Здравословни условия на работа и личната хигиена

• 5 164
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
Бе добре аз като съм работил в такива честа общата баня си беше нещо нормално и на никой не му правеше впечатление. Може би при нас мъжете е различно. Иначе и аз съм го играл този мач с парафина…

# 76
  • на село
Абе аз в началото го споменах на майтап, но е така. Имаше градски бани, после за по- цивилизовано направиха и семейни кабини, в Добрич в едната баня имаше и с вана Joy
Бяха май на първа и втора класа, дано не се лъжа, че нямам мн спомени Blush

Но на бригади, военно обучение и лагери се къпехме все общо, на никого не е правило впечатление, но нямаше  и такива бъзици.
Та не е голяма трагедия и проблемът идва по- скоро от приказките.

# 77
Но на бригади, военно обучение и лагери се къпехме все общо, на никого не е правило впечатление, но нямаше  и такива бъзици.

То и какви бъзици да има - тогава никоя не си правеше интимна прическа, да не говорим за пълна голота или пиърсинг някъде си. А то окосменият триъгълник си е все едно изрязан бански Wink

# 78
Не знам да има конструктивно решение за простащината... Нещо не си представям някой как отива при ръководството и се оплаква възмутен от просташки подмятания, не че нещо.

# 79
  • Melmak
А то окосменият триъгълник си е все едно изрязан бански Wink

Ей, това ме разби! 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

За мен е странно споделеното от авторката, че на служебната баня някоя се бръсне. Наистина аз ако работя там, няма начин, ще ползвам душовете. Ама да се бръснеш там..

# 80
на градска баня съм ходила, но предпочитах кабинките/ във Варна имахме на „гъбата“/
не ме е срам от тялото - каквото - такова
както казаха по-горе -иначе и на плаж да не стъпваме Laughing
обаче, това с общата баня е прекалено!

работила съм в миризливо производство, и то не какво да е , а канабис /QA/QC /
имахме баня- с прегради само, без врати ,  и с обща съблекалня
аз се прибирах усмърдена вкъщи- в никакъв сучай не ми беше приятно , да се гологъзя пред подчинените си

# 81

То и какви бъзици да има - тогава никоя не си правеше интимна прическа, да не говорим за пълна голота или пиърсинг някъде си. А то окосменият триъгълник си е все едно изрязан бански Wink
Не знам, хората се стремят да не им се виждат космите през банския.

Като бях на 14 ходих на един лагер в някаква много стара сграда с обща баня. Всички бяхме потресени. Къпахме се с бански. Имаше няколко, дето не им пукаше и се съблякоха. Е това още повече ни възмути. Никак не ни беше приятно да им гледаме нито космите, нито другите работи.

# 82
Те някога банските не бяха като днес, нужно беше съвсем леко подкастряне в края за да не се вижда нищо през банския. Нямаше прашки и силно изрязани бикини Simple Smile

# 83
  • Melmak
Тоест хората са си ходели космати долу??

# 84

Ами да. И на мюсюлманките презрително казвахме "бръснатите".
Ето снимка на Моника Белучи като Малена. Това беше нормата през 70-те и (поне първата половина на) 80-те.

# 85
Те и сега си ходят.

# 86
баба ми работеше в изцяло помашки/ мюсулмански екип
помня, че си правеше кола маска на краката при колежка
та, не са се бръснели, а обезкосмявали дооста по-радикално,според мен

истината е, че майка ми беше в потрес, когато започнах да се обезкосмявам-трябваше да е тайно от нея
а после дадох и на децата да се обезкосмяват , от 10годишни ! Satisfied

# 87
  • Melmak
Харесвам Моника и съм гледала филма, но това с косматата норма съм го забравила явно.

Дали ходят така не знам, сега гледам всеки ходи на лазер.

Аз имам някаква фобия от косми, най-много от своите. Като тръгнах да влизам в пубертета, беше рано, майка ми не беше в час и не ми даваше да се епилирам, защото и без това цял живот съм щяла да се епилирам, къде да почвам на 10??? Ей сега всяко второ студио е лазер вече…

Като бях тийнейджър излизах с едно момче, оказа се, че няма опит в креватното джудо. Стигаме ние до момента и като се съблече- храст! Викам няма да стане така. Следващия път искам да виждам кожа! Отдадох го на това, че бяхме много малки и той не беше правил секс преди. След това не съм случвала мъж да има косми долу.

Иначе според мен хората масово се епилират, неслучайно и са толкова много студиата за лазерна епилация!

# 88
Сред моето поколение има и храсти, и просто подстригани, и епилирани... Явно сме вододелът Simple Smile А като млади не ни пречеше, не сме се и замисляли даже. Да видят мъжете на кино гола жена с окосмен триъгълник даже беше секси, неслучайно Малена е снимана така. Да не поствам едни снимки на младата Мадона, че някой ще повърне сигурно.

# 89
  • Melmak
Чс, моите родители сигурно са по-големи от теб. Баща ми беше 56 набор, майка ми е 61’.

Да ти кажа баща ми беше космат по тялото и като дете се чудех как тая красива жена майка ми се е харесала с косматия ми мечок-баща. Аз тате си го обичам, ама тогава се чудех как ще харесваш мъж с косми по ръце, гърди. И си мислех, че майка ми е направила велик компромис с татко ми, който с годините се беше сдобил и с шкембе. Истината е, че майка ми си беше влюбена в него до последния му ден!

😁😁😁

Явно като деца сме гледали много американски филми и списания (1993 набор съм, нямаше инстаграм и социални мрежи) и дълбоко ни се е втълпило, че космите не бива да съществуват освен като коса, вежди и мигли.

Общи условия

Активация на акаунт