Аз съм в началото на 6-та седмица и все още съм доста объркана и стресирана. Общо взето търся съмишленици в усещанията и жени преминали през това. Мама много ми помага, но все пак е било преди години. Нямам приятелки с деца иии явно ще бъда първата от компанията ми. На 31 години съм , мъжът ми пътува и не е тук ии общо взето се подготвям да си бъда сама през повечето време. Ако всичко е наред се очакваме бебче през август/септември по моя сметка.
Всички ли сте така емоционални? Бяхте ли стресирани в началото? Чувствам се лош човек, че не мога да съм супер ентусиазирана и въодушевена. Искам много бебенце и нямам търпение да си го обичам , гледам и посветя на него, но толкова много съм се наплашила с бременности около мен, че буквално все едно не мога да се отпусна и да се успокоя.
Искам да Ви попитам дали някоя от вас е имала няколко месечни вагинални гъби.....От два месеца се появяват постоянно, като гинеколожката ми каза, че е абсолютно нормално през бременността.Да, знам, хормони и прочие, но аз съм предразположена и от преди .Каза ми,че може да ми изпише само Макримор и Полижинакс и да правя курсове по две опаковки. Общо взето използвам две опаковки Макримор, свършат и след два дни пак се започва ада.Има ли някоя от вас, която да е преживяла нещо подобно и има ли шанс за нормално раждане?