Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 41 260
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, имам нужда от помощ. Изключително много харесахме бебешка количка 2 в 1, Easywalker Harvey 5 Premium, но за съжаление намаленият вариант е Air, т.е. с въздушни колела. Разликата е цели 180€! Колко често трябва да се проверява налягането на гумите и къде ходите при спукана гума? Видях, че са около 8лв. нови вътрешни гуми за бебешка количка. Благодаря предварително 🤗

# 196
  • Русе
Здравейте, имам нужда от помощ. Изключително много харесахме бебешка количка 2 в 1, Easywalker Harvey 5 Premium, но за съжаление намаленият вариант е Air, т.е. с въздушни колела. Разликата е цели 180€! Колко често трябва да се проверява налягането на гумите и къде ходите при спукана гума? Видях, че са около 8лв. нови вътрешни гуми за бебешка количка. Благодаря предварително 🤗

Безумно красива! Взимай, аз за 1 година нито веднъж не спуках гума! Шанса да спукаш не е голям!

# 197
Ами вижте какво дойде. Замениха ми “дефектната” с тази.
Скрит текст:

# 198
  • Варна
Прешъс съжалявам ама стана от трън на глог работата. Какво ще правиш?
Аз да ти кажа бих я върнала и си избрала друг модел или ако имаш възможност направо на място в магазина и си ги огледай. Явно не ти е писано да си с тоя модел…. Само греди!

# 199
Да, май няма да е тази. Много ме яд. Голяма греда!
Направо се чудя дали да не гледам втора употреба. Като гледам какво ми изпращат за ново..

# 200
Precious girl, така са повечето колички, все имат по някой фабричен дефект, дори и да са чисто нови. И това е проблем от производителя, не от магазина.
На мен също ми изпратиха една чисто нова (то си личеше), но имаше леко петно на едно място на дамската и няколко одрани резки по шасито.
Това е положението, и 10 пъти да поръчаш и връщаш, шансът все да има по нещо е голям. Най-добре отиди на място и си избери там.

# 201
Да, ясно ми е, че не са виновни Рая Тойс, поръчвам от там защото са официален вносител и ако има проблем ще ми уважат гаранцията. Но тези забележки малко в повечко ми дойдоха. Поръчвала съм Балиос от тях, ами нямаше никакви проблеми. Даже с с приятелка заедно поръчахме и нейната беше в идеално състояние.

# 202
  • София
Ами вижте какво дойде. Замениха ми “дефектната” с тази.
Скрит текст:

Върнете я и си поискайте парите.

Аз мислих, мислих, в Събота купихме Cybex Coya. Днес излязохме с детето.
Като първи впечатления:
- По-маневрена е от старата ми Easy twist;
- По-малко друса, да не кажа, че почти не се усеща;
- Върви почти сама, леко побутвам с ръка;
- Още не се справям много със сгъването;
- Оказа се, че и с коланче на гърба не е лошо, дори по-удобно за моята госпожица.

ПП. Заради нашите тротоари, не бих взела втора ръка. Не защото е ползвана, а заради гаранцията. Туиста 2 пъти го връщах на ремонт, заради дръжката.
В Събота гледах в Рая Тойс количка Joolz Air+  доста добра лятна количка, ако някоя по-висока мама си търси, е добра опция. Не е красива, но доста добре направена, предвид ниското си тегло.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 16:25 от Iv4EnCeTO

# 203
  • София

Имам актуална информация по темата. И нова количка!
Поръчах я от mypram.com в момента на промоция за 777euro с много яко кошче за кола. Но е air. Идва с адаптери за височина и за коша, но без изофикс база. Но няма как всичко за тази цена.
Супер коректни, бързо дойде. Пращат ти и помпата.
Иначе понеже и аз им се чудя на тези гуми, най-вече защото я правят по-тежка, а трябва са я мъкна насам натам.. Проучих и се оказа, че за 130 Евро мога да си поръчам 4те гуми от сайта на easywalker. За същото шаси са и са взаимозаменяеми.
Мъжа ми много се кефи на тие гуми, те возят доста меко. Обаче не той ще се прибира от парка по нашите тротоари със спукана гума..
И пак излиза по-евтино от при нас без столче. Реално с кошчето за кола и доставка 815 Евро. Тук не съм я виждала за тази цена.
Коша е на Сайбекс clud g isize. Цената му никак не е малка. А базата за него става и за следващия стол, така че с 1 база до 4 години си подсигурен. Но това е, че в този случай трябва да си докупиш база и следващия стол sirona.
Иначе на сайта на easywalker я има за няколко евра повече същата количка с кош за новородено и безплатна доставка и точните гуми

# 204
Sammy_west, вече е поръчана от същия сайт, но тази без столчето за кола, адаптери също поръчахме. Надявам се и при нас да дойде бързо. 🤗 Дано да пратят и помпа. Иначе благодаря за информацията за гумите. Ще пробвам първо с тези и ако не се справям или лесно се пукат, ще поръчаме от камерните, които не са надувни. Ще може линк за тях? Нещо не можах да ги намеря. Иначе разликата от този сайт и на Easywalker е 200€ 😁 Точно колкото и за едно столче за кола 😅

# 205
Здравейте! Мнения за количка Kinderkraft Newly? Някой ползва ли я? Харесва ми това, че към седалката за кола има и база isofix.

И мен ме интересува тази, бихте ли дала мнение , ако сте я купили😊

# 206
Kinderkraft Newly - поръчах я и я върнах, не ми хареса. Усещаше се много паянтена, не беше много подвижна и освен това установих, че тези с кош 2 в 1 не са особено удобни, защото самото дъно е с тънка пластмаса и няма да е особено удобно за лежане на бебето. Да, беше доста евтина, в комплект със столчето за кола и база изофикс беше 250 евро на промоция, но пак според мен не си струва. В крайна сметка взехме на Jane за 100 евро повече, но разликата в качеството е огромна.

# 207

Някоя от вас дали има опит с тази количка?😊

# 208
За тази цена няма да е нещо по-различно от Kinderkraft-a. Според мен дори Чиполино са по-добри, вземи си от тях, ако търсиш нещо бюджетно. И столчето за кола отделно.

# 209
Аз се спрях на чиполино елит 3в1, стандартно струва 1180лв, но има и промоции, в озон последно беше най на оферта, макар че беше останало само в черно-бяло, намерих в олх ползвана 2-3 месеца за 700лв, като чисто нова, че и прана я взех Grinning Има всичко, което търсех,може би само сенникът можеше да е по-голям, но ще го преживеем. За мен беше много важно да е лека и да има пълно легнало положение.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 08:20 от InYan238

Общи условия

Активация на акаунт