Здравословни условия на работа и личната хигиена

• 5 158
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
Тая цялата дискусия как, защо и къде се обезкосмяват другите почва застрашително да прилича на споменатите от авторката дискусии в общата баня... А хората се чудят и възмущават че го правят куп работнички в производство дето всеки ден и по цял ден изпростяват заедно. Grinning

# 106
Олеле колко мнения сте изразили от последното ми влизане. Последната седмица и нещо почти нямах възможност да вляза поради работна натовареност и малко сменен режим. Виждам, че дискусията е акцентирала върху епилирането на интимните части. Явно и вие сте реагирали така на това, което споменах за колежката, която си говори с другата, докато се къпят и си бръсне триъгълника. Ами да, такива ми ти работи... Колкото до спора за епилиране или не, то ако трябва да направя някаква извадка, може да ви се стори странна... В чужбина, по време на стажа.... тамошните почти не ходеха епилирани, а нещо близко до естественото, но пък поддържано. Тук в БГ, повече от половината същата работа. По-малко са такива като мен, дето си игратя да си правят "прически" или съвсем на голо... В началото като тийнейжърка, и аз бях луднала да махам всичко. Сега се задоволявам с по-частични решения и малка причесна. Съпругът ми, може да ви се стори странно, но не ме понася съвсем обаскана на нула номер, но мъжки му работи. Иначе си направих труда да ги подпитам, искат ли да направим инициатива нещо така да ни барнат банята... Изгледаха ме странно, на тях не им пречело.

# 107
  • София
Много просташко поведение, да се епилираш в общата баня, все едно си нямаш своя. Предложение - до душа, заметната с хавлия, оставяш я отгоре върху тръбата и влизаш под душа. Поне докато вървиш натам няма да те виждат дибидюс гола. Малко поне да запазиш лично пространство.

# 108
И аз не го разбирам това епилиране там. Логично е пъти по-удобно да си го правиш вкъщи в своята си баня. Единственото ми обяснение е ако през седмицата тези дами отмятат ежедневния си душ изцяло на работа и не им се "харчи" или ги мързи да се къпят и вкъщи конкретно за целта No Mouth

# 109

Знам, че има. Точно затова казах, че хората обикновено се стараят да не им се виждат космите в отговор на твърдението, че косматият триъгълник прикрива голотата като бански.

Aз имах предвид, че колкото банските покриват една обръсната вагина, толкова и космите скриват срамни устни, клитор, цепка... Виж снимката на Моника Белучи, какво се вижда? Само триъгълник от косми. А можеше да е триъгълник от бански. За някои с косми е грозно, не споря, но за други не. Я виж някои какво си купуват Simple Smile

Дали е грозно или не е въпрос на лично мнение. Но космите са също толкова интимно нещо, колкото самите полови органи. Та, показването им не ми е равносилно на това да си по бански, който, освен оная работа, ти скрива И космите.

# 110
Доколкото разбрах, става въпрос за завод в малко градче от селски тип. Без топлофикация Simple Smile Повечето от тези жени сигурно в домовете си са на бойлер, който или харчи пари (ако е електрически), или изисква зареждане, почистване и подобни (ако е на дърва). Парни котли, които се включват с едно копче, и не са свързани с физически усилия или по-голям харч, все още няма във всички селски къщи, защото са си не малка инвестиция. А в работата водата явно си тече топличка през цялото време, и можеш да стоиш без ограничения и охарчване Simple Smile Градските хора не го мислим от тази гледна точка, но аз преди време бях на посещение в един завод (не за млечни, но пак достатъчно мръсно производство), в което шефовете по настояване на работничките бяха разрешили да се водят деца. Като бонус, един вид. Но не съм влизала да видя как изглеждат.

# 111
Изобщо не е до село или град, в много горадове предимно или изобщо няма топла вода централно.
Не познавам много хора дето вече изкъпани едва ли не преди малко, ще се пъхнат пак под душа. Други пък го считат за добър начин да си намалят сметките вкъщи, като се къпят предимно на работа.
Съответно нещо дето се върши под душа и не отнема много време да ги бави, си го вършат в служебната баня, когато се къпят там. То след някое време "нищо свято не остава" на такова място... Ако мислите че щото някоя се е обръснала вкъщи а не там и ще спрат да говорят така, много грешите. Не заради това е изпростяването.

Общи условия

Активация на акаунт