Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 3

• 11 525
  • 144
  •   1
Отговори
# 60
Минавам всички врати вкъщи, естествено дърво са, лакирани отгоре, подсушавам и нищо им няма. Кухнята ми е ПДЧ с някакво матово покритие, също нямам проблеми. Там не подсушавам. Но освен на теракот и баня, навсякъде ползвам по-слабата пара за всеки случай.
Добра идея е с по-слабата пара, така ще пробвам и аз, благодаря!

# 61
Навсякъде пробвах с най-силната пара и минах всичко - вратички на шкафове, врати, огледала, диван...подсуших после само огледалата и вратичките на шкафовете, за да не станат на петна. Отбелязвам, обаче, че когато почиствам с нея, отварям навсякъде, за да стане течение и да съхне по-бързо

# 62
Аз я имам от 2 години.Ползвам я за теракот и килими и съм доволна.Почистващите кърпи много бързо се свиха от парата и падат.Питах в Лидл,не предлагат консумативи за тях,затова си купих от Тему.
Може ли да споделите линк към кърпите. Гледах едни vileda, но нямаше да станат, не ми се рискуваше да ги купувам.

# 63
Аз я имам от 2 години.Ползвам я за теракот и килими и съм доволна.Почистващите кърпи много бързо се свиха от парата и падат.Питах в Лидл,не предлагат консумативи за тях,затова си купих от Тему.
Може ли да споделите линк към кърпите. Гледах едни vileda, но нямаше да станат, не ми се рискуваше да ги купувам.
https://share.temu.com/p757uhCnjTA  от тези поръчах.Тънки са но поне няма да се свият и да падат като оригиналните.Иначе имаше и като тях  https://share.temu.com/q4MG9XdeFyA

# 64
Имат. https://store.optimex-services.de/IAN-436418_2304-SILVERCREST-R- … .html?language=bg

# 65
Тук в България не се предлагат.Питах в магазина,не са получавали.А и както казах се свиват от парата и започват да падат.

# 66
Maya Zhelyazkova, благодаря!

# 67
Аз няколко пъти си поръчвам различни неща. А подложките все още не са се свили след повече от 6 месеца. Много странно.
Тук в България не се предлагат.Питах в магазина,не са получавали.А и както казах се свиват от парата и започват да падат.

# 68
Свиха се оригиналните,които доидоха с парочистачката.Още на 3,4 ползвания,вече падаха.Явно в състава им има памук,за да се свият близо два пръста.

# 69
Свиха се оригиналните,които доидоха с парочистачката.Още на 3,4 ползвания,вече падаха.Явно в състава им има памук,за да се свият близо два пръста.
Свиха или отпуснаха? Няма как, ако се свие да пада.

# 70
Свиха или отпуснаха? Няма как, ако се свие да пада.
Свиха се.Те се залепят с велкро и след това се слага пластмасовата част.След като се свиха,естествено не се залепя велкрото на точното място,а като се сложи пластмасовата част падат през  дупката.За тези,които са на райета говоря.

# 71
  • Балчик
Отскоро имам Karcher SC 3 EasyFix. Искам да си взема приставката за гладене за пердетата. Моля за отзиви, заслужава ли си?

# 72
Отскоро имам Karcher SC 3 EasyFix. Искам да си взема приставката за гладене за пердетата. Моля за отзиви, заслужава ли си?

Нямам такава, но закачам докато са влажни и се изпъват моите. Не става ли така?

# 73
Момичета изчетох Ви и накрая поръчах Парочистачка SC 3 EasyFix, надявам се да реши и моите проблеми. Уморих се от препарати, парцали, кофи и накрая пак нищо.

# 74
Peony, не си сгрешила според мен. Аз съм си много доволна.

Впрочем поръчах бюджетни кърпи за пода и "чорапчета" от Тему, разлика няма, освен в цената. Поръчах и накрайник за стъкла, чакам да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт