Здравословни условия на работа и личната хигиена

• 5 160
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
Ами просто са се променили стереотипите и може би за добро. Честно казано в съвремието и мъж и жена интимно натюр окосмени ми е крайно не ОК. Жена дори да е с изчистена бикини линия, другото какво... Попадала съм пък на такъв мъж в леглото, ами нехигиенично се усеща космите задържат миризми, не е приятно каквото и да си говорим! Даже ми беше гадно. Ечи, ти си късметлийка Grinning

# 91
  • Melmak
Хахха, моето тийнейджърско аз в описаната ситуация с онова момче хич не мислеше за късметлийка. Даже не мога да си представя секс с толкова косми! 😁😁😁😁😁😁

Или да повдигат банския на плажа! Но напоследък има разни такива течения, моята приятелка в Барселона много се оплаква от местните жени с косми под мишниците, ама като храстчета!

Като цяло съм съгласна с теб, Мис, радвам се , че с времето епилацията е станала модерна и е по-скоро норма.

Btw, аз скрупули да отказвам секс нямах, като е космат, ако иска сексове, ще се епилира! 😁😁😁😁

Сега с постоянен партньор е малко по-различно, не го съдя за всеки косъм, но пак поддържаме приличен вид.

# 92
Бг Мама си е Бг Мама... направо се върнах 15-20 години назад, тогава разделите бяха малко, но всяка втора тема в това се превръщаше. Косми, та косми, голямо обсъждане Grinning

# 93
свършиха ми палците Joy
natka, колелото се върти...
върти, сучи- все до космите...детската градина,...чистенето...да не забравяме чаршафите!

# 94
  • Melmak
А, не знам, аз преди 15 години съм била на 15 години и хич не съм чела бг мама! 😁😁😁😁😁

# 95
свършиха ми палците Joy
natka, колелото се върти...
върти, сучи- все до космите...детската градина,...чистенето...да не забравяме чаршафите!
Как можах да забравя чаршафите... и кой как си пере гащите Joy

# 96
Това беше нормата през 70-те и (поне първата половина на) 80-те.

Че и докъм средата на 90-те.
Някъде тогава масово навлезе тази мода. Сега като казвам мода, знам че много, особено от по-младото поколение ще ми наскачат. Няма да споря, но категорично не съм съгласен с масовото мнение, че, която жена не е гладка отдолу е нехигиенична и едва ли не някаква варварка.
(Хигиена се постига с правилно миене + някои други фактори, а не обезлесяване)
Няма как да приемем, че в най-успешните години от развитието си западноевропейските държави (напр. Франция през 80-те) жените не са поддържали хигиена.
Дори и в днешно време съвсем цивилизовани жени не се обезкосмяват напълно, като един от аргументите именно хигиена и препоръка от гинеколога, че космите трябва да предпазват входа.

# 97
има си традиционно „обезлесени “  Satisfied 
примерно, бразилките - при тях няма мода, не случайно кола маска на онази зона, се казва бразилска

# 98
Относно баните - бих се изкъпала, предпочитам да ме видят гола други голи жени пред това да мириша на мляко и суроватка.
Относно мястото, на което забраняват пиенето на вода - да си работят те. Работех преди време в офис, в който неможехме да ставаме от стола и компютъра извън почивките.  Напуснах, защото това ми донесе много проблеми с гърба, ръката и врата, отделно цистити от стискане. И това само за 1г.

# 99
като,че седенето на стола = производителност
/ къде е онова човече с калашника ?/

# 100
като,че седенето на стола = производителност
/ къде е онова човече с калашника ?/
Така е... Мениджърката на офиса 64 годишна, непрестанно говореше за "едно време". С цялото ми уважение към по-възрастните го казвам, но това не беше лидер, а звяр. Работа нямаше нон стоп на този компютър, трябваше и документи да се нареждат в папки, но това след приключване на работния ден. Взираш се в един екран цял ден дали ще получиш емейл или запитване, поръчка или нещо каквото и да е, погледнеш през прозореца и ти се вика... Аз съм ставала да се раздвижвам и разтягам и започваха глупости от типа "млада си, нищо ти няма". Колегите бяха мрачни хора, така и не говореха нищо извън работата. Аз като влизах с усмивка сутрин гледаха как да ми развалят настроението и деня. Плюс това там не ми дадоха да отсъствам повече от 1 ден, когато баща ми почина. За това им вдигнах един скандал и си тръгнах.

# 101
Те някога банските не бяха като днес, нужно беше съвсем леко подкастряне в края за да не се вижда нищо през банския. Нямаше прашки и силно изрязани бикини Simple Smile
О, аз изобщо не говоря за изрязани бикини. Много често се случва космите просто да прозират под банския. Особено ако е мокър.

# 102
Те някога банските не бяха като днес, нужно беше съвсем леко подкастряне в края за да не се вижда нищо през банския. Нямаше прашки и силно изрязани бикини Simple Smile
О, аз изобщо не говоря за изрязани бикини. Много често се случва космите просто да прозират под банския. Особено ако е мокър.
този бански , ако прозира космите, ще прозира и пеперудата , па макар и обръсната
има си качествени, двойни бански

# 103
този бански , ако прозира космите, ще прозира и пеперудата , па макар и обръсната
има си качествени, двойни бански
Знам, че има. Точно затова казах, че хората обикновено се стараят да не им се виждат космите в отговор на твърдението, че косматият триъгълник прикрива голотата като бански.

# 104

Знам, че има. Точно затова казах, че хората обикновено се стараят да не им се виждат космите в отговор на твърдението, че косматият триъгълник прикрива голотата като бански.

Aз имах предвид, че колкото банските покриват една обръсната вагина, толкова и космите скриват срамни устни, клитор, цепка... Виж снимката на Моника Белучи, какво се вижда? Само триъгълник от косми. А можеше да е триъгълник от бански. За някои с косми е грозно, не споря, но за други не. Я виж някои какво си купуват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт