От ЮНИ месец обещаваме, че ще кърмим на поискване и ще мием дупенца напишкани

• 12 352
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен! Simple Smile
МНого сте изписали,честито на новата госпожа   bouquet
Аз вчера бях на консултация и гледах бебата на киното (ехографа) Simple Smile
Още сме мома по думите на док и всичко е наред според нея.Плацентата ми се е дигнала и беба е 800 гр.Пак каза,че е нормална.Сега пак за кошарите-тая дето я гледах на Хаук в един магазин  беше без цип за по-голямо дете да излиза.Така ли са всички,защото тези на Дисни в нета не виждам цип,а само джоб.?
И аз имам стягане на корема и вече 2 месеца пия Магнерот,тъкмо го намаля и река да спра и хоп-наказана.... #2gunfire Затуй сега си го пия и не мъркам Simple Smile
Лека нощ и целувки за коремчетата!

# 196
4око25 стискам ти палци всичко да мине добре.Както за теб така и за бебо.В началото на бременоста и аз имах такива проблеми и те разбирам напълно.Макар че не може да се сравнява началото със сега.Мисли позитивно и всичко ще е ОК.
Лека ви нощ мамчета.

# 197
Първо да Ви благодаря сърдечно за благопожеланията. И не на последно място стискам палци на 4око25 дано да не е нещо сериозно. Момичета късничко е, но чак сега успях да си отделя време да ви прочета а и да ви разкажа за сватбата.  smile3523 Сутринта рано в 7 часа станах и запо4нах да се приготвям за да отида на фризьор от 8 часа. И тъкмо да бързам да излизам и гледам моята кучка се изпикала пред вратата на хола ей така напук. smile3511  грабнах парцала марморя и чистя newsm28. Стигнах навреме за фризьора и така ме киприха до 9:30 и от там лудото бягане.Докато отида до апартамента на мама да си сложа роклята минаха 15 мин. Влизам в апартамента и ко да гледам гостите дошли да ме взимат пък мен ме няма newsm03.На бегом към спалнята с моята рокля на бързо се облякох бижута обувки и гледам 9:55, а ритуала ни е от 10:20. Оказа се че кръстницата ми я няма и тя дойде в 10:00 от там на тъгъдък до ритуалната зала и хоп веднага ни извикаха да се качваме за ритуала.Е имаше малко снимки пред ритуална зала,но общо взето всичко беше като по часовник.Чесно да ви кажа незнам какво се пееше в песните защото хич не ми беше да ги слушам ама който е трябвало е чул.Майката на моя мъж се разплака,моята мама беше желязна  newsm10 от там се грабнахме да си правим снимки на въздух,после на кафенце и накрая в 12:30 отидахме на обяд в едно малко скромно ресторантче само родата.ЕЕЕЕ такова ядене не помня да съм яла някога. Всичко си изядох  cook и накрая като вкарвах парчето торта в корема си бебока така ме зарита отстрани в дясно дето си мислех че имам само сланини. pregnant кои знае детето какво си е казало "Ади стига се тъпка вече няма място за мене" smile3503 И така до 17:00 после имахме време 2 часа да си починем и айдееееееееее към следващата кръчма. Бях махнала роклята вече, сложих си танцувалните гащи надухме 20 сърцевидни балона провесихме ги над масата и така купонясвахме само млади хора до 3 4асът. Всички бяха много пияни  newsm10 , а аз цяла вечер изпих 6-8 минерални води и циганката от тоалета ми викаше" Честито момиче много щастие ви желая!" а моят мъж беше мноооооооооооого пиян  Drunk и на първата ни брачна нощ имаше голяма вероятност да спи навън на някоя пейка, но нали съм добра съпруга си го довлачих до вкъщи и го оставих да си хърка на спокойствие Sleeping аз заспах преди него май   sleepuu .А на сутринта човека каза че 300 мамута са минали през устата му. хихихихи  newsm53 и така вече сме мъж и жена!

# 198
  • Варна
и на първата ни брачна нощ имаше голяма вероятност да спи навън на някоя пейка, но нали съм добра съпруга си го довлачих до вкъщи и го оставих да си хърка на спокойствие Sleeping аз заспах преди него май   sleepuu .А на сутринта човека каза че 300 мамута са минали през устата му. хихихихи  newsm53 и така вече сме мъж и жена!

ycu, застреля ме направо!  Joy Мерси за веселото начало на деня!

# 199
Мили майчета благодаря на всички за подкрепата  Hug много сте мили добре че ви има и вас и форума друго е като споделиш с някой.Ходих на лекар прегледа ме много обстойно и каза че имам възпаление което няма ништо общо с бебчето,каза че то е добре и плацентата съшто.Изписа ми свещички и мехлемче вечер преди лягане,иначе матката е спокойна и бебето е ок и пак потвърди че е момиче  Laughing ,вече съм по-спокойна и отново благодаря на всички ви   bouquet целувки на коремчетата.УСИ честито много си красива желая ви много любов,семейно щастие и разбирателсво.И добре дошли на новите майчета  wavey

# 200
.. и каза че имам възпаление което няма ништо общо с бебчето,каза че то е добре и плацентата съшто..
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 201
Здравейте мили мами с коремчета.
4око25 много се радвам за теб и бебока.
Още веднъж поздравление за прекрасната булка и разказа за сватбата,който ме развесели от сутринта. Grinning

# 202
  • Между Пирин, Рила и Родопите
 Hug  bouquet, 4oko, дано да се окаже, че това е най-голямото ни притеснение! От тук нататък-само добри новини за всички Peace

# 203
4око, миличка, много се радвам, че с бебо нещата са добре, дано и ти се оправиш скоро и да нямаш повече проблеми! Hug

И тъкмо да бързам да излизам и гледам моята кучка се изпикала пред вратата на хола ей така напук. smile3511  грабнах парцала марморя и чистя newsm28.
Joy Нищо, нищо! По вода ще ви върви в семейния живот! Гледай всичко откъм хубавата страна и това е! Да знаеш, че яма сватба без нервни моменти (аз пък как говоря, като че ли съм се женила Laughing), важното е, че сте имали хубава, весела и емоционална сватба, а че милото ти ще се натряска - е как няма! Не стига, че татко ще става, ами и женен вече, въобще - край със свободата! Joy Майтапя се, разбира се.
Моя мъж, на рождения му ден, го чувам, че нещо майстори в кухнята. Отивам да видя, той хванал един контакт и го човърка нещо с отверка. Викам "Мило, какво правиш бе?", а той: "Ще се самоубивам! На 30 години станах, баща на две деца, секс не мога да правя сега, ти само ме тормозиш, за какво да живея!" #Crazy Добре, че се шегуваше де!
Хайде чао засега от мен, отивам да изпия едно безкофеиново кафе, поне да имам някакъв вкус на кафе в устата!

# 204
  • Sofia
 wavey

сетих се че вчера чух за някакво училище за бременеещи мисля от 20.03 в МОЛа, вие знаете ли нещо.аз имам инфото от реклама по радиото, но се заслушах късно и не съм сигурна правилно ли разбрах

# 205
Поздрави и от мен за красивата булка и прическата и  newsm51 !!!!
Много щастие и разбирателство Ви желая !!!!

4око, миличка, много се радвам, че с бебо нещата са добре, дано и ти се оправиш скоро и да нямаш повече проблеми! Hug
Peace

mom_an аз пък си пия кафенцето с кофеин - е разреждам го малко де - т.н. лонг го пия ....

радвам се за 4oki-to ,че не е нещо притеснително !

S за контракциите питай твоя доктор .Аз лично съм имала контракции с първите ми две бременности -не съм пила нищо.Сега пак си имам рно пия Магнерот ,но не съм от най-редовните.Доколкото чета тук повечето мамчета имат контракциики въпреки,че гълтат 3х2 хапчета.Аз имам опит и знам,че ме се появява контракция от рязко ставане от седнало или легнало и движение,умора или,ако си пипам корема.
Контракциите биха ме притеснили и сигурно ще пия и по 10 хапчета ,ако бяха болезнени и съчетани с болки в кръста и таза-това са сиптоми на раждане...

Да не пропусна да приветствам новите мамчета  Hug с добре дошли!!!

# 206
Здравейте и от мен  Mr. Green  bouquet

Как са днес коремчетата? Ритат ли вътре малките човечета?  Joy Ние днес сме кротки, но довечера да видите какво ще става  Heart Eyes

И едно голямо ЧЕСТИТО на  newsm51 Както се казва - добре дошла в отбора  Joy Желая ви цял живот да се чувствате като на първата си среща (или като на тази, която е била най - запомняща се  Peace Heart Eyes )

4око25, радвам се, че всичко се е оказало не толкова страшно! Дано да нямаш повече такива притеснения  Peace

На новите бъдещи майчета - добре дошли   bouquet Дано всичко до края да е леко!!!

Току що се обадих в НОИ!!! Откъдето ми казаха, че заради датата на болничния (12.01) и датата, то която е трябвало да стоя вкъщи (10.01) не са ми превели досега парите. Стояло като грешка в системата.  Интересното в случая е, че те не се обаждат в работата ми да кажат за тази грешка, отделно при нас счетоводителката ми каза, че няма номер на НОИ, на който да звънне да пита (а интересно е как аз успях да си намеря такъв...) и така... Сега живот и здраве може да го получа на 22.03. Най - тъпото е, че ако сам човек не се погрижи за себе си - явно няма кой... Но това е положението... Важното е да сме здрави  Heart Eyes

Хайде, целувки от мен, аз да почна да работя  Mr. Green

# 207
Здравейте и от мен newsm51
Еличко, моля за тел. на НОИ от който са дали информация, защо не са преведени парите от болничните, защото и аз имам същия проблем-сега звънях в банката да проверя дали имам някакъв превод и отговора е салдото е 0(нула). Моят болничен е от началото на 01.2007(тайно се надявах вече да са превели) Praynig
Благодаря предварително за отговора.

Поздрави и целувки по тумбаците на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 208
  • София, под Карлсон
Мили, Мамчета, привет и от мен!
На първо място искам да се обърна към 4oko- много се радвам за теб миличка, пази се, мисли си само хубави неща и всичко ще е наред!
УСИ- страшно ме развесели с разказа си, имах нужда, по- долу ще разкажа защо.
Та да ви споделя за моето поредно преживяване. Днес отидохме да вземем резултатите за таласемия и на половинката. Докторката намери листчето с неговите резултати и като ги видя мен, ме накара да седна. Съобщи ни, че и неговия резултат бил положителен- т.е. и двамата сме били с вродена анемия. На въпроса какво означава това от сега нататък тя ни каза: «Не искам да ви плаша, но вероятността бебето да се роди с тежката форма на анемия е 50%». Само видях как на миличкия му се подкосиха краката... Аз продължих с въпросите, а тя с отговорите, които бяха следните: лечение на практика няма, преливането на кръв, което може да продължи и цял живот е лечението. Вече е твърде късно за аборт, сега трябва да отида в Майчин дом, където да ми направят амниоцентеза, за да се установи със сигурност дали Бебчо е наследствено увреден. Повярвайте ми, че в този момент животът ми просто спря...не знаех къде се намирам, но същевременно отказах да повярвам, че това ни се случва. Попитах я каква е вероятността да има грешка в изследванията му,  кръвната му картина беше добра, нямаше признаци...Не знам как съм изглеждала, но тя реши да се качи до лабораторията и да погледне още веднъж в журнала (една дебела книга, в която се описват пациентите подред и техните резултати, които после се преписват на отделни листа). След малко се връща и ни казва: « Спокойно, станала е грешка, преписали са резултатите на пациента от долния ред, с вас всичко е наред». За втори път в рамките на 10- 15 минути светът се обърна под краката ми... Да, така беше- лаборантката, която е нанасяла данните е преписала грешно тези на човека от долния ред. Не мога да ви опиша как се чувствах, разплаках се като малко дете, не мога да се укротя... в такъв шок съм била, че не успях да им вдигна и подобаващият за случая скандал. Не мога да проумея още подобна немарливост!!! От моята работа не зависи човешко здраве или живот и пак проверявам всичко по няколко пъти, а те...Не искам да коментирам повече, единственото важно сега е, че Бебчо може да е напълно здрав или в лошия случай да има леката форма, с която съм и аз самата, това ще го разберем живот и здраве след като направи 2 годинки.
Иначе докторката се извини многократно, а и ми обясни,че в «нормалните» държави това изследване е задължително, но тук никой не му обръща внимание, докато не стане твърде късно. Така че за пореден път ви призовавам, особено ако имате нисък хемоглобин да се изследвате, въпреки че за нас юнските мамчета вече е твърде късно.
Извинявайте за дългия пост, но искам да споделя опита си, да ви вдъхна кураж и да ви кажа, че дори да ви съобщят лоша новина, не се доверявайте сляпо- проверете я пак, и пак.
Стискам ви палци и ви изпращам целувки по коремчетата!
Аз и Бебчо

# 209
Blues, честно, разплаках се, докато четях поста ти! Ама че хора, днес за кой ли път думите изхвърчат от главата ми!!! Много се радвам, че голямата опасност не е пред вас! Егати и лекарите, и лаборантите, и всичко!!! #Cussing out Отдъхни си, мила, каквото е имало да става, ще става! Бебчо ще е наред, сигурна съм! Пфу ама как се ядосах само! #Cussing out
Момичета, преди ок. две седмици по новините казаха нещо във връзка с НОИ - че тези, коит ползват болнични през януари, ще си получат парите със закъснение заради новата система на болничните. Не си посмням точно къде беше грешката, но грешка имаше и тъпия чиновник пак обясняваше, че емиии, какво да направим, тъй ще е, нещо от сорта. Та да не би и вашите болнични да попадат в тази "грешна" схема?
Ох, айде, че Стефан извадил чаршафите и калъфките от скрина и бърше пода с една калъфка... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт