Априлче 2025г./тема 3/

• 30 167
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, от 4 дни приемам Сидерал форте 2×2 (желязо). Възможно ли е от него да потъмнеят изпражненията? Извинявайте за въпроса, но за първи път в живота си пия желязо, а АГ не ме предупреди за такъв страничен ефект.
Мисля, че да.
Прочетете листовката, там трябва да пише.

# 301
Епикризи се дават от болницата, няма значение за какво сте лежали. Задължително е, все пак това е документ в който пише какво са ви правили/вливали през престоя в болницата. Аз съм лежала във Варна в АГ и ми я пращаха по Еконт след седмица някъде. Според мен се обади и им искай обяснение, за мен не е нормално това.

# 302
Момичета, от 4 дни приемам Сидерал форте 2×2 (желязо). Възможно ли е от него да потъмнеят изпражненията? Извинявайте за въпроса, но за първи път в живота си пия желязо, а АГ не ме предупреди за такъв страничен ефект.
Дааа, от всяко желязо така става, че чак черни. Нормално е.

# 303
Мисля, че да.
Прочетете листовката, там трябва да пише.
Първо там проверих, но нищо не намерих като информация. Много благодаря, няма да се вкарваме във филми значи Grinning

# 304
Анонимна, още утре ще звънна и ще питам. Аз съм лежала за операция и са ми давали епикриза, ама не съм лежала за задържане и изобщо не бях наясно, за това не реагирах, когато казаха, че нищо няма да ми дадат. Но едно съмнение имах в себе си. Ако откажат, ще видим какво ще правя.

Ивелина, аз приемам желязо, определено има такъв ефект. Нормално е.

# 305
Момичета, нека да си поговорим за секс!

При мен е мираж. АГ ми каза да не се случва до 12 седмица, а след това не ми е казвала да може… Не е лесно! Хаха

# 306

При мен е мираж. АГ ми каза да не се случва до 12 седмица, а след това не ми е казвала да може… Не е лесно! Хаха

Споко, нашия последен контакт с моя мъж е в деня когато е станало бебето😀 Та не е болка за умиране. Все има нещо, което да ни спира да го правим, първо лекувах гъбички, след това имах зацапване, после шийката ми се оказа късичка и накрая с тези втвърдявания на корема😀 При нас мисълта за секса ще е догодина вече живот и здраве.
При мен проблем се оказват единствено сънищата понякога, защото след тях се будя с контракции🤭, но уви тях не мога да ги спра каквото и да правя.

# 307
Ние в началото на бременността се отчетохме, но после с отлепянето и хематомчето ми беше забранено. На последния преглед забравих да питам АГ дали може вече, щом го няма хематома

# 308

Споко, нашия последен контакт с моя мъж е в деня когато е станало бебето😀 Та не е болка за умиране. Все има нещо, което да ни спира да го правим, първо лекувах гъбички, след това имах зацапване, после шийката ми се оказа късичка и накрая с тези втвърдявания на корема😀 При нас мисълта за секса ще е догодина вече живот и здраве.
При мен проблем се оказват единствено сънищата понякога, защото след тях се будя с контракции🤭, но уви тях не мога да ги спра каквото и да правя.

При мен е горе-долу същата история. 😅

# 309
И при нас е от зачеването на бебчето..
Първо беше утрогестан, сега са антибиотици.. а и при мен либидото втория триместър и с нарастването на коремчето е bella ciao.
Последния начин по който се чувствам е секси, даже се чувствам като малко тюленче.😅
Живот и здраве след като оправим бактериите, ще пробваме да се отчетем, задължително с презерватив.
В първи триместър имах такива сънища и след тях зацапвания.. от тогава усетя ли съзнанието ми ги възпира… това организма е голяма работа. 👌🏼

# 310
На нас ни е забранено. Първо ни беше страх, после имах зацапване и лекаря ни сложи забрана, а после и заради ниската плацента пак имаме забрана. Така, че ще чакаме, но за нас бебока е по-важен.

На мен не ми е до това. 24/7 ми е зле, то гадене, газове, оригане …каква романтика да има с всичко това. 😀

# 311
При мен също е мираж,забранено ми е категорично!
Аз нямам и желание, в началото толкова объркана бях и ревах, и си виках бебето го искам, ама мъжа ми не, не ми трябва 🙈😃😃😃 Сега отмина това, сигурно хормони бяха...
А аз да ви питам, като не ви е до с€кс(и ви е забранено) , не се ли отдалечавате и отчуждавате така, после как  се връща пламъка? 🤔 Че е дълъг период...

# 312
Аз нямам и желание, в началото толкова объркана бях и ревах, и си виках бебето го искам, ама мъжа ми не, не ми трябва 🙈😃😃😃 Сега отмина това, сигурно хормони бяха...
А аз да ви питам, като не ви е до с€кс(и ви е забранено) , не се ли отдалечавате и отчуждавате така, после как  се връща пламъка? 🤔 Че е дълъг период...

С първата бременност сексът стана мираж след 5тия месец, но не това беше проблемът. Беше много труден период, защото трябваше само да лежа и психически беше много изтощително. Но когато нещата завършват добре, после си зареден с толкова много енергия, желание и страст към всичко. Животът започва отново да върви и за теб.

Сега е същата история, само че е много по-трудно, защото вече имаме едно дете, което се нуждае от внимание, а аз не мога да му го осигуря на този етап. За мой късмет имам прекрасна свекърва, която ни спасява. За съжаление следващите три месеца ще ги прекарам в притеснения и тревоги. Надявам се и този път да оцелея и нещата да имат хубав финал. ❤️

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 20:17 от inkheart

# 313
С първата лежах, сега пак лежа... И като се сетя после като завърши всичко сполучливо....с недоспиване и какво всъщност е да сте родители, никакво желание нямах пак 😃
Тогава паузата ни може и към 2г да е била...
Страх ме е да не се повтори всичко пак 🙈
А аз да ви питам, като не ви е до с€кс(и ви е забранено) , не се ли отдалечавате и отчуждавате така, после как  се връща пламъка? 🤔 Че е дълъг период...

С първата бременност сексът стана мираж след 5тия месец, но не това беше проблемът. Беше много труден период, защото трябваше само да лежа и психически беше много изтощително. Но когато нещата завършват добре, после си зареден с толкова много енергия, желание и страст към всичко. Животът започва отново върви и за теб.

Сега е същата история, само че е много по-трудно, защото вече имаме едно дете, което се нуждае от внимание, а аз не мога да му го осигуря на този етап. За мой късмет имам прерасна свекърва, която ни спасява. За съжаление следващите три месеца ще ги прекарам в притеснения и тревоги. Надявам се и този път да оцелея и нещата да имат хубав финал. ❤️

# 314
При нас също е забранен. Първо заради трансфера, после заради прилежащата плацента. Сега на втората ФМ ще питаме дали ни е разрешено 😁 Иначе на мен ми беше толкова зле.....а и мъжът ми също не иска, защото се притеснява за мен и за бебчето. Дори като ме гушка и целува ми казва да не се възбуждам 🤣❤️ По принцип аз съм по-искащата така да се изразя 😅
Скрит текст:
Веднъж в месеца можех да го навия за 69 🥹 Сега ще видим дали и друго ще може след прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт