Къде в Бургас? Тема 63

• 36 035
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Ние си купихме водомери, мога да препоръчам марка, викнахме си майстор да ги смени, после във ВИК се подава молба за пломбиране, след месец дойдоха да ги пломбират  и това беше

# 556
  • Бургас
И топлофикация продават водомери, а заявление може и във ВиК Славейков.

# 557
  • Бургас
Преди време тук имаше пост за място където  пълннят бутилки за машина Gazeero,за да не се пращат и чака?Някой може ли да ми припомни

Скрит текст:

# 558
Преди време тук имаше пост за място където  пълннят бутилки за машина Gazeero,за да не се пращат и чака?Някой може ли да ми припомни

Да, аз бях дала адрес. Ф-ма Тонино на улица "Морска".

Здравейте искам да направя подарък. Знаете ли дали в Бургас има място, където правят масажи за двойки?

Само съм чувала, без гаранция за вярна информация - хотел "М", бившия "Атаген".

Здравейте!
Моля да споделите, откъде купувате прясно месо- свинско, пилешко - но наистина прясно, не транжирано отдавна, да не е донесено и стояло незнайно колко дни на витрина 😏

Ричи и Добротица.

Къде продават арабски питки от тези, с които правят дюнерите? Нямам предвид този лаваш, който го има навсякъде по хранителните стоки и е с по няколко месеца трайност.
Преди имаше в някои фурни за хляб, но сега вече и фурни не останаха.

Магазин "Перла" в Лазур. Питките са 1:1 като на дюнерите на Новата поща. Па може и техни да са...

Търся препоръки за лекар-хомеопат за предпочитане в Меден рудник или другаде в града, който да лекува с шуслерови соли и алтернативни медикаменти и при нужда с антибиотик.
Благодаря !

Здравка Христова, Център за холистична терапия "Сатори". Но не се е родил хомеопат, който да препоръча антибиотик.

Някой може ли да ми даде координати на добър масажист/ка в Славейков. Ако е и кинезитерапевт/рехабилитаор още по-добре. Мерси.
И аз със същото питане, но без ограничение за местоположение, стига да е в града.

Надя Кижева
https://www.facebook.com/p/%D0%91%D0%BE%D1%83%D0%B5%D0%BD-%D1%82 … -100022768972503/

Да попитам и аз - има ли билкова аптека в Бургас?

# 559
Само билкова аптека отдавна няма. Билки продават в по-големите вериги като Афиа и Фрамар, и в биомагазините. Зависи какви билки търсите.

# 560
  • на дъното
Здравейте 🙂
От къде мога да си купя качествено спално бельо и не на космически цени?
Преди много години пазарувах от цеха в Черноморка и фирменото им магазинчи на Трапезица,но не съм ходила от години.Дали още съществува 🤔

# 561
Това е фирма "Жана-СД", jana-sd.com
И аз съм купувала оттам хубаво спално бельо.

# 562
  • Бургас
Цял стелаж с билки има в аптеката, която е на Оборище, срещу Била. Скоро видях на Цар Симеон малко магазинче за билки , имаше голямо разнообразие , горе-долу в района срещу училището се намираше.

# 563
  • Бургас
Аз тук не съм попадала на качествено спално бельо. На картинки е едно ,а в действителност друго. Има разлика в качеството и при памука и при сатена. Когато съм купувала от ТАЧ и Мадам Коко -от Турция ,никога не съм се разочаровала. Много съм доволна от перкала.

# 564
  • у нас
И аз съм купувала хубави комплекти от там. Тези дни си мислех за магазина. Но в сайта много студени цветове. Само при олекотените има разнообразие от цветове.

# 565
Голям биомагазин има на ъгъла на ул. "Средна гора" и "Цар Симеон". Много зареден, но не е от евтините. Спално бельо купувам от Юск, когато е с намаление, и аз харесвам прекалено. Сателит им е някак лигав и много избелява.

# 566
  • Бургас

Да попитам и аз - има ли билкова аптека в Бургас?
Аптека Нота Бене в Меден рудник. Не знам как е в другите им обекти в Славейков и на Краснодар, но в меден рудник има голямо разнообразие.

# 567
Здравейте, в турските магазини има ли краве масло 🤔 И евентуално къде точно мога да потърся в района на Центъра или Възраждане

# 568
И аз съм купувала хубави комплекти от там. Тези дни си мислех за магазина. Но в сайта много студени цветове. Само при олекотените има разнообразие от цветове.

И аз съм много доволна от техните комплекти и кувертюри. Здрави и много качествени.

# 569
Аз имам комплект от Жана, но ми се стори скъп за качеството си. 55 лева 2 калъфки, чаршаф и 2 единични плика. Стана на топчета бързо и избледня на втория месец. Сигурно просто аз съм имала големи очаквания, понеже винаги гледам да купувам БГ производство. Но когато купувах търсех евтино. Сигурно ако бях дала 150 лева вече щях да съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт