Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 39 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Люлката може да ти е стол за хранене само докато детето се храни от шише и то от тези, които не текат, ако детето не суче. Пуска ли биберонът на самотек и при захранване с пюрета ще стане такава мацаница, че ти е бедна фантазията. А оранжевите пюрета оставят петна, които не подлежат на пълно изпиране. Люлката си е люлка, столът за хранене си е стол. На този етап не те съветвам да купуваш, а след като се роди детето и се поочовечи след първите 1-2 седмици помоли приятелка да тестваш нейната люлка. Или тествай в магазин. Или купи втора ръка от групите. Много деца не понасят люлките и те остават неизползвани след 1-2 нещастни 5 минутни употреби.

# 91
Момичета, не знам дали въпроса ми е точно за тук, но чувалчетата Snogga за всички колички Cybex ли стават? Интересува ме за Eeezy s twist +2 дали ще стане?

# 92
Момичета, не знам дали въпроса ми е точно за тук, но чувалчетата Snogga за всички колички Cybex ли стават? Интересува ме за Eeezy s twist +2 дали ще стане?

Да, универсални са за всички модели на сайбекс. Снуга е по-тънкият вариант, може да погледнете и footmuff gold, те са с по-дебела подплата и лично според мен по-добри за ширините на България.

# 93

Да, универсални са за всички модели на сайбекс. Снуга е по-тънкият вариант, може да погледнете и footmuff gold, те са с по-дебела подплата и лично според мен по-добри за ширините на България.
Много благодаря! А ето този модел само за Приам и Миос ли става? Във Вис Виталис ми казаха, че всички чували били универсални, но на този специално пише, че е за тези два модела.
Скрит текст:

# 94
Разликата не е в размера, а в тапицерията. Приам/Миос са от платинум сериите, вашата е от голд сериите. На голд сериите цветовете пасват на количките. В допълнение платинум са една идея по-луксозни, както е на снимката някои имат кожа и емблемата е метална, а не просто отпечатана. Като цяло незначителни разлики (освен ако не е с дамаските, които се водят дизайнерски, шарените, а не едноцветните).
Имала съм footmuff & чувалът, който е за бръмбърите (точно като долния на снимката, но с друга тапицерия). Бях по-доволна от първия, защото имаше опция да се закопчае догоре, а този е до под гърдичките. И да има яке, пак бих предпочела да се закопчава догоре.

# 95
Безкрайно много ви блгодаря! Много бяхте изчерпателна и полезна!
Бъдете здрава! 💗

# 96
Някой ползва ли кошчето за до 6м.  за количка за основно легло през нощта? Харесала съм кош за който пише че става за постоянно спане .

# 97
По нещастно стечение на обстоятелствата на мен ми се наложи през първите 2 седмици от живота на детето, то да спи в коша за новородено. Стига да е равна и твърда основата, не е проблем. Естествено Ви съветвам да осигурите истинско легло на детето Simple Smile

# 98
  • София
Момичета, някой с впечатления за количките Venicci?
Водят се британски, с италиански дизайн.
Обмислях easywalker Harvey 5 Premium, но днес случайно в един магазин я загледах тази. Ами несравнима е по усещане за маневреност и лекота, а е доста красива. Сгъва се лесно и компактно, хубав кош с удобства. Има почти всичко, което искам.
Цената за нас не е важна, не се влияя от това. Не искам, обаче да сменям количката след 1 година, за това ако някой има впечатления от качеството, моля да сподели.
Единствено минус й виждам, че е с малко по-малки колела от на Харвито. Не са стандартни, а някакъв гел, който се използва за гуми на високопроходими джипове. Изглеждат като гумени, но не се напомпват.. Били нововъведение. Нищо не разбирам от това.

# 99
Здравейте, имате ли мнение за колички Cam, прилагам линк, как ви се струват? https://www.baby.bg/product/kombinirana-kolichka-3-v-1-cam-taski … -col-904-bezhova/

# 100
Здравейте, имате ли мнение за колички Cam, прилагам линк, как ви се струват? https://www.baby.bg/product/kombinirana-kolichka-3-v-1-cam-taski … -col-904-bezhova/
Не е лоша, италианска, провери в някой друг сайт колко тежи - че ако е 16 кг, много тежка. Виж Inglesina.

# 101
Ние купихме тази, доста е лека и маневрена. 10кг е. Когато се роди бебчо, ще имам цялостно мнение.

# 102
Здравейте , ние имаме доста време за избор на количка , не сме обикаляли още никъде .
Бихте ли си дали мнението за тези  колички Simple Smile
Излиза 2к и се чудя струва ли си , но виждам че много хора купуват доста от нещата отделно 🙄

https://www.cosatto.com/products/wow-continental-everything-bundle-whisper

# 103
Само ако искаш всичко да ти е един цвят Simple Smile
Тези столчета за кола имат ли някакъв сертификат за безопасност?  Лежащата количка се ползва само 3-4 месеца, дали си струва да я имаш? Едно бебче 50 см можеш да си го возиш и в седящата количка, легнало, разбира се. Ако е зима, има чувалчета.

# 104
Здравейте , ние имаме доста време за избор на количка , не сме обикаляли още никъде .
Бихте ли си дали мнението за тези  колички Simple Smile
Излиза 2к и се чудя струва ли си , но виждам че много хора купуват доста от нещата отделно 🙄

https://www.cosatto.com/products/wow-continental-everything-bundle-whisper

Наскоро я пробвах в един магазин и върви много добре . Мисля да взема такава но само с две части коша и за след 6м защото нямам кола. Може би недостатък е че за да я сгънеш трябва да махнеш стола и да остане само шасито а други марки се сгъват заедно

Общи условия

Активация на акаунт