Априлче 2025г./тема 3/

• 29 710
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Викси, аз пих чай от мента или джинджифил, както и джинджифил във вода и ми успокояваше добре стомаха, но не прекалявай с чайчетата.

# 616
  • София
Викси, аз пих чай от мента или джинджифил, както и джинджифил във вода и ми успокояваше добре стомаха, но не прекалявай с чайчетата.

Аз пия също сега от мента, но ми е голяма мъка.
Не знам дали видя, че бях писала по- горе, но не успявам да ти изпратя отговор на съобщението в лични.

# 617
Викси и аз бях така. За съжаление аз отидох до спешното и бях на системи. Каквото и да пия , повръщах. Много се бях обезводнила. Повръщанията бяха над 15 за 7-8 часа. Ако имаш въпроси, пиши ми

# 618
  • София
Викси и аз бях така. За съжаление аз отидох до спешното и бях на системи. Каквото и да пия , повръщах. Много се бях обезводнила. Повръщанията бяха над 15 за 7-8 часа. Ако имаш въпроси, пиши ми

Моите засега са 4 само, от 8 сутринта досега, май не е много, аз това се тревожа и насила пийвам чай поне, защото водата много ми дразни.
Утре ако отново съм така, ще видим. Дано бързо да отмини, че не ми се влиза хич в болница. Sad

# 619
На мен за гадене са ми изписали Деган, ако не помагат ми бяха дали свещички Вомакур. Иначе лекарката ми беше казала, ако искам да пробвам и с банка глюкоза от 5%, като приемам по една лъжица през час. Но за гаденето на мен нищо не ми помагаше, но при вирус може и да имат ефект.

Ако имаш контакт с лекарката може да я питаш.

# 620
Викси, вземи си рехидрато бимби, за бебета и малки деца е срещу обезводняване. Може също лимон и натриев цитрат.

# 621
  • София
Благодаря ви, имам и вомакур и рехидрато бимби. Ще пробвам! Не се бях сетила.

# 622
Вокамур и на мен докторката ми изписа, но бях и с диария и не съм ги използвала.Също и електролити ❤ Дано се оправиш бързо

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 20:29 от Lilyivanova

# 623
И мен ужасно ме напрягат подобни въпроси, но за съжаление не мога да ги отклоня, защото все се старая да съм любезна с всички. Възхищавам се на хора, които на момента могат да отрежат някой като кисела краставица. Често ме питат майките в детската градина, а имаше и някои които ме попитаха дали било по план или не ............много нахални и нетактични хора.
Аз тези дни ужасно се претоварих физически и днес все едно кръста ми е блъскан с чук, много ме боли, както и корема при ходене. Много чистих, пазарих, подреждах коледна украса, кляках ставах цял ден. Утре мисля да се спра, че да не си докарам някоя беля.
Абсолютно никакви скрупули нямам да режа хора, на които не им влиза в работата 😄 И въобще не ме бърка дали ще ме сметнат за неучтива, техните въпроси са груби и натрапващи, да се замислят над поведението си Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:49 от Joss Stone

# 624
  • Русе
Момичета, директора на фирмата ми намекна,че е добре да изляза болничен от Януари. Не съм излизала до сега, какво трябва да направя.

Може да звучи странно, но малко дискомфортно се чувствам от идеята, защото принципно нямам предпоставка за болничен, някак да не би да предизвикам съдбата.

# 625
Момичета, директора на фирмата ми намекна,че е добре да изляза болничен от Януари. Не съм излизала до сега, какво трябва да направя.

Може да звучи странно, но малко дискомфортно се чувствам от идеята, защото принципно нямам предпоставка за болничен, някак да не би да предизвикам съдбата.
Аз също не ги обичам тези измислените болнични и не бих си взела никога.

Защо иска да излизаш в болничен?

# 626
  • Русе
Предстои редуциране на персонал и искат да стартират годината с възможно по-малко хора. Просто им  е удобно да ме пратят болничен.

# 627
Аз ще излезна болничен от януари месец. Работя в офис и постоянно тичам напред назад, много психическо натоварване ми идва напоследък и ми е трудно вече да си върша физическата работа, която можех преди.

От МЦ в който се следя ще ми издадат болничен до 45те дни майчинство.

# 628
Мирела, трябва да вземеш болничен от АГ, при който се следиш. Той или тя ще ти каже стъпките.

Не е честно да те карат, но по-нечестно ще е да махнат някой, защото си останала. Така ги виждам нещата аз. Приеми го като платен отпуск, щом се чувстваш добре. Тогава вече ще си 6-7 месец, и ще имаш достатъчно време да си организираш нещата за бебето.

# 629
Здравейте, прекрасни момичета 🌸
Надявам се всички сте добре 🌷
Ние вчера минахме 2-рата фетална и всичко е наред.
Във връзка с предишния ми пост с проблемен кръвоток, ще кажа, че след предписание от д-р Тончев започнах прием на Аспирин Протект 100. За 2 седмици не само ми се нормализира кръвотока, а нашето момченце успя да навакса 5-те дни, с които се движеше назад (поради късна овулация).
Това е моят опит за сега. Надявам се да нямаме повече подобни проблеми.
Момичета, така като ви чета имам чувството, че само аз си хапвам шоколад всеки ден 🙄 Чак се засрамих от себе си

Общи условия

Активация на акаунт