Майски бебета 2025 (2 тема)

• 32 375
  • 545
  •   1
Отговори
# 90
Само на мейл ми ги изпратиха. На следващия ден звъннаха да попитат дали съм ги получила и дали се интересувам от информация и преференциални цени за съхранение на стволови клетки.

О, много бързо.
А звъннаха ли с резултата или само имейл пратиха?

# 91
Привет и от мен Heart , очаквам второто си детенце, с термин 6-ти май.  Ще бъдат породени и честно казано се тревожа за предстоящите промени в семейството, но ще се справим ! Blue Heart

# 92
И при мен също много шаваше бебето, та затова имаше някои неща, които искат да ги видят пак след седмица. Ами, честно казано се надявам да не е притеснително, ама изчетох някакви неща за синдром на Даун та се притесних малко Sad
Биохимичния ми скрининг ще е готов в понеделник, та там ще се види ако нещо не е наред....
Към момичетата, ходили вече на фетална морфология: на вас измерваха ли нухалната гънка на нослето? Доколкото разбирам Airplane mode това е проблем да те викнат отново ли? При мен изобщо не е ставало въпрос да се мери, то ембриончето толкова се движеше, че носна кост едвам разпознах... А нухалната транслуценция на вратлето колко измериха? И колко ви казаха за норматив? Иначе доктора мери телцето от глава до седалище, диаметър на главата и гръдния кош, стомахчето, мозъка, челюстта и кръвоснабдяването на матката, друго не е гледал като цяло, а трябва ли? Аз се реших да отида и на второ мнение, но нямам идея при кого (Пловдив). Спокойна нощ 🌜

# 93
motherhoodjourney , добре дошла и спокойно бременеене. Blush
AirplaneMode , пожелавам ти всичко да е наред.
Ох, пожелавам на всички всичко да е наред при фетални, скрининги, пренатални и изследвания. Heart

# 94
При моята ФМ  не ми казаха колко мм е носната кост ,но нухалната транслуценция е 1.2мм ,което е супер според АГ . Гледаха сърчицето ,главичката ,костите , коремче ,дробчета ,плацента ,околоплодна течност и т.н. прегледа продължи около 35-40 мин . В четвъртък излязоха и резултатите от БХС и всичко слава Богу е наред . На някоя от вас започна ли да се появява тъмната линия на корема ?

# 95
Някоя от вас купила ли си е вече възглавница за бременни и от коя сте доволни? Гледам, че има доста широк диапазон на цените и бих инвестирала в така с хубава материя, но пък не знам дали би била удобна.

# 96
Някоя от вас купила ли си е вече възглавница за бременни и от коя сте доволни? Гледам, че има доста широк диапазон на цените и бих инвестирала в така с хубава материя, но пък не знам дали би била удобна.

Привет, аз с първата ми бременост ползвах правоъгълна - не знам как се нарича , от емаг и съм страхотно доволна, сега отново я ползвам. Недостатъка е, че калъфа не издържа на пране Sad https://www.emag.bg/vyzglavnica-za-bremenni-i-kyrmene-kapinkata- … 37e&scenario_ID=1
Дано съм била полезна!
Спокойна бременост на всички

# 97
Аз взех тази :
https://detetovteb.com/vazglavnitsa-za-bremenni-u-obrazna-menta-zvezdi
Супер доволна съм, много е мека и удобна. Даже мъжа ми каза, че това е най-удобното на което е лягал и сега при всеки удобен момент иска и той да я ползва 🤣 . Калъфа е с цип и се пере аз си поръчах още един за да имам да си ги сменям. Изработват я за седмица някъде, като преди това се обаждат да питат за цветове и десен . Много коректни бяха Simple Smile

# 98
Здравей, и аз се чудех при кого да ходя препоръчаха ми Иванов, Апостолова и Амалиев. В крайна сметка избрах Амалиев младши и съм изключително доволна. Звъннах си директно на тяхната клиника. Прегледа беше 120 лв и гледа абсолютно всичко. Той ми препоръча и да си направя БХС в Св. Георги където ми беше безплатен и излезе за 1 седмица( като чета всички излизат след толкова). Дано съм била полезна 😊😊

Към момичетата, ходили вече на фетална морфология: на вас измерваха ли нухалната гънка на нослето? Доколкото разбирам Airplane mode това е проблем да те викнат отново ли? При мен изобщо не е ставало въпрос да се мери, то ембриончето толкова се движеше, че носна кост едвам разпознах... А нухалната транслуценция на вратлето колко измериха? И колко ви казаха за норматив? Иначе доктора мери телцето от глава до седалище, диаметър на главата и гръдния кош, стомахчето, мозъка, челюстта и кръвоснабдяването на матката, друго не е гледал като цяло, а трябва ли? Аз се реших да отида и на второ мнение, но нямам идея при кого (Пловдив). Спокойна нощ 🌜

# 99
Момичета, описанието на възглавниците е едно и също от двата линка и като гледам и десените са същите 😁 явно ЕМАГ доставя от същата фирма. Ще си поръчам, благодаря!

# 100
Здравейте! Включвам се и аз с термин 14.05. Направих теста на Вижън (пълния вариант) и ранна фетална морфология.
Гаденето поотмина и в общи линии се надявам на едно светло бъдеще, че тези първи седмици бяха доста тегави🤯
Да сте здрави всички!

# 101
Привет, лека бременост!
 Относно гаденето и при мен поотмина, обаче сутрин е някакъв ад както и все още не мога да ям почти нищо... Взимали ли сте нещо против гадене?
quote author=Emilia27 link=topic=1705343.msg48810886#msg48810886 date=1731163974]
Здравейте! Включвам се и аз с термин 14.05. Направих теста на Вижън (пълния вариант) и ранна фетална морфология.
Гаденето поотмина и в общи линии се надявам на едно светло бъдеще, че тези първи седмици бяха доста тегави🤯
Да сте здрави всички!
[/quote]

# 102
Здравейте! При мен беше ежедневно и целодневно гаденето.Спасение само в това: https://apteka.framar.bg/30098181/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC … 5-%D0%BC%D0%B3-12

Привет, лека бременост!
 Относно гаденето и при мен поотмина, обаче сутрин е някакъв ад както и все още не мога да ям почти нищо... Взимали ли сте нещо против гадене?
quote author=Emilia27 link=topic=1705343.msg48810886#msg48810886 date=1731163974]
Да сте здрави всички!
[/quote]

# 103
Аз съм така все още... Това лекарство е без предписание, нали? Изписаха ми Зофран на мен, но го няма никъде
Здравейте! При мен беше ежедневно и целодневно гаденето.Спасение само в това: https://apteka.framar.bg/30098181/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC … 5-%D0%BC%D0%B3-12

Привет, лека бременост!
Да сте здрави всички!
[/quote]

# 104
При мен Антиметила грам не помогна и беше пари на вятъра, но много, много ми помагаха и все още понякога зелените лукчета. Просто докато смуча всичко отминава. Стимулирането на слюнката е всъщност, което помага и ако не хапвате, заради чувството за гадене, се влошава положението. Аз съм вече в 14-та седмица и все още понякога ми се гади. Надявам се скоро да изчезне напълно.

Общи условия

Активация на акаунт