Майски бебета 2025 (2 тема)

• 35 932
  • 546
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, здравейте!

Аз съм в началото на 6-та седмица и все още съм доста объркана и стресирана. Общо взето търся съмишленици в усещанията и жени преминали през това. Мама много ми помага, но все пак е било преди години. Нямам приятелки с деца иии явно ще бъда първата от компанията ми. На 31 години съм , мъжът ми пътува и не е тук ии общо взето се подготвям да си бъда сама през повечето време.  Ако всичко е наред се очакваме бебче през август/септември по моя сметка.
Всички ли сте така емоционални? Бяхте ли стресирани в началото? Чувствам се лош човек, че не мога да съм супер ентусиазирана и въодушевена. Искам много бебенце и нямам търпение да си го обичам , гледам и посветя на него, но толкова много съм се наплашила с бременности около мен, че буквално все едно не мога да се отпусна и да се успокоя.

# 331
Chris.n напълно те разбирам,аз бях по същия начин:( Бях тревожна и не смеех да се зарадвам общо взето до към 3 месец .След време започнах да си повтарям,че по-добре да мисля положително и да си представям хубави неща и ще съм имала поне това като усещане ,а не негативно  и ,че едва ли не няма да стане и да не се надявам.Когато разбрах,че съм бременна първо си казвах,че теста може да е фалшиво положителен😀После ,че може да е извънматочна,после подред отмятах и чаках най-лошия сценарии.Пази се не се натоварвай,повече разходки ако имаш близки от които не се притесняваш може да споделиш,така усещаш радостта и се отпускаш:)Поне при мен беше така😅

# 332
[Rubitooo много ти благодаря!!! Буквално точно 1:1 с моите усещания! Същата бях и аз… направих теста и после още 4, за да съм сигурна 😆
После ми мина сценария за извънматочната, после хиляди още лоши снецарии… за капак на всичко съпругата на мой познат почина след раждане заради отключено заболяване през бременноста и съвсем съм се сдухала…
Поне явно не съм сама в тези мисли. Опитвам се да ги избивам от главата си и да се настройвам положително, но се оказва голямо предизвикателство! 😅

# 333
Хармони аз ще раждам там при Ковачев

# 334
Много добри отзиви четох за него. Затова и Софиямед ми стана един от вариантите.

# 335
Много добри отзиви четох за него. Затова и Софиямед ми стана един от вариантите.

А да попитам, СофияМед частна клиника ли е, знаете ли какъв е ценоразписа за раждане?

# 336
Здравейте бъдещи мами! И аз съм с термин през Май месец около 16-ти Simple Smile Искам да Ви попитам дали някоя от вас е имала няколко месечни вагинални гъби.....От два месеца се появяват постоянно, като гинеколожката ми каза, че е абсолютно нормално през бременността.Да, знам, хормони и прочие, но аз съм предразположена и от преди .Каза ми,че може да ми изпише само Макримор и Полижинакс и да правя курсове по две опаковки. Общо взето използвам две опаковки Макримор, свършат и след два дни пак се започва ада.Има ли някоя от вас, която да е преживяла нещо подобно и има ли шанс за нормално раждане?

# 337
Здравейте бъдещи мами! И аз съм с термин през Май месец около 16-ти Simple Smile Искам да Ви попитам дали някоя от вас е имала няколко месечни вагинални гъби.....От два месеца се появяват постоянно, като гинеколожката ми каза, че е абсолютно нормално през бременността.Да, знам, хормони и прочие, но аз съм предразположена и от преди .Каза ми,че може да ми изпише само Макримор и Полижинакс и да правя курсове по две опаковки. Общо взето използвам две опаковки Макримор, свършат и след два дни пак се започва ада.Има ли някоя от вас, която да е преживяла нещо подобно и има ли шанс за нормално раждане?

Здравей, аз имам същия проблем. Открихме ги при първите прегледи, минах лечение с макмирор, след някоя друга седмица с гинопеварил свещички и скоро пак слагах гинопеварил отново. Бяха изчезнали за кратко, но са си там и проследяващата казва, че едва ли ще се махнат, докато не се изпише и антибиотик през устата... Досега съм нямала гъби ( или поне не съм знаела). Било нормално да се появят по време на бременност заради падналия имунитет. Каза също, че нямало вреда за бебето ако си го родиш нормално и имаш гъби... Не знам къде е истината. Иначе се измивай поне веднъж на ден и сменяй превръзките на често, ако ползваш, за да не се развиват заради влагата, която остава по превръзката от течението. Също ми каза лекарката, че е добре периодично да си минавам лечение, за да не стават много, а да ги изтребваме от време на време 😆. Гадни са,  но няма какво да се направи друго, уви :/

# 338
Здравей, аз имам същия проблем. Открихме ги при първите прегледи, минах лечение с макмирор, след някоя друга седмица с гинопеварил свещички и скоро пак слагах гинопеварил отново. Бяха изчезнали за кратко, но са си там и проследяващата казва, че едва ли ще се махнат, докато не се изпише и антибиотик през устата... Досега съм нямала гъби ( или поне не съм знаела). Било нормално да се появят по време на бременност заради падналия имунитет. Каза също, че нямало вреда за бебето ако си го родиш нормално и имаш гъби... Не знам къде е истината. Иначе се измивай поне веднъж на ден и сменяй превръзките на често, ако ползваш, за да не се развиват заради влагата, която остава по превръзката от течението. Също ми каза лекарката, че е добре периодично да си минавам лечение, за да не стават много, а да ги изтребваме от време на време 😆. Гадни са,  но няма какво да се направи друго, уви :/
[/quote]

Благодаря за отговора! Ами ще се лекуваме и търпим още няколко месеца явно.После с хапче през устата , дано по-бързо да се премахнат.

# 339
Аз пуснах пренаталния, само защото резултатите от Бхс не бяха добри, както и на феталната не се виждаше носна кост. Накрая се оказа всичко фалшива тревога за щастие.
Сега, ако ще ти е по-спокойно, пусни, верно , пари са си, ама да си знаеш.
С първата бременност,  преди цели 9 години,  даже фетална не съм правила. Липсва ми спокойствието на онези дни

# 340
Здравейте мами!
Аз се включвам с питане как се чувствате в 21-22 г.с? От няколко дни усещам една тежест на средата между пъпа и костта долу... Точно, където ритка бебето 😃 От миналата седмица си продължих да ходя на работа след отпуската по празниците, която си беше стабилни две седмици. Работя на компютър и може би седенето по осем часа притиска нещо? Или е от тежестта на бебето (на феталната излезе, че е 400грама 😊) или ритничета? Дали е нормално това? Вечер като се прибера не мога да сготвя нещо дори набързо за половин час, стоейки права, все ми се ще да си полегна... Също имам стрелкащи болки в гърдите.
Ще се радвам да отговорите. Благодаря! Simple Smile

# 341
Здравейте! В 22ра седмица съм и преди 2-3 дни и аз имах тежест като натиск сутринта под пъпа , който премина. После беше като опъване/стягане, дори на моменти лека болка, но премина. Мисля, че е нормално особено, защото се бях и притеснила за повтарящите се гъбични инфекции и някаква назряваща настинка. Не съм си правила пренатест, въпреки,че и аз много разучавах въпроса за него. В петък ще ходя на фетална морфология и доколкото съм разбрала,там се вижда ясно всичко, особено и лекаря като е добър.А на пренатестът се изкарват някакви проценти или възможности и при повечето случаи всичко наред,а родителите изпадат в излишна паника. Не мисля, че сме лоши майки,ако сме го пропуснали.Най-важното е да се стараем да сме позитивни и спокойно заради бебо Simple Smile А каква е Вайбър групата?

# 342
  • Варна
Имаме вайбър група, но ако някой иска да го добавим да има в предвид, че момичетата там искат всеки да се представи и после според времето, с което разполага, да е активен и да споделя. Вече изключиха някои момичета, които не бяха казвали нито една дума за себе си.
Споделяме доста информация и всички са много дружелюбни и сплотени.

# 343
Здравейте! В 22ра седмица съм и преди 2-3 дни и аз имах тежест като натиск сутринта под пъпа , който премина. После беше като опъване/стягане, дори на моменти лека болка, но премина. Мисля, че е нормално особено, защото се бях и притеснила за повтарящите се гъбични инфекции и някаква назряваща настинка. Не съм си правила пренатест, въпреки,че и аз много разучавах въпроса за него. В петък ще ходя на фетална морфология и доколкото съм разбрала,там се вижда ясно всичко, особено и лекаря като е добър.А на пренатестът се изкарват някакви проценти или възможности и при повечето случаи всичко наред,а родителите изпадат в излишна паника. Не мисля, че сме лоши майки,ако сме го пропуснали.Най-важното е да се стараем да сме позитивни и спокойно заради бебо Simple Smile А каква е Вайбър групата?
Пренатеста не дава проценти и възможности, а точен резултат -срещу всяка аномалия пише, Позитивен или Негативен разултат, и н в зависимост от фракцията на ДНК е доста надежден и точен.
Ако имате доверие на доктора си , не изпадайте в паника момичета, всичко ще бъде наред ! Сигурна съм , че всяка от нас прави най-доброто за себе си и за живота, който расте в нея ❤

# 344
Здравейте! Купите ли вече всичко за бебето? Интересувам се също какви шишенца сте избрали, защото още не мога да реша.

Общи условия

Активация на акаунт