В Стамболийски пролетта рано, рано е дошла

• 8 372
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здавейте! Grinning
Два дена нямахме интернет и Митко беше много недоволен ,а пък аз се разхождах с двамата бандити .Днес е много валежно и сигурно излизането ще ми се размине.Ники  мрънка тази нощ и сега също.Викам му МРЪНКАЛНИК.
Dori : Алексчо е голям сладуран  Grinning.Много е фотогеничен.
Марианче: ти в това време дали ще си останеш в къщи.Съмнявам се. Laughing
Дими:  не можах да се скарам на всички че не са се отчели при теб в понеделник.
Билянка: и аз бях много задръстена на 16.Много учих и нашите ме молеха да излезна малко , да отида на дискотека,да се видя с приятелки и т.н.Сега ела да ме видиш :НЕ СЕ ПРИБИРАМ В КЪЩИ ,ОБИКАЛЯМ УЛИЦИТЕ.
ЧАО

# 91
  • София
Марианка, стискам палци резултатите да са отлични  Hug. Важна е вярата.
Наде, да не ви никнат зъбета  newsm78
 Май повечето на 16г. сме били примерни  Rolling Eyes. Ходех на дискотека към 15-16г., но времената бяха по-спокойни  Peace. Сега, обаче, всичко се рзвива с бързи темпове Laughing

# 92
Здравейте момичета
Днес много вали и реших да затворя по обед. То така или иначе днес няма да има хора по гарата, поне да не вися цял ден в магазина  Crazy

Май повечето на 16г. сме били примерни  Rolling Eyes.
Освен мен.  Embarassed

Dori вие щом ще пътувате до Солун, таксите за магистралата няма да са повече от 4-5 евро общо. Солун не е далеч.
Ние пътуваме до Толо (полуостров Пелопонес) и мисля, че плащахме около 12-13 евро в едната посока, но това е много, много на юг.

# 93
Добър вечер, сладурки! smile3503
Днес за голяма изненада на всички, не можах да изляза с количката Mr. Green. С бебораната откачихме в къщи. Не ще и не ще да спи у дома това дете. Сутринта дремна за час, а следобед само половин час. Тъкмо реших да полегна и аз и вече започвах да заспивам и тя ревна. Crazy А така адски ми се спеше... Тази вечер мисля да си легна с кокошките Laughing.
Мъжа ми взе Мими от градина и тя си дойде със сълзи на очи. Искала да ходи на кафе, а татко и я прибира в къщи. Стегнахме се и няма как, отидохме на "Неделеви", където пийнахме по биричка, а тя сокче. Малката я оставихме на свекъра. Почувствах се като отвързана hahaha, все едно цял ден съм била в затвор. Дано утре грейне малко слънчице, че да излезем. Или поне да не вали.
dimi, добре си направила, че си затворила. В този дъжд кой ще върви на покупки. Поне си си починала или свършила нещо у дома.
А относно примерността на 16г., с нас не се сравнявай. Ние сме малко по-старички и за това. Извинявам се на дамите за израза. Но понеже dimi е доста по-малка от нас, та за това. Hug
Лека нощ!

# 94
  • София
  Дими, мерси за инфото   bouquet. Проучих въпроса и се оказа, че до там няма пътни такси  Peace. За 16годишните споко. Важното е, че сега си гледаш семейството  Heart Eyes
  Марианка, добре, че е била Мими, та днес сте си взели дозата  Hug. Между другото тук следобяд изгря слънце  Laughing.

Сладки сънища

# 95
За 16годишните споко. Важното е, че сега си гледаш семейството  Heart Eyes

Лелеееееее, какво ме направихте мене  Embarassed
Не съм била чак толкова зле  Crossing Arms
Имах предвид, че на 16 преживях първата си голяма любов и първото си голямо разочарование от нея.

mari_anka до края на седмицата времето ще е лошо или поне такава е прогнозата.
Хубаво ще е ако грешат.

# 96
dimi, определено ме разсмя тази сутрин hahaha. Така ми вдигна настроението, за което благодаря.  Laughing Спокойно, никой не си е помислил нищо лошо за теб. Ти си страхотен човек. Hug
Ще се довлека аз до магазинчето, не мога да си стоя като затворник у дома Crossing Arms. Да си гледат работата с прогнозите!

# 97
Спокойно, никой не си е помислил нищо лошо за теб. Ти си страхотен човек. Hug

Ох   bouquet успокои ме !
Помислих, че сега ще решите, че кой знае какво съм правила на 16 Embarassed

# 98
Тази малката палавница ме е вдигнала в 4ч. сутринта. Чувствам се много изморена. Tired Когато написах първия си постинг, тъкмо заспа. И аз си викам, лягам си и аз. Помислих си, че ще поспи доста, рано е станала, да, ама не. Решила е да ме тормози и това си е. Simple Smile След половин час вече беше будна. С такава мъка се надигнах от леглото... Confused И така, както си бях унила, dimi ме развесели. Посмях се от сърце и се почувствах по-добре. Подейства ми като антидепресантче. Да взема да си те взема у дома за една седмица, ще ми мине всякаква депресия и нервно напрежение. Само не знам с Мони как ще се разберем Joy

# 99
  • София
     Честита Първа Пролет!

Нека животът ви бъде волен, като птичките, спокоен, като славейна песен и енергичен, като водопад!

Дими, ако съм те засегнала, извинявай   bouquet. Имах предвид, че тогава си била необвързана и каквото желаеш това ще правиш  Peace. Сега вече си намериа спътника в живота  Hug. Пък и както казва Марианка, ние сме от старото поколение  Mr. Green.
  Марианка, не ти е лесно, ама това са жертвите на майчинството  Heart Eyes. Аз съм от поспанливите, ама Алексчо май няма да е към тях   Laughing.

# 100
Честита Първа Пролет!

# 101
  • под тепетата
Ехоооо, къде сте, мързеланкиииии  wavey
 Честита ви пролет на патерица!
 Май дъждът ви уплаши и сте на домашен режим, а не пишете  Thinking
 Марианче, след малко отивам да взема продуктите от Дионис и ще оставя пастата ти в чантата на Мими.
 Аз трябва да приготвя лодката, че ще тръгвам на работа  Mr. Green вчера се прибрах с мокри крака  Twisted Evil А как ме мързи, просто не ми се мърда .
 Ей, вярно че жените сме много проклети, февруари топъл и като дойде март-ужас!
 Хубав ден на майстора ( да не се преработите!)
   bouquet

# 102
  • София
        Добро утро,

Показахме си рогцата, както и Билянка е забелязала  hahaha. Макар, че беше леко хладничко, вчера ходихме до парка и Алексчо се порови в пясъчника. После за паспорта, срещнахме се с таткото и пазарихме в Била Hug

Спорен последен, работен  ден за тази седмица, с изключение на Дими  Heart Eyes. Ама на нея гоолям оборот  Peace
  В неделя е Благовец, ако иска някой може да си пробие ушето. Казват, че не боли толкова силно тогава  Flutter.
  Този уикенд ли ще сменят време с 1 час напред  newsm78

# 103
  • София
Днес, доста сте запразнили  Mr. Green. Не пишете  Thinking

# 104
  • София
     Привет, момиченца-кокиченца!

Слънчев и весел уикенд

Общи условия

Активация на акаунт