Защо масово всяка трета жена и тийнеджърка е с филъри в устните?

• 6 646
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Не ми пречи.
Но не приемам насериозно такъв човек...категорично! Мнението какво мисля за него / и за акъла му най-вече/,  запазвам за себе си.

На въпроса защо си слагат - защото толкова им е акъла. Накратко.

# 61
  • Варна
Напълно естествени след интервенция няма как да бъдат. Винаги си личи.

# 62
Всеки има право на мнение. И тези, които си ги слагат могат да мислят, че изглеждат елегантно и красиво, както и тези които ги виждат имат право да мислят, че такива устни изглеждат ужасно. Ако някоя се припознава в обобщените коментари без имена, това като цяло си е неин проблем.

# 63
По-пухкави устни - по-секси визия - по-лъскава фасада - по-голяма вероятност да се пласираш на пазара - по-богат мъж - по-скъпа кола - по-лесен живот.

Не познавам нито една интелигентна жена, която да е наблъскала устните си с хиалурон.
Надутите устни са показателни за интелекта и целите в живота.

Съжалявам, че сега много жени в темата ще се припознат и ще скочат, но това са реалностите. Няма изключения...

# 64
Наскоро и аз се замислих и ми се струва, че част от жените си слагат филъри заради бръчките около устата. Като си гледам моите и аз започнах да се ослушвам за филъри Simple Smile
Работя с по-млади от мен хора и понякога се чудя как ли им изглеждам, защото при някои гримаси бръчиците около устата ми се виждат много.

# 65
Cafe, никога не би ми хрумнало да се чудя такова нещо.
Аз понякога работя с хора, които са потресаващо облечени и/или са много неадекватни, но никога не бих се държала или натъкмила като тях.
За едни устни е най-хубаво да могат да се усмихват. Нацупените, особено пък коригирани… не са приятна гледка.

# 66
Предрасъдъците, също показват интелектуалното ниво на имащите ги. Съжалявам, че някой ще се припознае и ще подскочи. Това са реалностите и няма изключения.

# 67
  • Пловдив
Никак не харесвам пълнени джуки и също не ми стоят сериозно притежателките им (преди малко видях снимка на председателката на КЗП), но не е като да нямаше неуместно грозни изказвания. Само "хемороиди" да вземеш, стига.

# 68
Никак не харесвам пълнени джуки и също не ми стоят сериозно притежателките им (преди малко видях снимка на председателката на КЗП), но не е като да нямаше неуместно грозни изказвания. Само "хемороиди" да вземеш, стига.

Да, не изглежда сериозно жена с толкова корекции. Първата ми мисъл беше през чий креват е минала, за да се добере за поста. На Десислава Атанасова скоро бях видяла някакви снимки в Инстаграм си сложила, с едни букети, с едни буйни коси, нямаше май корекции, но използвани филтри, за да заприлича на 30-годишна жена с корекции. Също не ми изглежда много авторитетно.

# 69
Съгласна съм с Магдена и не виждам смисъл от дебати в темата, завоалирани с нападки.
Идеята с пласирането на пазара също не я разбирам.
Не виждам нищо лошо нито в богатия мъж, нито в по-скъпата кола, нито в по-лесния живот.
И само ако имаш корекции ли започваш да ги предпочиташ?
Много ясно, че ще предпочета да имам успял и богат мъж, да карам порше пред дачия, да имам хубав и интересен живот пред кофти живуркане. Няма нищо общо с пазара и пласирането. До манталитет и стандарт е.

Не е и до корекции на устните.
Пък и, моля, няма нужда от четене на морал.
Мъжете, ако питате, ще ви кажат, че предпочитат да знаете какво да правите с устните си.

# 70
  • Пловдив
Тя Десислава Атанасова и без снимки с филтри не стои авторитетно не заради външен вид, а задето се набута там, където е сега.

# 71
1.Много ясно, че ще предпочета да имам успял и богат мъж, да карам порше пред дачия, да имам хубав и интересен живот пред кофти живуркане.
2.До манталитет и стандарт е.
3.Не е и до корекции на устните.
4.Мъжете, ако питате, ще ви кажат, че предпочитат да знаете какво да правите с устните си.

1. Права си! Аз също.
2. Абсолютно си права!
3. Права си, не е до корекция на устните. Те са резултат от точка 2.
4. Първата мисъл на 99% от мъжете, като видят напомпани джуки, е "лелеее тази какви ли свирки прави".

Помпането на устни е само и единствено с цел да изглеждат по-секси. Нищо друго.
Просташкото налагане, че живота можеш да си го оправиш с малко свирки и секс трябва да бъде изкоренено от вижданията и целите на тинейджърите. Пандемия е на територията на нашата страна!

п.с. Не съм против, а дори много "за" процедури съхраняващи добрия вид на кожа, коса, зъби... Против карикатурната мода съм - напомпани до пръсване устни и изпилени до край носове..

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 16:59 от Ice Queen

# 72
  • София
След процедурата две седмици не трябва да се прави нищо травмиращо от типа целувки и орални упражнения.

# 73
Вместо да помпат джуки..нека помпат самочувствие...

# 74
Предрасъдъците, също показват интелектуалното ниво на имащите ги. Съжалявам, че някой ще се припознае и ще подскочи. Това са реалностите и няма изключения.
Ти нямаш ли предразсъдъци?
Не винаги да имаш предразсъдъци е лошо.
Предпазва те да правиш едни и същи грешки отново и отново.

Общи условия

Активация на акаунт