Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 370
  • 736
  •   3
Отговори
# 570
И аз не мога да Ви разбера , какво точно ме питате .
Написах го във връзка с коментара на InYan 238 за това че тресе , но е по-лека  . А julia93 пита за количка , която е именно пак с такива гуми . От тази гледна точка.
Аз преди да избера easywalker Harvey 5  четох мнения тук в групата и въпреки това се спрях на стандартните не Air., тъй като няма да ми се налагат изброените неща горе. Чисто и просто информативно подсещам жената и за този факт при избора.

[/b]quote author=R@N link=topic=1705982.msg49719990#msg49719990 date=1747227345]
Ако търсите удобство при возене , слиза и качване на стъпала и тротоари, каране по неравен път , пясък, павета това са гумите с въздух . Също така ако натоварвате количката с покупки и дете търсите и здраво шаси + напомпващи гуми. Единственото , което се променя е +1 или 2 килограма на количката. Сестра ми сега ползва моята стара Safety 1st Kakoon и много се ядосва , че трудно накланя количката за да слезе , особенно с покупки в багажника. Нейната беше с помпащи.

Е нали напомпващите пишете, че са за предпочитане...нещо не разбрах поста
[/quote]

# 571
Аз по-скоро мисля, че R@n го е разбрала като това, че сестра ви сега ползва вашата количка, която е с помпащи и й се ядосва, защото е трудна с маневрите (т.е. че според сестра ви е неудобна количка с помпащи гуми). На мен също нещо такова ми прозвуча в първия момент докато се усетя.

# 572
Здравейте! В процес на търсене съм на лятна количка. Спряла съм се на Easywolker или Ergobaby. Търся мнения за двете марки. И ако може да ми кажете каква е разликата на моделите на Easywolker, освен в големината на гумите и теглото им? Има ли разлика в големите и малките гуми?

# 573
Излязъл е новият цвят на Анекс

# 574
Някой знае ли дали юни ще има промоции на колички, предполагам се повтарям тенденциите всяка година както при черния петък, вече си избрахме модел на сайбекс? Само да видим дали ще дочакаме за 25% отстъпка .

# 575
Аз писах и в темата за столчетата - този уикенд бяха големите отстъпки в Хиполенд (Луд петък) - 9 и 10май и Рая тойс (Ден на детето) 10 и 11 май, за два дни всичко при тях беше с -25%, като на Рая само премиум сайбексите не бяха включени, но тях май и не ги намалят, другите им колички бяха с -25%. Конкретно видях, че Cybex Balios 4in1 беше с 600лв намален допреди 5дни. Не знам дали толкова скоро ще пуснат конкретно в тях двата магазина отново такова намаление на количките.

# 576
Да, видях вашия пост , но дълго се колебаехме и не взехме навреме решение, та се надяваме сега за ден на детето да имаме късмет ...

# 577
От личен опит, квот било, било с големите промоции. Чак наесен около черен петък

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 17:30 от Мinerva О.

# 578
Момичета, някой поръчвал ли е от baby garaje? Как стои въпроса с гаранцията ако се наложи?

# 579
В Айко има намаление 20% на бебешки стоки.

# 580
Здравейте, някой да има Yoyo Stokke? Много ми харесва, че е лека и лесно се сгъва, но малките колелца ме притесняват. Чудя се между нея и Priam на Cybex.

# 581
  • Варна
Здравейте, някой да има Yoyo Stokke? Много ми харесва, че е лека и лесно се сгъва, но малките колелца ме притесняват. Чудя се между нея и Priam на Cybex.

Тъй като двата модела са крайно различни, колебанието между тях означава само едно, че изобщо нямате представа, как ще ползвате количката.
Бих посъветвал, първо да помислите как ще се използва и кои възможности са ви важни и след това да четете за модели и марки.

# 582
Онзи ден много харесах количката на Venicci Vero. В момента съм с Миос, но тези помощните за сваляне на количката във входа ми са по широки. Има на три места по 3 стълбички, но бебето е 9 кг. и вече ми е тежко да мъкна. Мелиото също е тясна.. Тази е с широки задни колела и ще мога да я свалям.
Има ли някоя мама с мнение за нея?

# 583
Precious girl, а обмисляла ли си варианта за количка която в сгънато състояние да се дърпа с дръжка като куфар и да си носиш детето на ръка до жилището вместо да преодоляваш стъпалата с количката? За мен се оказа удобен вариант, с лятна количка. Стълбите винаги са неприятно препятствие.

# 584

Тъй като двата модела са крайно различни, колебанието между тях означава само едно, че изобщо нямате представа, как ще ползвате количката.
Бих посъветвал, първо да помислите как ще се използва и кои възможности са ви важни и след това да четете за модели и марки.

Факт, първо ще ми е и смятам да возя бебе в нея принципно. Grinning Но да, най- вече за градско, и сме на първи етаж където няма стълби, та ми е важно да мога сама да мога да я кача заедно с бебето. Което ме навежда към Yoyo, но пък малките колелца ме притесняват за софийските дупки.

Общи условия

Активация на акаунт