Къде в София - тема 6

• 25 252
  • 432
  •   1
Отговори
# 165
Лурдес  днес минах има там. Поне доколкото разбрах какво търсиш.

Бела, благодаря ти!

# 166
  • Пловдив
Дали в Парадайз център все още има магазин на Мат стар?

# 167
  • София
Да, на -1 етаж.

# 168
  • Пловдив
Много благодаря, притесних се да не са го затворили, защото го няма в списъка с магазини на сайта им.

# 169
  • София
Когато съм бил за последно в Парадайс около средата на февруари беше затворен. Не знам дали за реконструкция или окончателно, случайно съм погледнал.

# 170
Дали в Парадайз център все още има магазин на Мат стар?
На негово място сега е Calliope. Може да са го преместили на друго място в мола, ако все още има.

# 171
  • София, България
Живея до мола и вече ги махнаха. Бяха ми удобни, не разбрах защо ги махнаха, но поне като съм обикаляла последните пъти не съм видяла да са се преместили някъде другаде в мола.

# 172
Къде има бижутер, който работи с лазер? Трябва ми да залепи нещо.

# 173
Бихте ли ми препоръчали фирма в София за изработка на кухни по поръчка, от която сте доволни. Да са лоялни и да работят сравнително бързо.

# 174
Димат омега. Бързо изработват кухните, монтажът е по-проблемен като срок.

# 175
  • Melmak
Къде има бижутер, който работи с лазер? Трябва ми да залепи нещо.

Свържете се с ювел. Имат контактна форма на сайта и телефон и ги питайте за условия. Поне да не се разкарвате напразно, ако откажат.

# 176
Благодаря mama_na_nana! 🍀
Ще се свържа с тях, за ориентировъчен срок.

# 177
  • София
Здравейте, в кои магазини в моловете се предлага услугата професионален грим? И още нещо, от къде бих могла да купя икона на Св. Мина ( район Младост, Студентски град и Полигона са ми най-удобни) ? Благодаря предварително 🙂

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 07:34 от Mariya_Y

# 178
  • София
Здравейте, в кои магазини в моловете се предлага услугата професионален грим? И още нещо, от къде бих могла да купя икона на Св. Мина ( район Младост, Студентски град и Полигона са ми най-удобни) ? Благодаря предварително 🙂
За грим знам в МAC, че правят.
Търся този прах за пране. Закупих от Турция, но търся от физически магазин, независимо от район.

# 179

В Рум "Младост" 2 на 1 етаж има магазин за подаръци. Икони, картини, чаши.... Точно на св. Мина не помня дали имаше. Но от там купих на св. Николай. Добро изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт