Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 608
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Днес си избрах кош за кола, втора употреба е на "cybex cloud q" за количката easywalker Harvey 5 .

Има ли някой , на когото вече не са му нужни адаптерите?

# 481
Момичета, още ми е раничко да купувам, но все пак започнах да разучавам пазара и живот и здраве като наближи да съм подготвена.
Бихте ли дали мнение за Moon PIU и Moon Resea+,  не видях особено голяма разлика между двата модела, освен поставката за крачетата, която при по-бюджетния вариант Resea+ е ограничаваща. 
Търся по-бюджетен вариант, иска ми се количката да е около 1500 за 2в1 като съм склонна да предвидя една идея повече, но да е качествена, за предпочитане с големи гуми и здрави амортисьори за красивите български тротоари, също ми се иска летния кош да има напълно легнало положение Simple Smile
Та какво ви е мнението за Moon като цяло?
Другите колички, които гледах бяха Easywalker Harvey или Jimmey, но там мисля че ще стъпи над 2000.00лв 2в1, а и май легналото положение е малко странно, дупето сякаш е по-надолу.
И още една количка ми допадна
Cybex Talos, водят я офроуд количка, но явно е по-стар модел и мисля че ще ми е трудно да намеря в България.

# 482
Вижте и Moon click, имаше я на промоция в Хиполенд, също Moon style и Moon relaxx - в Дундьо, ако сте в София. На мен много ми допадна въобще марката като за по-бюджетна такава. От тези модели Клик е изключително лека.
Купих си друга просто защото имам фаворит от първото бебе- Jane muum, от официалния сайт на промоция ми излезе точно 1500.
[b[/b]
Момичета, още ми е раничко да купувам, но все пак започнах да разучавам пазара и живот и здраве като наближи да съм подготвена.
Бихте ли дали мнение за Moon PIU и Moon Resea+,  не видях особено голяма разлика между двата модела, освен поставката за крачетата, която при по-бюджетния вариант Resea+ е ограничаваща.  
Търся по-бюджетен вариант, иска ми се количката да е около 1500 за 2в1 като съм склонна да предвидя една идея повече, но да е качествена, за предпочитане с големи гуми и здрави амортисьори за красивите български тротоари, също ми се иска летния кош да има напълно легнало положение Simple Smile
Другите колички, които гледах бяха Easywalker Harvey или Jimmey, но там мисля че ще стъпи над 2000.00лв 2в1, а и май легналото положение е малко странно, дупето сякаш е по-надолу.
Cybex Talos, водят я офроуд количка, но явно е по-стар модел и мисля че ще ми е трудно да намеря в България.

# 483
Вижте и Moon click, имаше я на промоция в Хиполенд, също Moon style и Moon relaxx - в Дундьо, ако сте в София. На мен много ми допадна въобще марката като за по-бюджетна такава. От тези модели Клик е изключително лека.
Купих си друга просто защото имам фаворит от първото бебе- Jane muum, от официалния сайт на промоция ми излезе точно 1500.
[b[/b]
Бихте ли дали мнение за Moon PIU и Moon Resea+,  не видях особено голяма разлика между двата модела, освен поставката за крачетата, която при по-бюджетния вариант Resea+ е ограничаваща.  
Благодаря Ви!😊

# 484
Момичета със сигурност е обсъждано, но не нещо не ми излиза с търсачката - кои магазини в София препоръчвате за първи поглед над количките. За първи път ще гледаме и ми се иска да има голям избор за да можем да сравним и придобием представа?
Също така ще съм благодарна да кажете и къде има от тези "терени", по които може да пробваш количката с кукла с реално бебешко тегло вътре, че на таткото му е мерак 😁
Знам за магазин Слънчице, но не мога да намеря информация за друг

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 19:58 от blackstreet

# 485
Рая Тойс на бул. България,  Дундьо.
За терен не знам .
Момичета със сигурност е обсъждано, но не нещо не ми излиза с търсачката - кои магазини в София препоръчвате за първи поглед над количките. За първи път ще гледаме и ми се иска да има голям избор за да можем да сравним и придобием представа?
Също така ще съм благодарна да кажете и къде има от тези "терени", по които може да пробваш количката с кукла с реално бебешко тегло вътре, че на таткото му е мерак 😁

# 486
Аз днес си поръчах лятна количка  Kinder craft  grande от Бг хлапета , само там имаше същата с чувалче и дъждобран, в другите сайтове същата без тези аксесоари,  много странно. Иначе старата ни беше Чиполино  move on, счупи й се борда, багажника се скъса, иначе много удобна , но...

# 487
  • Варна

Хубаво е да съобразите следното:

1. големия избор обичайно води след себе си невъзможност да се познава всеки един от предлаганите продукти в детайли.
2. големите магазини с много посетители обичайно не могат да обърнат достатъчно внимание на всеки един от клиентите.

Ако искате да си изясните какво точно би било подходящо за вас и съобразно начина ви на живот, ще ви трябват 1. детайли за самите продукти, за да си направите сметка за това, при вашия начин на живот, кои от характеристиките биха били важни 2. консултанта трябва да разполага с време за да си изясни условията при които живеете и какви нужди биха възникнали, за да може да ви даде идеи, кои характеристики биха имали значение.

Тези терени биха имали значение само ако имитират в пълнота условията при които ще ползвате количката.

Дори да няма терени, в зависимост от начина на живот може добре да бъде подбрана правилната количка.
напр.
- ако живеете в градска среда и е нужен автомобил за да стигнете до мястото за разходка - лека, компактна и с малки гуми.
- ако живеете извън града, автомобила се използва рядко или за разходки извън града, в планината и имате автомобил с голям багажник - големи гуми съчетани за амортисьори.

# 488
Здравейте момичета, харесах тези три колички - lorelli quick, kikkaboo lucy, chipolino ultera.
 Лорели - с малки гуми и много лека. Няма регулираща се дръжка.
Кикабу и чиполино - с големи гуми и по тежки, големи сенници.
Кикабуто май е ми хареса най-много обаче е доста тежка около 10кг.
Не мога да преценя с какви гуми е по-подходяща за мен- живеем на село и пътищата са чакъл, но ходим и доста често в града, където е асфалтирано.
Това което ме отказва от лорели е, че една приятелка има лорели фиорано и се бута многоооо трудно а уж е по лека от сегашната ми.
Прилагам и снимки да придобиете представа:

# 489
Аз също съм се замислила дали да не взема лятна количка. Причината е, че не ми се вади "истинската" от колата, когато ми се налага да отскоча до магазина на 100 м от вкъщи. Ама без количката тези 100 метра вече ми се виждат като ултраматонско разстояние. И честно казано не съм сигурна колко още ще се ползва количката след като проходи детето... Моля да споделиш отзив, когато избереш и изпробваш количката.

# 490
Аз също съм се замислила дали да не взема лятна количка. Причината е, че не ми се вади "истинската" от колата, когато ми се налага да отскоча до магазина на 100 м от вкъщи. Ама без количката тези 100 метра вече ми се виждат като ултраматонско разстояние. И честно казано не съм сигурна колко още ще се ползва количката след като проходи детето... Моля да споделиш отзив, когато избереш и изпробваш количката.
Ние ходим с тротинетката до магазина и наоколо.
Лятна все още не съм взела, първо трябва да продам основната, защото не искам да правя автопарк.
Иначе съм си набелязала joolz Aer+.

След като проходи още повече я използваме количката, тъй като премина на 1 дремка и най-често излизаме навън да спи, когато е време. .

# 491
Засега нямам намерение да продавам истинската количка, понеже се надявам един ден да имам още едно дете, а и не вярвам, че която и да е лятна с малки гуми може да осигури същото плавно возене. Отделно, че и комфортът на седалката няма да е същият. Голямата количка ще продължа да я ползвам, когато ще се налага да се возим на дълги разходки, т.е почти ежедневно. Лятната ми трябва единствено за кратки разстояния - 100-200 метра с покупки, понеже живея в близост до хипермаркет. И втората ми причина е, че искам като отида на почивка да имам малко повече място в багажника на колата за моя багаж. По тези съображения търся наистина бюджетна количка с малки гуми. Първата, показана от Aurora99 чудесно отговаря на тези изисквания, поне на картинка. Скъпа количка вече си имам.

# 492
Здравейте, в сградата , в която живея,  няма асансьор. Съответно бих искал да взема възможно най- леката количка, която може да се ползва от 0 до 3. Като функционалност да може да се добави зимен кош, да може седалката да се обръща в посоката на движение и към майката. Може ли да ми посъветвате за леки такива модели.

# 493
Аз взех Сайбекс Мелио за лятна количка и се преродих. Яд ме е, че не я взех още с първото дете, още от бебешкия период, а бутах тежките танкове. Само не знам дали може да се сложи кошница за кола, но щом може зимен кош, би трябвало с адаптори да може и кошче.

# 494
Аз взех Сайбекс Мелио за лятна количка и се преродих. Яд ме е, че не я взех още с първото дете, още от бебешкия период, а бутах тежките танкове. Само не знам дали може да се сложи кошница за кола, но щом може зимен кош, би трябвало с адаптори да може и кошче.
Благодаря аз също я гледах като модел, като недостатъци беше описано ,че е до по-малка възраст и кг а именно 15 кг и че няма опора за крачетата и че била нестабилна на неравни терени, но това важи за всички леки колички с малки колела и не ме притеснява и разни коментари за издръжливост и тнт.Също така нз дали е продължават защото я няма навсякъде или е изчерпана. Другите леки колички, които гледах нямаха възможност за зимен кош и обръщане. На сайбекс туист имат обръщане но не и смяна на коша и поставяне директно върху този. За това реших да пиша тук с надеждата някой ако знае и други модели да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт