Майски бебета 2025 (2 тема)

• 32 120
  • 545
  •   1
Отговори
Flowers Rose Добре дошли, бъдещи мами! Flowers Rose

Надявам се и в тази тема да продължим да обменяме опит, да се съветваме и да се подкрепяме. Blush

Очаквани бебчета 🩵🩷🩵🩷
01.05. Katencetoo
04.05. DEILI95
stormageddon
NinaLina
05.05. AmberGold
06.05. mymotherhoodjourney
08.05. K.k2
09.05. Dreamer Heart
temp-acc
10.05. Елииии
Rosenr0tt
13.05. Мистерия1
14.05. Гергана Тодорова
Emilia27
15.05. Хамавичка
 Avienda
17.05. Dr.G.Ilieva
Hope7930
20.05. Mysticflame
Анна М.M
flor_palida
21.05. Perla23
22.05. snaily_
24.05. Neli_
 MariyaShopova100
25.05. AirplaneMode
independent'
27.05. zvunch
angels^eyes
Catlove
Викиту
31.05. Shinypants

Стара тема:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1685453

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 00:57 от Hope7930

# 1
Здравейте! Май е време да се впиша и аз, въпреки, че следя страничката от самото начало, но исках да мине повече време преди да се похваля. Терминът ми е 17.05 по последни данни, днес бях на фетална морфология, всичко изглежда наред. Най-вероятно ще бъде момиче, но и със сина ми така казаха 😅
Бих искала да попитам има ли някой опит с второ секцио около 2 години след първото? Дали ще бъде по-тежко?

# 2
  • Sofia
Hope, благодарим за новата тема. Flowers Tulip

Някой беше питал в предната тема дали усещаме бебетата вече. Рано е още, но при мен с първото беше в 14 г.с.,а с  второто в 16 г.с. Това,което усещам в момента е къде се намира бебето, знам че звучи шантаво, но тъй като вече съм кожа и кости , под белега ми от секциото имам подутина, която придобива различни форми. Понякога се скрива, друг път става твърдо като яйце Smile

Dr.G.Ilieva, добре дошла. Аз имам опит , разликата на другите ми две деца е 1г.8м (породени). Питай каквото ти е интересно. Нямах проблеми с операциите , нито ми беше по-трудно възстановяването. Simple Smile

# 3
Dr.G.Ilieva добре дошла в новата ни тема. Blush Ами аз те записах в "Очаквани бебчета" с този термин, ако имаш против, кажи Blush Иначе последните два прегледа бебето върви със седмица напред, та и аз може да съм на 17.05. Heart Eyes Иначе по последна менструация ми е 23.05. Ще видим в четвъртък и на феталната как вървят нещата. Надявам се докторката да предположи пол и да го нацели 😀

А като ти видях името, първоначално помислих, че Dr. е съкращение за доктор. Thinking Grinning

# 4
Супер, радвам се да го чуя! Имам една огромна чуденка за породените деца, как спите нощем 😅
Нашият син все още не е готов да спи в отделна стая, не знам дали ще бъде готов докато се появи бебе номер 2, а нещо не мога да си представя и двамата да са в една спалня.

Даа, лекар съм, но зъболекар 😅🦷
Отговарям на всякакви въпроси свързани със зъби, но за другите медицински специалности нямам достатъчно информация и съм често в чуденки и аз като вас макар и с медицинско образование

# 5
  • Sofia
Супер, радвам се да го чуя! Имам една огромна чуденка за породените деца, как спите нощем 😅
Нашият син все още не е готов да спи в отделна стая, не знам дали ще бъде готов докато се появи бебе номер 2, а нещо не мога да си представя и двамата да са в една спалня.

Даа, лекар съм, но зъболекар 😅🦷
Отговарям на всякакви въпроси свързани със зъби, но за другите медицински специалности нямам достатъчно информация и съм често в чуденки и аз като вас макар и с медицинско образование

При нас каката беше по-буйното дете, бебето спеше спокойно. В началото всички спяхме заедно в спалнята, тя между нас, синът ни в кошарата. Имаше трудни периоди не заради бебето, а заради нея, защото преживяваше периода на кошмарите и често се будеше с писъци и ни е отнемало време да я успокоим. 4-5 месеца след раждането на бебето тя сама пожела да се премести в детската стая. Тя винаги е била от децата,които трудно заспиват и дори и в отделна стая се будеше, идваше при нас, викаше ни. Да не говорим за следобедния сън... Sweat Smile Та всичко зависи от детето, аз изобщо не можех да усетя с второто,че имам бебе. Каката беше по-голямо бебе от него. Така че не прибързвай, не се тревожи предварително и следвай детето си. Понякога нашите страхове са по-големи от действителността. Ще се справите, ще трябва време и всичко ще се нареди. Simple Smile

# 6
Знам,че е доста рано за подобни решения, но понеже съм първа бременност и всичко ми е много интересно и някак си нямам търпение нещата да ми се случват по-бързо, та има ли някоя от вас, която е решила къде ще ражда, аз например мисля да бъде в Св София,където си се и следя.

# 7
Аз ще раждам при д-р Дойчиновски в болница Вита в София, както и първия път.

# 8
Аз ще раждам в Майчин дом, както и предния път, но при друг лекар. Още не съм решила окончателно при кой, двоумя се.

# 9
Аз нямам идея, тук във Варна изборът не е толкова голям. Имаме само две болници, които имат неонатология и те са държавни, а частната (майчин дом), която изглежда една идея по-добре - няма.

Искаше ми се да се чувствам наистина комфортно в хубава обстановка, но в никакъв случай не си представям да пътувам до друг град и то в такъв момент. А и предполагам, когато момента настъпи последната ми мисъл ще е как изглежда мястото 😅

Интересно ще ми е да чуя, ако някоя дама от Варна е взела решение къде и защо е избрала там.

# 10
  • Варна
При предната ми бременост 2012 г. раждах в Майчин дом - Варна. Наистина е приятна и дружелюбна обстановката.
Но сега ще съм в АГ. Инвитро процедурата ми е там и АГ ми е там. Доколкото знам всички по-трудни случаи са там. Навремето 2014 г. при първата ми ИМБ ме отпратиха от Майчин дом с изречението, че едва ли не нямат капацитет да направят подобна операция.
За окръжна болница нямам никакви наблюдения.

# 11
При предната ми бременост 2012 г. раждах в Майчин дом - Варна. Наистина е приятна и дружелюбна обстановката.
Но сега ще съм в АГ. Инвитро процедурата ми е там и АГ ми е там. Доколкото знам всички по-трудни случаи са там. Навремето 2014 г. при първата ми ИМБ ме отпратиха от Майчин дом с изречението, че едва ли не нямат капацитет да направят подобна операция.
За окръжна болница нямам никакви наблюдения.

Нели, при кого се следиш в АГ? Между другото съм чувала хубави неща за там, както и за 7-мия им етаж, където всичко е на един етаж и е нещо като ‘вип’ тоест просто не се разнасяш по етажите и е една идея по-комфортно.

В окръжна са раждали повечето мои познати.

# 12
  • Варна
Mysticflame,  писах ти на лични съобщения.

# 13
Хора, аз съм много доволна от моята АГ за момента. На 19ти живот и здраве ще ме записват за ЖК. Обаче изражда в Шейново в София и това като цяло не ми харесва особено като факт. Ще видим има време. Grinning

# 14
Ще имаме ли група и на друго място или само тук ще обменяме инфо.

Общи условия

Активация на акаунт