го харесват. Дава им домашни и им набива обръчите, който не ги пише. Но - не е нещо невиждано и нечувано трудно. Много добри решение като за поддържане на ниво - особено при нас, където часовете по мат са ДВА седмично.

# 123
  • София
Няма как да са два часа, писах по-горе. По учебен план са 3 часа седмично навсякъде.

# 124
И ние в отбора на шарените оценки. По математика е цъфнал и вързал. Не съм от добричките и за слаба оценка натяквам, докато не я оправи. Лошото е, че учителите не бързат да ги изпитват, а чакат да се насъбере повече материал.

# 125
Няма как да са два часа, писах по-горе. По учебен план са 3 часа седмично навсякъде.
Sorry - наистина са 3 часа, само дето двата са в един и същи ден и съм се пообъркала Simple Smile. Благодаря, че ми обърна внимание

# 126
  • София
Нито много чета, още по малко пък имам време да пиша ...по диагонал и толкоз Cry  в нов офис съм и ми е ужас. Къде си ми е прекрасната стара работа, с кой акъл Joy  както и да е. Като 8-мо класничка съм, бетер даже Joy къде е ВС-то, къде Кафето, пък тоз и онзи ме дразнят... Joy  Знаех си, че съм стаааара за тея работи ... Scream Извън отклонението, Наборката се оправя сама, както дойде, оценки шарени, за пръв път май се появи момче на хоризонта, тя беше над тези работи , ама й дойде на главата. Сега фокуса е в съученици и отношения, ученето е подробност....Grinning без прическа и лак за нокти не може да иде, виж без домашно може Joy

# 127
  • София
Cabo, успех в новото начинание Flowers Four Leaf Clover И кафето ще знаеш къде е, и к...фа Joy/в кръга на шегата/. Ти си солидарна с наборката - тя -на ново място, ти -също

# 128
  • София
Cabo, успех в новото начинание Flowers Four Leaf Clover И кафето ще знаеш къде е, и к...фа Joy/в кръга на шегата/. Ти си солидарна с наборката - тя -на ново място, ти -също
мерси, ужас е всичко ново и непознато.  Все ще свикна и аз, като Наборите. Joy къде ще ида Grinning

# 129
Успех и кураж, и аз скоро смених работата след 15 години, ами голям стрес си е

# 130
  • София
Cabo San Lucas 40, успех в новата работа.
А на всички поне в София честит първи сняг. Навън е вълшебно, стига да не се налага да излизаш, а още по-малко шофираш.

# 131
Cabo, отвори ми болната тема. Първо да ти пожелая успех! Стискай зъби и след 2 месеца ще си доволна. Аз бях така преди 8 години, когато смених 12 годишна работа, но след два месеца главоболие и ужас, установих, че това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в професионално отношение. Сега пак съм се замислила, тъй като получавам много предложения. Все някак си успявам да ги откажа от себе си хората, понеже не ми се разваля удобството, което имам, но с оглед поскъпването на всичко драстично, и немърдане на заплатите, май ще се принудя да си създам този стрес за благото на семейството. То не бяха заешки училища, екскурзии в Париж, уроци по английски, състезания в чужбина...

# 132
Не можете ли да опитате да си предоговорите заплатата?

# 133
Трудна работа. По-скоро невъзможна. Нови служители винаги се наемат на по-висока заплата от дългогодишни за жалост. И да издействам някакво минимално увеличение, няма как да е като на ново място.

# 134
Трудна работа. По-скоро невъзможна. Нови служители винаги се наемат на по-висока заплата от дългогодишни за жалост. И да издействам някакво минимално увеличение, няма как да е като на ново място.
Така е,тъжната истина за жалост

Общи условия

Активация на акаунт