Априлче 2025г./тема 3/

• 30 039
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
О да, подкрепям и за миялната, преродихме се с двата уреда.
Иначе аз в началото когато разучавах програмите, нацелих някаква та спрах малко тениските на моя мъж хаха, но сега съм се закотвила на 1-2 и другите не ги пипам

# 466
Дами, някоя от вас пие ли Supple Maman и лесно ли го открихте по аптеките?

# 467
Благодаря много за инфото. Тази седмица трябва да си купим, а мястото е ограничено и трябва да е комбинирана, но ще разгледам и другите теми из мамите, да не ви занимавам и вас.

AEG. Нямахме място за пералня + сушилня отделно та в магазина ни препоръчаха последния модел на АЕГ, много съм доволна.
https://zora.bg/product/lwr98165xe-1000-kg-1600-obmin-6-kg-c

[/b]
Каква марка е?

Ние сме с комбинирала пералня + сушилня, но гледам че има също програма за бебешки дрехи и мисля да си ги пускам, пък сигурно в началото ще ми е мерак и да ги гладя, но няма да е за дълго.

# 468
Дами, някоя от вас пие ли Supple Maman и лесно ли го открихте по аптеките?

Да, аз го пия вече почти 2месеца..заедно с биозин мама
В Пловдив в първата аптека, в която влязах го имаше и го взех

# 469
Здравейте, прекрасни момичета 🌸
Надявам се всички сте добре 🌷
Знаете ли какво означава леко повишена стойност на АЛАТ с нормална стойност на АСАТ? Лека, лека 39 единици, при максимална стойност 33.
Току - що си получих резултата от доктор Тончев и се втрещих, преди месец резултатът е бил 25, а сега е 39.
Някой има ли представа?

# 470
Здравейте вече от почти две седмици съм настинала с ужасна кашлица течащ нос и кръв от носа притеснително ли е

# 471
Зари, понякога алат се повишава след някаква инфекция. Ако си имала някакъв вирус скоро.
............ Аз също бях на косъм да лепна това с кашлицата, но сякаш успях да го овладея на време. Приемаш ли някакви медикаменти, за да оздравееш, две седмици си е доста време, макар че кашлиците като цяло са упорити и продължителни.
А има ли други които са с някаква ужасна сънливост и липса на енергия. Започвам да си мисля, че може да има нещо общо с леко ниския хемоглобин който ми излезе на последните кръвни и ако така продължава май ще се наложи да взимам изписаното желязо, макар че хич не ми се искаше.

# 472
Аз бях така последните две седмици. Постоянно ми се спеше. Но желязото си ме вдигна със сигурност. Възможно е да е от хемоглобина. Ти беше ли изследвала желязо отделно?

# 473
Малко отклонявам темата. Мисля, че само днес има -25% намаление на някои клинове и дънни за бременни в HM.

# 474
Розичке, аз постоянно съм изморена... без значение колко спя и какво правя през деня. Нямам никаква енергия, да не говорим и за социализиране с хора. Изписаха ми Supple maman, в който има желязо, ще видим дали ще усетя разлика. Аз си чакам кръвните след последната фетална (в петък).

.......... кръвта от носа може да е от многото духане или капки, ако ползваш такива. Аз бях така, но със запушен нос. При мен хрема ме държа 2 седмици, като едната бях много зле. Принципно съм си с ринит и постоянно запушен нос, но от началото на бременността съм доста зле с носа.

# 475
Момичета, аз откакто приемам желязо се чувствам по-добре. Но аз реално не хапвам много месо, и заедно с желязото, започнах да приемам и протеин. Така, че не знам дали е от самото желязо или комбинация на двете. Другото, което забелязах е ума, вече не съм така разсеяна.

# 476
Ох, това с разсеяността...два пъти си забравям ключовете в колата хаха забравям какво съм тръгнала да правя, къде какво съм сложила Sweat Smile

# 477
Аз даже забивах по средата на изречението. А сега мъжа ми не може да ме познае 🤣, свикна да ме гледа разсеяна за тези 4 месеца.

# 478
  • Смолян
Лили, а мачка ли много дрехите и миришат ли на лошо. Знам, че някои сушилни буквално премахват всички хубави аромати след прането.
Аз съм със стар модел на АЕГ и никога не ми е мачкала дрехите, нито са миришели. Важното е да ги извадиш веднага, като свърши.

# 479
Благодаря ти, Рози 🌸
Чакам да видим какво ще кажат докторите, че се втрещих. Последното което очаквах е завишен АЛАТ…
Момичета, нашата сушилня е Бош. Майка ми и днес ми обясняваше как детските дрехи не се пускали в сушилня. Мисля, че няма да я послушам. Отдавна не простирам дрехи, първо заради отрицателните температури навън през зимата, второ , заради нашествието от миризливки в София, които се полепват по дрехите на простора.
Дрехите не се стесняват, ако сушилнята е хубава и се използва щадяща дрехите програма (обикновено са над 3 часа).

Зари, понякога алат се повишава след някаква инфекция. Ако си имала някакъв вирус скоро.
............ Аз също бях на косъм да лепна това с кашлицата, но сякаш успях да го овладея на време. Приемаш ли някакви медикаменти, за да оздравееш, две седмици си е доста време, макар че кашлиците като цяло са упорити и продължителни.
А има ли други които са с някаква ужасна сънливост и липса на енергия. Започвам да си мисля, че може да има нещо общо с леко ниския хемоглобин който ми излезе на последните кръвни и ако така продължава май ще се наложи да взимам изписаното желязо, макар че хич не ми се искаше.

Общи условия

Активация на акаунт